Carolina – Anaheim 1:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 3:2 (kon.) | Montreal – Edmonton 3:4 (po pr.)
Ottawa – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Tampa – St. Louis 3:6 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:1 (kon.)
Minnesota – Florida 2:1 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:6 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
Edmonton Oilers
Pátek 13.02.2015, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anton LANDER - 3:4p
     
    61:47
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Ačkoliv hosté ani jednou v utkání nevedli, tak teď vyhrávají rovnou celý zápas. Střelu Jakupova Tokarski ještě zvládl vyrazil, ale následně se chtěl přesunout na druhou stranu branky, aby mohl krýt případnou dorážku, ale střetl se s vlastním obránce, takže měl před sebou prázdnou branku, do které mu nedělalo problém kotouč uklidit. Asistence: Oscar Klefbom a Nail Jakupov.
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 3:3
     
    59:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton vyrovnává 24 vteřin před koncem. RYAN NUGENT-HOPKINS tečoval střelu Klefboma a posílá svůj tým do prodloužení. Asistence: Oscar Klefbom a Teddy Purcell.
    Max PACIORETTY - 3:2
     
    49:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX PACIORETTY se dostal do úniku dva na jedno. Zkušený ostrostřelec však volil zakončení před přihrávkou a udělal dobře, neboť jeho střela se ujala a posílá Montreal opět do vedení. Asistence: P.K. Subban a Andrei Markov.
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:2
     
    34:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A přichází zasloužené vyrovnání Olejářů. Eberle přihrával před branku, ale puk se od betonů Tokarskiho odráží před branku na hokejku RYANA HUGENTA-HOPKINSE, který jej na dvakrát doklepává do branky. Asistence: Jordan Eberle.
    Matt HENDRICKS - 2:1
     
    24:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se dočkali snížení. Od modré čáry vystřelil MATT HENDRICKS, který propálil vše co mu stálo v cestě a jeho střela končí až v síti domácí branky. Asistence: Jeff Petry.
    Alex GALCHENYUK - 2:0
     
    21:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal odskakuje na rozdíl svou branek hned z kraje druhé třetiny. Subban přihrál v útočném pásmu na lépe postaveného ALEXE GALCHENYUKA, který svou svižnou střelou překonává Fastha. Asistence: P.K. Subban a Tomáš Plekanec.
    Christian THOMAS - 1:0
     
    16:25
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí jdou v závěru první třetiny do vedení. Jaboc De La Rose vybojoval puk ve středním pásmu, odkud jej posunul na CHRISTIAN THOMAS do útočného pásma, kde svou střelou mířil na vzdálenější tyč, kterou neměl Fasth dobře pokrytou a otevírá skóre toto utkání. Střelec Canadiens si také připisuje první branku v NHL ve své kariéře. Asistence: Jacob De La Rose.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 17. Thomas (Rose), 22. Galchenyuk (Subban, Plekanec), 50. Pacioretty (Subban, Markov) – 25. Hendricks (Petry), 35. Nugent-Hopkins (Eberle), 60. Nugent-Hopkins (Klefbom, Purcell), 62. Lander (Klefbom, Jakupov)


    Montreal Canadiens: Tokarski (Price) – Markov, Subban, Beaulieu, Gončar, Emelin, Gilbert – Pacioretty, Desharnais, Weise – Galchenyuk, Plekanec, Gallagher – Prust, Eller, Sekáč – Bournival, De La Rose, Thomas.
    Edmonton Oilers: Fasth (Bachman) – Ference, Petry, Klefbom, Schultz, Marincin, Fayne – Purcell, Nugent-Hopkins, Eberle – Hamilton, Roy, Jakupov – Hendricks, Gordon, Klinkhammer – Gazdic, Lander, Pakarinen.

    Rozhodčí: Furlatt, Rooney – Racicot, Driscoll

    Diváci: 21,286
    bahis siteleri