Vítkovice – Slavia 7:5 (kon.) | Plzeň – Třinec 4:6 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 5:2 (kon.)
Liberec – Olomouc 5:1 (kon.) | Pardubice – Zlín 2:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:1 (3:0, 0:0, 2:1)
HC Olomouc
Středa 11.02.2015, 18:00 • Home Credit Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Na konci samotného duelu usedá na trestnou lavici Dominik Hrníčko (LIB).
    Radim ŠIMEK - 5:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    56:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pátý hřebíček do rakve deváté olomoucké prohry v řadě přidává RADIM ŠIMEK, který tvrdým projektilem od modré čáry prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Petr Jelínek.
     
    51:04
    Jan Jaroměřský (OLO) inkasuje trest, provinil se zdržováním hry, vyhozením kotouče mimo hrací plochu.
    Michal PLUTNAR - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    49:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    MICHAL PLUTNAR nechytatelně vypálil od modré čáry, čímž opět zvyšuje liberecké vedení na rozdíl tří branek. Mladičký obránce si připsal první branku v extralize. Asistence: Tomáš Filippi a Petr Vampola.
     
    48:58
    Aleš Jergl (OLO) značně komplikuje svým spoluhráčům cestu za vyrovnáním, obdržel totiž od hlavního sudího dvouminutový trest za krosček.
     
    47:53
    Ta navíc nyní bude umocněna o další trest, ten opět vybojoval pro Severočechy Jan Výtisk, kterého podrazil David Škůrek (OLO).
     
    45:55
    Vitásek ujížděl z trestné lavice na Trvaje, ten však včasným zákrokem dokázal šanci zlikvidovat, čímž udržuje naděje svého celku na body.
    Pavel PATERA - 3:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    45:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    PAVEL PATERA s Tomášem Rachůnkem doslova vyšachoval domácí trojici, druhý jmenovaný poté tvrdou ranou z pravé strany prostřelil Lašáka, a snižuje tak náskok Liberce, navíc Kohouti budou pokračovat v přesilovce 5 na 3. Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    44:19
    Vyloučením není konec. Branko Radivojevič (LIB) sekl protihráče a i on okusí nepříjemné místo na trestné lavici.
     
    43:52
    Ondřej Vitásek (LIB) dostává další trest a posílá svůj celek do oslabení.
     
    43:36
    Ivan Majeský (OLO) dnes dohrál, za svůj zákrok inkasuje pětiminutový trest + osobní trest do koce utkání za úder do oblasti halvy a krku. Trest odpkyká Aleš Jergl. V témže čase je ale vyloučen i domácí obránce a to konkrétně Lukáš Derner (LIB), uvidíme tedy hru ve čtyřech.
     
    36:33
    Ne však na příliš dlouho, Jaroslav Vlach (LIB) obdržel dvouminutový trest za hákování, ve stejném čase navíc Dominik Hrníčko (LIB) za podražení, Hanáci tedy mají ideální příležitost snížit vedení Severočechů.
     
    33:38
    Další vyloučení z olomouckých řad nyní signalizuje hlavní sudí, potrestaným hráčem bude Martin Cibák (OLO), který vysokou holí atakoval Petra Vampolu.
     
    30:10
    Liberecký kapitán si vykoledoval další trest, tentokrát ho krosčekem atakoval David Šůrek (OLO), který tak na několik vteřin přisedne ke svému spoluhráči.
     
    28:29
    Jan Výtisk byl ve vyložené šanci podražen Pavlem Paterou (OLO) a ten tak po právu putuje na lavici vedle boxu časoměřičů.
     
    25:01
    V souboji dvou 82 byla úspěšnější ta olomoucká, Radek Dlouhý si totiž vykoledoval faul a Tomáš Filippi (LIB) musí opustit ledovou plochu, uvidíme tedy hru ve čtyřech.
     
    23:46
    Martin Vyrůbalík (OLO) ozkouší pohodlnost trestné lavice, je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    20:01
    Do branky Olomouce nastupuje Jiří Trvaj, který nahradil Tomáše Vošvrdu.
     
    18:23
    Michal Plutnar (LIB) odjíždí na trestnou lavici, provinil se držením protihráče, domácí se tak budou muset v závěru úvodního dějství bránit.
    Tomáš BULÍK - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    16:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gřegořkova dělovka se odrazila od zadního mantinelu zpátky před Vošvrdovu klec, kde již hlídkoval TOMÁŠ BULÍK, jelikož mu kotouč přistál přímo na hokejce, neměl se zakončením do poloprázdné klece větší problém. Asistence: Petr Gřegořek.
     
    12:22
    Nyní však mají možnost hosté na předchozí události reagovat, Petr Vampola (LIB) se provinil podražením a i on okusí zřejmě nejnepříjemnější místo v hale.
    Petr JELÍNEK - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    10:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na tuto hru nejsou diváci v Home Credit Aréně zvyklí, obrovský tlak ústí ve využitou přesilovou hru, autorem druhého úspěchu domácích je PETR JELÍNEK, který táhlou střelou nedal exlibereckému brankáři v dresu Kohoutů sebemenší nárok. Asistence: Tomáš Filippi, Petr Gřegořek.
     
    09:58
    Výtisk zůstal sám před Vošvrdou, nicméně liberecký bek nedokázal včas zakončit a šance domácích je tedy eliminována.
     
    08:41
    Úvodní přesilovou hru dnešního střetnutí uvidíme v podání domácích, Jan Knotek (OLO) totiž inkasuje dvě minuty za vysokou hůl.
    Michal BULÍŘ - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    06:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tlak domácích ústí v úvodní branku duelu, MICHAL BULÍŘ napřáhl z levé strany a tvrdou střelou k bližší tyči nedal Vošvrdovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Petr Vampola, Branko Radivojevič.
    Marken.cz

    RR

    Branky a nahrávky: 7. Bulíř (Vampola, Radivojevič), 11. Jelínek (Filippi, Gřegořek), 17. Bulík (Gřegořek), 50. Plutnar (Filippi, Vampola), 57. Šimek (Jelínek) – 46. Patera (Rachůnek)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Vaněček) – Výtisk, Šimek, Derner, Plutnar, Vitásek, Gřegořek, Kajínek – Radivojevič, Vampola, Bulíř – Bakoš, Filippi, Valský – Krenželok, Jelínek, Balaštík – Vlach, Bulík, Hrníčko
    HC Olomouc: Vošvrda (20.Trvaj) – Jaroměřský, Houdek, Vyrůbalík, Majeský, Ondrušek, Rašner, Škůrek – Buc, Patera, Marosz – Laš, Herman, Rachůnek – Cibák, Knotek, Jergl – Dlouhý, Zuzin, Rác

    Rozhodčí: Hribik, Hradil – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 3127
    bahis siteleri