Martin – Nitra 4:5 (po pr.) | Košice – Zvolen 3:0 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 3:1 (kon.)
Piešťany – Trenčín 4:3 (kon.) | Skalica – Poprad 1:3 (kon.)
konec
HC Košice
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HKM Zvolen
sk Úterý 27.01.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ivan RACHŮNEK - 3:0
     
    38:26
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa dostávajú do trojgólového vedenia! V pravom kruhu Bicek prenechal puk pre spoluhráča, ktorým bol IVAN RACHŮNEK a ten neváhal ani na sekundu a prudká rana do ľavého vinkla slávila úspech. Asistencie: Jiří Bicek a Adam Lapšanský.
    Radek PHILIPP - 2:0
     
    17:15
    Košice dali gól!

    Tak napokon sa domácim hokejistom podarilo využiť výhodu! Stalo sa tak po rane, ktorá sa aj ťažko opisuje. Na modrej čiare sa napriahol Černák a jeho ranu ešte tečoval RADEK PHILIPP. Baroš ani nestihol reagovať. Asistencie: Erik Černák a Ivan Rachůnek.
    Jiří BICEK - 1:0
     
    03:51
    Košice dali gól!

    Hostia fatálne pochybili v obrane a domáci tím do bez zaváhania využil. Ešte v útočnej tretine stratil puk jeden zo Zvolenčanov a dvojica Lapšanský – Bicek sa nahrnula do prečíslenia. Na jeho konci sa prvý menovaný na strelu neulakomil a prihrával na ľavú stranu, kde si skúsený JIŘÍ BICEK zakončenie vychutnal. Asistencia: Adam Lapšanský.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Bicek (Lapšanský), 18. Philipp (Černák, Rachůnek), 39. Rachůnek (Bicek, Lapšanský)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Lapšanský, Rachůnek, Bicek (A) – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra, Hinďoš
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Juraško (A), Bagin, Pokovič, Hraško, Ťavoda, Pichnarčík, Popela, Fekiač – Puliš, Brabenec, Podkonický – Sloboda, L. Jurík (C), Obdržálek – Škvaridlo, Bortňák, Ďaloga – I. Jaroš, Kentoš, Fekiač

    Rozhodčí: Baluška, Novák – Smrek, M. Korba
    bahis siteleri