Martin – Nitra 4:5 (po pr.) | Košice – Zvolen 3:0 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 3:1 (kon.)
Piešťany – Trenčín 4:3 (kon.) | Skalica – Poprad 1:3 (kon.)
konec
HC Košice
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HKM Zvolen
sk Úterý 27.01.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, tri body ostávajú v Košiciach.
     
    57:09
    Zvolen sa bude brániť! na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za seknutie Puliš.
     
    54:44
    Domáci hokejisti sa dostali do ďalšej skvelej šance! Bol v nej Bicek, ktorý sa všemožne snažil oklamať Baroša, ale ten napokon už niekoľkýkrát v zápase vyrazil na ochrannú sieť.
     
    53:21
    Domáci hokejisti sa mohli dostať do prečíslenia, ale napokon stihla bleskovo zakročiť hosťujúca defenzíva. Puk posielal Jenčík na Štrbáka, ale ten už bol dobre zblokovaný a páliť nemohol.
     
    51:54
    Domáci hokejisti sa presunuli do útoku a takmer bola z toho aj gólová situácia! Chovan spoza bránky puk poslal priamo do nebezpečného priestoru, tam sa však v zmätku domáci nedokázali pretlačiť do dorážky.
     
    41:23
    Teraz už ale domáci gólman zasahovať musel! Ťažko povedať, či mu dokonca nepomohla aj žrď, keď hostia zakončili z pravej strany a vôbec to nemysleli zle.
    Ivan RACHŮNEK - 3:0
     
    38:26
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa dostávajú do trojgólového vedenia! V pravom kruhu Bicek prenechal puk pre spoluhráča, ktorým bol IVAN RACHŮNEK a ten neváhal ani na sekundu a prudká rana do ľavého vinkla slávila úspech. Asistencie: Jiří Bicek a Adam Lapšanský.
     
    37:19
    Zvolen sa však musel bleskovo stiahnuť do obrany. Tú na pravej strane zamestnal mladík Bondra, ktorý spred bránky prudko vypálil, ale Baroš si poradil a jeho pokus vyrazil ľavým ramenom.
     
    34:02
    Zvolen sa bude brániť za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest si odpyká Ďaloga.
     
    32:01
    Domáci hokejisti napokon puk vybojovali späť na svoje hokejky a presunuli sa späť do pásma. Tam pred bránkou výborne zapracoval Bicek a puk po strele Oceliarov opäť zastavila iba konštrukcia bránky.
     
    31:15
    Zvolen sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Bortňák.
     
    28:16
    Zvolen sa dostal do ďalšej výbornej príležitosti! Po ľavej strane si puk do útoku potiahol Podkonický a pálil spoza obrancu, s čím ale Melicherčík počítal. Košický gólman puk vyrazil telom, zdalo sa však, že iba do konštrukcie bránky.
     
    27:46
    Pozor si ale musí dávať aj domáci gólman! Hostia sa nenápadne presunuli do útoku, ale bola z toho skvelá šanca. Po strele priamo spred bránky sa však hra ani neprerušovala, pretože Melicherčík puk betónom vyrazil a rozhodcovia nepískali.
     
    27:12
    Ďalšia skvelá šanca Košíc, tie sa skutočne rozbehli a ich nátlakový hokej sa divákom musí páčiť! Domáci Bicek sa tentokrát dostal k strele z medzikružia, ale v rýchlosti minul priestor troch žrdí a po jeho rane iba zadunel zadný mantinel.
     
    27:12
    Ďalšia skvelá šanca Košíc, tie sa skutočne rozbehli a ich nátlakový hokej sa divákom musí páčiť! Domáci Bicek sa tentokrát dostal k strele z medzikružia, ale v rýchlosti minul priestor troch žrdí a po jeho rane iba zadunel zadný mantinel.
     
    26:50
    Domáci zahodili vynikajúcu príležitosť! Jenčík v strede klziska našiel rozbehnutého Spilara, ktorý si to ihneď namieril do útoku, ale na strelu sa neulakomil. Priamo pred bránkou ešte našiel Bartoša, ktorý sa pokúšal zavesiť pod hornú žrď, ale nebol úspešný.
     
    24:04
    Ďalšia obrovská šanca domáceho tímu vo vlastnom oslabení! Teraz šancu zacítil Černák, ktorý sa do útoku natlačil proti jednému obrancovi spolu s Jenčíkom, ale strela z ľavej strany v podaní mladého obrancu napokon Baroša neprekvapila. Nebyť gólmana hostí, Košičania mohli vyhrávať už o štyri góly.
     
    23:16
    Košičania sa dostali do obrovskej príležitosti! Domáci Jenčík z hĺbky vlastnej obrannej tretiny našiel Rachůnka, ktorý vykorčuľoval z trestnej lavice a ihneď sa dostal do samostatného nájazdu. V ňom to ale príliš prešpekuloval a Baroša napokon neoklamal.
     
