Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 0:1 (kon.) | Detva – Bardejov 7:5 (kon.)
konec
HK DOXXbet Detva
7:5 (2:0, 4:4, 1:1)
HK Bardejov
sk Pondělí 16.02.2015, 18:00 • Zimný štadión Detva • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dušan Kapusta (tréner HC 07 Orin Detva): " Videli sme dnes jeden veľmi kvalitný zápas, aj keď na play – off padlo veľa gólov. Bardejov ukázal svoju kvalitu hral agresívny hokej, ale my sme boli lepším mužstvom a zaslúžili sme si vyhrať. Po prvej tretine sme vyhrávali 2:0. Následne to bolo 4:0 resp. 6:2. Zdramatizovali sme si to sami svojou nedisciplinovanosťou, čo sa týka hry dozadu, ale ľudia sa pobavili pri góle do prázdnej brány. Zajtra vstaneme a pripravíme sa na nový zápas."

    Miroslav Ihnačák (tréner HC 46 Bardejov:
    Dnes sme polku zápasu nehrali dobre. Od začiatku sme urobili zbytočné chyby. Mali sme zlý pohyb, na čo som hráčov upozorňoval, že domáci budú chcieť na nás vybehnúť. To sa aj stalo. Dali nám rýchle góly. Potom sa nám v polke zápasu podarilo streliť kontaktné góly. Následne sme znížili na 6:5 a v závere som odvolal brankára, čo súper využil a dal nám siedmy gól. Vedeli sme aký hokej Detva hrá. Že má veľmi dobrý nástup do stretnutia a chcú to rýchlo rozhodnúť. Dnes im to vyšlo a moji hráči na to boli upozornení, ale nedali si na to pozor." (21:47:59)
     
    Máme tu koniec prvého semifinálového stretnutia medzi hokejistami Detvy a Bardejova. Videli sme 12 gólov a po 14 vzájomných zápasoch, ktoré patrili Bardejovu sa séria skončila a Detva zvíťazila v pomere 7:5 a ujala sa vedenia 1:0 na zápasy.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:13
    Detva dala gól!

    Bardejov odvolal z brány Peksu, čo využil po prihrávke Parkhouseho PATRIK FEKIAČ a definitívne pečatil domáce víťazstvo.
    Asistencia: Brandon Pakrhouse.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 800 divákov.
     
    58:32
    Srnka dostáva puk do útočného pásma, ale je osamotený. Domáci striedajú.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:58
    Oddychový čas Detva.
     
    57:58
    Postavnenie mimo hry Bardejova.
     
    57:30
    Themár si nerozumel s Říhom, ale domáci zostávajú pri puku.
     
    56:21
    Následne sa Baláž pokúšal zadovkou prekvapiť Volentiera ten si už dal pozor.
     
    55:56
    Vylúčený Baláž je na ľade.
     
    54:40
    Následne sa hostia vo štvorici usadili na pár sekúnd pred Volentierom a vypadalo to ako by oni hrali presilovku.
     
    54:32
    V presilovke sa domáci dostali do dvojnásobného zakončenia, ale nevyužili to.
     
    53:56
    Za hokejku v tvári Petra dostal Marcel Baláž dve minúty.
     
    52:44
    Bardejov dal gól!

    Gól z kategórie šťastných by sa dal nazvať gól ONDREJA GMITTERA, ktorý nahodil puk na Volentiera a ten sa od domáceho brankára dostal do brány.
    Asistencia: Juraj Prokop.
     
    51:42
    Kanaet vysunul Parkhouseho, ktorý pred bránou hľadal Grahama. Lenže puk obranca Bardejova tečoval za bránu.
     
    50:51
    Hopkovič strelou od modrej čiary trafil betón Volentiera a následne bol Gula neskoro pri puku, aby ho poslal do odkrytej brány.
     
    50:30
    Vaško mohol na druhej strane znížiť, ale minul bránu Volentiera.
     
    49:33
    Bardejov začína ďalšiu akciu za vlastnou bránou, ale v strednom pásme získal puk P. Fekiač dostal sa do šance, keď si vymenil puk s Budom, ale ďalší domáci gól nedal.

    Marek Antalík

    Branky a nahrávky: 2. Říha (Mačkovič, Hájnik), 13. Parkhouse (Graham, Kanaet), 23. Říha (Predajniansky, Themár), 28. Hataš (Říha, Petro), 33. Sládok (Graham, Preajniansky), 35. Říha (Predajniansky), 60. P. Fekiač (Pakrhouse) – 32. Vaško (Prokop), 32. Cútt (S. Salili, Baláž), 38. Mikolášek (Prokop), 40. Vaško (Korenko), 53. Gmitter (Prokop)


    HK DOXXbet Detva: Volentier (Korytár) – Hataš, Pač, Sládok, Tupý, Mačkovič, Predajniansky, Pinka, Jakubík – Žilka, Srnka, Petro – Parkhouse, Kanaet, Graham – Hájnik, Říha, Themár – Zorvan, P. Fekiač, Buda. Tréner: D. Kapusta.
    HK Bardejov: Palko (28. Peksa) – Takáč, Gula, Hruška, Korenko, Hopkovič, Gajdoš, Slimák, Luchnikov – Baláž, Cútt, S. Saliji – Segľa, Mikušovič, Gmitter – Vaško, Prokop, Mikolášek – Hričina, Šimčák, G. Saliji. Tréner: T. Ivan

    Rozhodčí: Valach – Holienka, Číž

    Diváci: 800
    bahis siteleri