Olomouc – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Vsetín – Letňany 3:4 (po pr.) | Slavia – Zlín 2:4 (kon.)
Havířov – Č. Budějovice 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Písek 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – PZ Kladno 5:1 (kon.)
HC Plzeň – Kometa Brno 4:5 (kon.) | K. Vary – Hr. Králové 0:0 (odl.) | Liberec – Třinec 5:4 (po pr.)
Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 7:1 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:3 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:4 (1:0, 3:2, 0:2 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 13.02.2015, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    64:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Kačírek získal puk ve středním pásmu a svůj rychlý výpad zakončil nepříjemnou střelou bekhendem. Ten vyrazil Hlaváč jen k MIROSLAVU HYLENOVI, který rybičkou nasměroval kotouč za brankovou čáru. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    50:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Žajdlík měl tentokrát zakrytý výhled a nahození MARIANA ADÁMKA zahlédl až v síti své brány. Třinec se tak vrací do zápasu a najednou sahá po bodech. Asistence: Patrik Hrehorčák, Miloš Roman.
     
    41:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zápletka je na světě! Hosté si vytvořili velký tlak, který končí gólem. Sztwiertnia se ještě otočkou kolem liberecké brány neprosadil, GRZEGORZ RADZIENCIAK už ale jeho dílo dokonal, když v souboji před domácí klecí předčil defenzivu Tygrů. Asistence: Eryk Sztwiertina.
     
    37:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec je zpátky ve hře. Adámek procedil puk až na hranici brankoviště, kde bojoval nejurputněji PATRIK HREHORČÁK a ten svou lehkou tečí snížil na rozdíl dvou gólů, Asistence: Marian Adámek.
     
    27:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nula v kolonce třineckých gólů už neplatí! Poruba si pohrál s Nezbedou a pak křižným pasem vybídl ke skórování PATRIKA HREHORČÁKA a ten už měl s odkrytou klecí snadnou práci. Asistence: Jan Poruba, Marian Adámek.
     
    25:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Třinec se úplně sesypal. Liberečtí si s jeho defenzivou dělají, co chtějí. Bělohorský prostrčil puk zpoza brány na TOMÁŠE NEZBEDU a ten rychlým švihem zvýšil už na 4:0. Asistence: Matouš Bělohorský.
     
    23:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě neoklepali z druhé branky a už musejí lovit puk ze sítě potřetí! MAREK ZACHAR ukázal svou rychlost, když nejprve přebruslil třinecké zadáky a pak zavěsil kotouč pod horní tyč. Asistence: Matouš Bělohorský.
     
    21:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Skóre 1:0 už neplatí! Šír nahodil puk na třineckou klec a těsně před Hlaváčem tečoval kotouč JAKUB HUSA. Na změnu trajektorie už hostující gólman nezareagoval.
     
    12:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde do vedení! Petr Sviták se protáhl lehce kolem třineckých obránců a poslal puk do houštiny těl před bránou, kde se nejlépe zorientoval MIROSLAV HYLENA, který nadvakrát dorazil puk za Hlaváče. Asistence: Petr Sviták.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 13. Hylena (Sviták), 22. Husa (Šír, Hylena), 24. Zachar (Bělohorský), 26. Nezbeda (Bělohorský), 64. Hylena (Kačírek) – 28. Hrehorčák (Poruba, Adámek), 38. Hrehorčák (Adámek), 42. Radzienciak (Sztwiertina), 51. Poruba (Hrehorčák, Miloš Roman)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Petruželka) – Klinger, Šuráň, Husa, Kunst, Mečíř (C), Starosta – R. Šír, Sviták, Rubeš, Wiencek, Černý, Nezbeda, Jursa, Zachar, Kačírek, Chlum, Hylena, Bělohorský
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (Prokop) – Hrachovský, Valíček, Haman, Krása, Radzienciak, Adámek (C), Imrich, Roman, Janiczek – Stuchlík, Kaukič, Švaňa, Flok, Hrehorčák, Poruba, Plitko, Sztwiertnia, Roman

    Rozhodčí: Hrubý – Kajínek, Zavřel
    bahis siteleri