    22:37
    Košičania sa budú 31 sekúnd brániť v trojici! Na trestnú lavicu smeruje za držanie Jánošík.
     
    21:41
    Hostia mohli náskok súpera znížiť! Zvolenčania sa v hre štyroch proti štyrom usadili v pásme a roztočili to tam ako keby hrali presilovku. Prvú ranu z medzikružia Melicherčík iba lapačkou zrazil pred seba, následne prišiel v zmätku pred bránkoviskom ďalší pokus, s ktorým mal domáci gólman veľké problémy, ale napokon mu pomohla aj obrana.
     
    21:08
    Pomer síl na ľadovej ploche sa na minútu a 29 sekúnd vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie domáci Rachůnek.
     
    20:37
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Hraško.
     
    17:55
    Košice sa budú brániť! Za seknutie odchádza na trestnú lavicu Bartánus.
    Radek PHILIPP - 2:0
     
    17:15
    Košice dali gól!

    Tak napokon sa domácim hokejistom podarilo využiť výhodu! Stalo sa tak po rane, ktorá sa aj ťažko opisuje. Na modrej čiare sa napriahol Černák a jeho ranu ešte tečoval RADEK PHILIPP. Baroš ani nestihol reagovať. Asistencie: Erik Černák a Ivan Rachůnek.
     
    16:42
    Domáci tím sa napokon do pásma vrátil a bola z toho skvelá príležitosť! Ocitol sa v nej Philipp, ale jeho prudký švih letel iba pár centimetrov nad bránku.
     
    15:24
    Zvolen sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Obdržálek.
     
    15:24
    Košičania sa do tretice dostali do skvelej príležitosti! Puk si pred bránku potiahol mladík Bondra a napokon aj vypálil, ale po jeho prudkej rane dorážky neprišli, pretože sa bude vylučovať.
     
    14:07
    Košičania stále útočia! Domáci hokejisti puk udržali na svojich hokejkách a z medzikružia pálil Bicek, no jeho prudký projektil opäť zastavil Baroš.
     
    13:53
    Lapšanský napokon puk odovzdal a presunul sa priamo pred bránku súpera. Tam dostal aj presnú prihrávku, ale zoči-voči Barošovi nepochodil. Gólman hostí aj so šťastím jeho puk vytlačil tesne vedľa.
     
    09:13
    Napokon z toho mohol byť gól! Košický útočník Jenčík dostal puk na svoju hokejku a pálil z ľavého kruhu, ale chýbali mu milimetre šťastia. Jeho prudký projektil zastavila konštrukcia zvolenskej bránky.
     
    07:12
    Hostia ešte v pásme ostali a vyzeralo to tam poriadne nebezpečne. Zvolenskí hokejisti sa natlačili pred bránku a domáci gólman zrejme vôbec nič nevidel, no napokon mu pomohla defenzíva a hostí do dorážok nepustila.
     
    06:47
    Košičania sa po buly museli rýchlo presunúť do defenzívy! Bleskový prechod hostí bol zakončený Juraškovou strelou z ľavej strany, ktorú Melicherčík v rýchlosti iba vyrazil za bránku.. Prudký puk bol skutočne nepríjemný!
     
    04:16
    Domáci hokejisti pokračujú vo svojej aktívnej hre a naďalej útočia! Tentokrát sa po ľavej strane poriadne rozbehol Bartánus, ale jeho prudká rana napokon iba opečiatkovala zadný mantinel.
    Jiří BICEK - 1:0
     
    03:51
    Košice dali gól!

    Hostia fatálne pochybili v obrane a domáci tím do bez zaváhania využil. Ešte v útočnej tretine stratil puk jeden zo Zvolenčanov a dvojica Lapšanský – Bicek sa nahrnula do prečíslenia. Na jeho konci sa prvý menovaný na strelu neulakomil a prihrával na ľavú stranu, kde si skúsený JIŘÍ BICEK zakončenie vychutnal. Asistencia: Adam Lapšanský.
     
    01:34
    Domáci hokejisti sa dostali do skvelej šance! Hostia pri prvej príležitosti prestriedali, ale vpredu ostal vysunutý Hrnka, ktorý dostal prihrávku priamo k bránke. Tam sa niekoľkokrát snažil ponad betón zakončiť, ale pozorný Baroš si dal pozor.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Bicek (Lapšanský), 18. Philipp (Černák, Rachůnek), 39. Rachůnek (Bicek, Lapšanský)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Lapšanský, Rachůnek, Bicek (A) – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra, Hinďoš
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Juraško (A), Bagin, Pokovič, Hraško, Ťavoda, Pichnarčík, Popela, Fekiač – Puliš, Brabenec, Podkonický – Sloboda, L. Jurík (C), Obdržálek – Škvaridlo, Bortňák, Ďaloga – I. Jaroš, Kentoš, Fekiač

    Rozhodčí: Baluška, Novák – Smrek, M. Korba
    bahis siteleri