Třinec – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:2 (kon.)
Olomouc – Sparta 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 7:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:5 (2:1, 0:3, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 13.02.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Ještě jedno vyloučení v zápase. Na trestnou lavici usedá Václav Kočí, odpyká si dvě minuty za podražení.
    Tomáš KLIMENTA - 2:5

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    58:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zřejmě máme rozhodnuto! Přihrávku Plíhala přesně vystihl TOMÁŠ KLIMENTA, ujel všem třineckým hráčům a dovezl kotouč do prázdné branky domácích! Bez asistence.
     
    57:06
    Peter Hamerlík odjíždí na střídačku, Oceláři to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    52:46
    Tak to byla velká příležitost pro domácí tým! Lukáš Žejdl se natlačil před brankáře Martina Růžičku, kličkou do bekhendu ale hostující brankáře překvapit nedokázal!
     
    46:40
    Oceláři hrají oslabení velmi aktivně, teď se dostali do přečíslení dvou na jednoho! Akci vedl Erik Hrňa, který se nakonec rozhodl pro individuální zakončení! Jeho střela ale trefila jen ruku brankáře Růžičky!
     
    46:01
    Mladá Boleslav se dostala do přečíslení dvou proti jednomu! Jarůšek zavezl kotouč až před brankoviště, kde hledal najíždějícího spoluhráče! Další brance hostí zabránil skvělým obranným zákrokem Rostislav Klesla!
     
    45:05
    Tlak domácích se ale na nejbližší dvě minuty otupí. Jakub Orsava se v souboji o kotouč dopustil nedovoleného zákroku, za hákování tak usedá na trestnou lavici.
     
    36:12
    Jen co se vyloučený Martin Látal vrátil do hry, opět usedne na trestnou lavici. Látal se chtěl zapojit do protiakce svého týmu, při tom ale podrazil vracejícího se Galvase. Oceláři mají k dispozici přesilovku čtyř proti třem po dalších 45 vteřin, pak se jejich výhoda zdvojnásobí.
     
    35:47
    Hra je opět přerušena, píská se další faul. Proti pravidlům se tentokráte provinil hostující Václav Kočí a to podražením. Mladoboleslavskému kapitánovi se verdikt sudích ale nelíbil, za protesty dostal osobní trest na 10 minut. Oceláři hrají ve čtyřech proti třem.
     
    34:57
    A navíc si vynutili faul třineckého Tomáše Plíhala. Početní výhoda je u konce, budeme pokračovat ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:07
    Martin Látal se snažil dostat za domácí obranu, byl už ale v příliš ostrém úhlu na to, aby dokázal ohrozit třineckého brankáře. Hostující forward poté navíc fauloval Polanského, Oceláře čeká přesilovka.
     
    30:37
    Mladá Boleslav si svým pohybem vynutila početní výhodu. Lukáš Galvas podrazil Bártu, je proto poslán na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty.
     
    26:57
    Oceláři dostávají příležitost na korekci nepříznivého stavu. Na trestnou lavici je poslán hostující Pavel Kašpařík, který se provinil sekáním.
    Dominik PACOVSKÝ - 2:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    25:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hosté vedou již o dvě branky! Pavel Kašpařík od mantinelu přesně našel volného DOMINIKA PACOVSKÉHO, který z bezprostřední blízkosti prostřeluje Hamerlíka mezi betony! Asistence: Pavel Kašpařík.
    Michal BÁRTA - 2:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    24:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To již ale neplatí o další šanci Bruslařů! Protiútok Třineckých se nevyvedl dle představ, do protiakce se poté dostali také hosté! David Vrbata našel rozjetého MICHALA BÁRTU, který prudkou střelou k tyči nedal Hamerlíkovi žádnou šanci! Asistence: David Vrbata.
     
    22:06
    V další slibné pozici se ocitl Čermák, při pokusu o střelu ale zlomil hůl. Oceláři se dostali k volnému kotouči a šli do přečíslení dvou proti jednomu! Plíhal namazal Štefanu Ružičkovi, ten si potáhl kotouč do středu a vypálil. Jeho rána však šla vedle!
    Richard JARŮŠEK - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    RICHARD JARŮŠEK nic nevymýšlel a propálil Hamerlíka mezi betony! Začínáme od nuly!
     
