New Jersey – Toronto 4:1 (kon.) | Washington – Anaheim 3:2 (2:1 po s.n.) | Columbus – St. Louis 7:1 (kon.)
Winnipeg – Chicago 1:2 (po pr.) | Calgary – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Nashville – NY Rangers 3:2 (kon.)
Tampa – Los Angeles 2:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
7:1 (2:0, 3:1, 2:0)
St. Louis Blues
Sobota 07.02.2015, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    HARTNELL - 7:1
     
    55:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je debakl a Columbus je opravdu při chuti! Ryan Johansen vystihl přihrávku hostů a jel se SCOTTEM HARTNELLEM na jediného obránce. Druhý jmenovaný dostal kotouč a střelou do bližšího horního rohu nedal Allenovi šanci. Asistence: Ryan Johansen.
    CALVERT - 6:1
     
    45:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Kotouč od levého mantinelu poslal na teč Jack Johnson, do jehož přihrávky vložil hůl MATT CALVERT, jenž usměrnil kotouč do branky. Allen neměl šanci zareagovat a jen se podíval ke svému spoluhráči, který kotouč netrefil. Asistence: Jack Johnson, James Boll.
    FOLIGNO - 5:1
     
    36:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus je dnes při chuti a dává další branku. Brandon Dubinsky posunul kotouč na Jamese Wisnewskie, který mezi kruhy našel NICKA FOLIGNA, jenž postřeluje také Allena. Asistence: Brando Dubinsky.
    STASTNY - 4:1
     
    31:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se hostující tým dočkal! Od modré čáry vystřelil Jay Bouwmeester, jehož pokus se od zadního mantinelu odrazil k PAULU STASTNEMU, který dostal kotouč se štěstím za brankovou čáru. Asistence: Jay Bouwmeester, Carl Gunnarsson.
    TROPP - 4:0
     
    28:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Od modré čáry vystřelil Fedor Tjutin, jehož střelu tečoval COREY TROPP, jenž nedal Elliottovi šanci. Asistence: Fedor Tjutin, Nick Foligno.
    JOHANSEN - 3:0
     
    25:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus udeřil v oslabení! Hostující obránce trefil Artema Anisimova, který vyslal do samostatného úniku RYANA JOHABSENA, jenž vystřelil nad vyrážečku brankáře a zvyšuje náskok. Asistence: Artem Anisimov.
    ATKINSON - 2:0
     
    18:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak a domácí jdou do dvoubrankového vedení. Ryan Johansen přihrával před branku, kde si puk za záda brankáře dostal Scott Hartnell, ale kotouč z brankové čáry až do sítě dostal CAM ATKINSON. Asistence: Scott Hartnell, Ryan Johansen.
    FOLIGNO - 1:0
     
    10:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Corey Tropp přihrál od mantinelu na najetého Brandona Dubinskyho,m jehož ránu Elliott vyrazil na hůl NICKA FOLIGNA, jenž prostřelil svého kamaráda v brance. Asistence: Brandon Dubinsky, Corey Tropp.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 11. Foligno (Dubinsky, Tropp), 19. Atkinson (Hartnell, Johansen), 26. Johansen (Anisimov), 29. Tropp (Tjutin, Foligno), 37. Foligno (Wisnewski, Dubinsky), 46. Calvert (Johnson, Boll), 56. Hartnell (Johansen) – 32. Stastny (Bouwmeester, Gunnarsson)


    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Forsberg) – Tjutin, Johnson, Connauton, Wisniewski, Murray, Savard – Hartnell, Johansen, Atkinson – Foglino, Dubinsky, Tropp – Wennberg, Anisimov, Skille – Calvert, Letestu, Boll.
    St. Louis Blues: Elliott (29. Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Butler, Jackman, Cole – Steen, Backes, Oshie – Schwartz, Stastny, Tarasenko – Jaškin, Berglund, Lindström – Ott, Goc, Reaves.

    Rozhodčí: Nicholson, Devorski – Alphonso, MacPherson

    Diváci: 16321
    bahis siteleri