Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Toljatti – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Vladivostok 0:3 (kon.)
Minsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:5 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Atlant – Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 3:2 (kon.)
konec
Lada Toljatti
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 09.02.2015, 16:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anton LAZAREV - 1:3
     
    59:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANTON LAZAREV, který zamířil do prázdné svatyně přes tři čtvrtě kluziště. Výborně to udělal Trjamkin, který zabojoval u mantinelu, a získal tím puk pro svého spoluhráče, jenž pak snadno skóroval. Asistence: Nikita Trjamkin.
    Sami LEPISTÖ - 1:2
     
    40:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to je dost mizerný start pro domácí mužstvo. Už po 18 vteřinách hry třetí třetiny totiž přesně zamířil SAMI LEPISTÖ. Tohle udělali hosté náramně, Simakov si všiml, že od modré čáry mu sjíždí jeho spoluhráč, který po něm převzal přihrávku, Fin pak udělal kličku do forhendu a překonal Ivannikova. Prokázal i vytříbenou techniku na obránce. Asistence: Alexej Simakov, Alexandr Rybakov.
    Vitalij POPOV - 1:1
     
    22:10
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostující celek srovnal stav, a to dost šťastným způsobem. Prosadil se VITALIJ POPOV, a to díky důrazu před Ivannikovem. Odrazila se k němu přihrávka Golyševa, a protože domácí brankář puk nedokázal schovat pod lapačku a Vorobjov ho nedopálil do bezpečí, mohl hostující forvard prostrčit touš mezi betony soupeřova gólmana. Asistence: Anatolij Golyšev.
    Georgij BĚLOUSOV - 1:0
     
    10:46
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak se domácím přece podařilo využít dvojnásobnou početní výhodu. Trefil se GEORGIJ BĚLOUSOV, který na levé straně přebral přihrávku od Slováka Podhradského a co nejrychleji vypálil. A přece našel skulinku mezi tyčkou a brankářem Kovářem, který možná tak trošku pozdě zareagoval. Asistence: Peter Podhradský.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 11. Bělousov (Podhradský) – 23. Popov (Golyšev), 41. Lepistö (Simakov, Rybakov), 60. Lazarev (Trjamkin)


    Lada Toljatti: Ivannikov (Glass) – Hunkes, Barancev, Podhradský, Ogurcov, Šulakov, Vorobjov, Sloboda, Romanov – Zaťovič, Petrov, Černikov – Nikitěnko, Bělousov, Šenfeld – Golubjev, Bočarov, Šarov – A. Strelcov, V. Strelcov, Mastrjukov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Postnikov, Žuravljov, Lepistö, Loginov, Gusjev, Trjamkin, Megalinskij, Metljuk – Popov, Zykov, Mingalejev – Lazarev, Rybakov, Simakov – Lewandowski, Klimenko, Něstěrov – Golyšev, Kozlov, Jemelin

    Rozhodčí: Dějev, Soin – Nazarov, Fatějev
    bahis siteleri