    21:14
    Po další chybě třineckých se před Hamerlíka dostal Richard Jarůšek. Hostujícího forwarda ve vyložené situaci hákoval Lukáš Galvas, Jarůšek jede trestné střílení.
    Pavel MUSIL - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    18:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se poté dokázali zmocnit puku a z rychlé protiakce snižují své manko! Tomáš Klimenta poslal kotouč PAVLU MUSILOVI, který z kruhu pro vhazování propálil bezmocného Hamerlíka! Asistence: Tomáš Klimenta, Peter Trška.
     
    15:22
    Také Mladá Boleslav si zahraje přesilovku pět na tři! Na trestnou lavici usedá Rostislav Klesla, třinecký kapitán si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    14:16
    Hosté dostali třineckou čtvrtou formaci pod tlak a donutili ji k chybě. Josef Hrabal ještě ve vlastní třetině nešikovně odpálil kotouč, ten končí v hledišti. Třinecký bek dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    13:20
    Další dobrá šance pro Třinec! Štefan Ružička zavezl kotouč do útočné třetiny, tam jej přebral David Nosek. Třinecký bek obkroužil branku a z bezprostřední blízkosti pálil na již ležícího Růžičku! Hostující brankář však dokázal zasáhnout lapačkou a překazit další radost třineckým hokejistům!
    Lukáš ŽEJDL - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    10:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jedna vteřina chyběla do návratu potrestaného Kočího když Oceláři využili početní výhodu! Jiří Polanský od mantinelu našel na modré stojícího Davida Noska! Třinecký bek se neukvapil, podržel puk a poslal střílený pas na LUKÁŠE ŽEJDLA! Ten šikovně tečoval kotouč za záda bezmocného Růžičky! Asistence: David Nosek, Jiří Polanský.
     
    08:13
    A početní výhoda domácích bude dvojnásobná! Na trestnou lavici usedá Václav Kočí, hostující kapitán dostal dvě minuty za držení protihráče.
    Erik HRŇA - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    07:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují při hře čtyři na čtyři a jdou do vedení! Celé akci předcházel špatný přechod střední třetiny v podání Mikulíka, po kterém se domácí dostali do přečíslení tří proti dvěma. Už už se zdálo, že Jakub Orsava celou akci přetáhl, kotouč se ale odrazil ke zcela volnému ERIKU HRŇOVI, který doklepl kotouč za Růžičkova záda! Asistence: Jakub Orsava.
     
    06:48
    Početní výhoda hostujícího týmu je u konce, uvidíme hru ve čtyřech. Na trestnou lavici usedá Richard Jarůšek, odpyká dvě minuty za hákování.
     
    05:32
    A Štefan Ružička poté fauloval a je tak první vyloučeným v tomto zápase. Ružička dostává dvě minuty za hákování, hosty čeká přesilovka.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 8. Hrňa (Orsava), 11. Žejdl (Nosek, Polanský) – 19. Musil (Klimenta, Trška), 22. Jarůšek (TS), 25. Bárta (Vrbata, Klimenta), 26. Pacovský (Kašpařík), 59. Klimenta


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla (C), Hrabal, Linhart, Galvas, Doudera, Nosek, Trončinský – Orsava, Kreps, Hrňa – Žejdl, Polanský (A), Dravecký – Ružička Š., Plíhal, Rákos – Matuš, Růžička Marek, Cienciala
    BK Mladá Boleslav: Růžička Martin (Rittich) – Stříteský, Ovčačík (A), Robar, Kočí (C), Trška, Vidmar, Čermák – Látal, Musil, Klimenta – Jarůšek, Vrbata, Bárta – Mikulík, Kašpařík, Pabiška – Pacovský, Lenc

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Alexander Pavlovič – Milan Jindra, Michal Zika

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)
    bahis siteleri