Rusko – Švédsko 5:1 (kon.) | Česko – USA 2:6 (kon.)
konec
Rusko
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Švédsko
Neděle 08.02.2015, 14:30 • Buly Aréna Kravaře • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    41:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    DMITRI SOKOLOV stál na konci pohledné kombinace, z pravé strany nekompromisně prostřelil vše, co mu stálo v cestě a střílí pátý gól sborné. Asistence: Mikhail Sergachyov.
     
    32:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Obrovská nedůslednost švédské obrany, MIKHAIL VOROBYOV měl na dorážku plno čas, když zůstal před gólmanem úplně sám, a nemýlil se. Asistence: Mikhail Sidorov.
     
    29:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A Rusko z tlaku skóruje. Po vyražené střele se trefil ANDREI BANNIKOV, když v leže nádherně vymetl pravý růžek Marmenlindovi branky. Asistence: Dmitri Zhukenov.
     
    27:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    V momentě, kdy Rusové již hráli v pěti, se po závaru před brankou trefuje JONATHAN DAHLÉN. Asistence: Jens Lööke, Lucas Carlsson.
     
    13:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové svou přesilovku využívají, DMITRI SOKOLOV dorazil střelu vyraženou betonem. Asistence: Mikhail Sergachyov.
     
    09:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení se Rusové urvali do protiútoku, první šanci ještě neproměnili, napodruhé byl ale DMITRI ZHUKENOV přesný a střelou zápěstím poslal sbornou do vedení. Asistence: Kirill Kaprizov.

    Jan Mareček

    Branky a nahrávky: 10. Zhukenov (Kaprizov), 14. Sokolov (Sergachyov), 30. Bannikov (Zhukenov), 33. Vorobyov (Mikhail), 42. Sokolov (Sergachyov) – 28. Dahlén (Lööke, Carlsson)


    Rusko: Samsonov (Krasotkin) – Rykov, Kozyrev – Sergachyov, Bannikov – Yakovenko Voronkov – Volkov, Sidorov – Guryanov, Vorobyov, Barabanov – Sokolov, Zhukenov, Kaprizov – Ivanyuzhenkov, Kvartalnov, Yemets – Chebykin, Balyaev, Yurtaykin.
    Švédsko: Marmenlind (Werner) – Larsson, Carlsson L. – Carlsson G., Lindgren – Léman, Kylington – Younan – Dahlström, Ohlsson, Olhaver – Davidsson, Sirén, Grundström – Zetterberg, Eriksson, Ahl – Lööke, Ölund, Dahlén.

    Rozhodčí: Fraňo, Hodek – Hlavatý, Svoboda
    bahis siteleri