NY Islanders – NY Rangers 4:1 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Winnipeg 5:3 (kon.)
Columbus – Washington 4:3 (kon.) | Carolina – Tampa 4:2 (kon.) | Montreal – Dallas 3:2 (kon.)
Florida – Detroit 4:5 (kon.) | Nashville – Colorado 4:3 (po pr.) | Calgary – Buffalo 4:1 (kon.)
Edmonton – Minnesota 1:2 (kon.) | Vancouver – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Buffalo Sabres
Středa 28.01.2015, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Johnny GAUDREAU - 4:1
     
    57:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A znovu se domácí prosazují z dorážky, tentokrát Enroth vyráží bekhendovou střelu, ovšem na dorážku JOHNNY GAUDREAUA z levé strany již nestihl zareagovat. Asistence: Jiří Hudler a Sean Monahan.
    Joe COLBORNE - 3:1
     
    54:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Před brankou Buffala nyní scházel obránce Sabres, proto mohl střelu Diaze doklepnout do branky JOE COLBORNE, Enrothovi prošel puk mezi betony, využitá přesilová hra. Asistence: Raphael Diaz a T.J. Brodie.
    Josh JOORIS - 2:1
     
    49:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se přece jenom dočkali vedoucího gólu, Enroth pouze vyráží střelu Colborneho, z levé strany si ale pohotově najíždí JOSH JOORIS, který se prosazuje přesně umístěnou dorážkou. Asistence: Joe Colborne.
    Johnny GAUDREAU - 1:1
     
    13:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přece jenom také využitá přesilová hra, JOHNNY GAUDREAU získal puk u branky Buffala a nedělal si s ničím hlavu, z bezprostřední blízkosti ho propasíroval Enrothovi mezi betony a vyrovnává na 1:1. Asistence: Jiří Hudler a Mark Giordano.
    Chris STEWART - 0:1
     
    10:32
    Sabres právě vstřelili branku!
    Bleskově využitá přesilová hra Buffala! Po přihrávce Myerse pálí Ennis z pravé strany, od modré, CHRIS STEWART před brankou jemně tečuje, puk "zaplul" Hillerovi do branky tak, že ten to skoro ani nepostřehl, hosté jdou do vedení! Asistence: Tyler Ennis a Tyler Myers.
    Branky a nahrávky: 14. Gaudreau (Hudler, Giordano), 50. Jooris (Colborne), 55. Colborne (Diaz, Brodie), 58. Gaudreau (Hudler, Monahan) – 11. Stewart (Ennis, Myers)


    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Diaz, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Raymond, Jooris, Colborne – Bouma, Backlund, Jones – Bollig, Stajan, Byron
    Buffalo Sabres: Enroth (Hackett) – Gorges, Myers, Meszároš, Strachan, Weber, Ristolainen – Moulson, Girgensons, Ennis – Flynn, Mitchell, Gionta – Stafford, Hodgson, Stewart – Deslauries, Ellis, Kaleta

    Rozhodčí: Kowal, Meier – Henderson, Heyer

    Diváci: 18 563
    bahis siteleri