Banská Bystrica – Nitra 2:3 (kon.) | Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Martin – Žilina 1:0 (kon.)
Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.) | Piešťany – Poprad 3:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HKM Zvolen
sk Úterý 17.02.2015, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:03
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa presadili silou. Do bránkoviska sa natlačil zľava Martin Ďaloga, Konrád jeho zakončenie zastavil, no nedokázal už reagovať na dorážku DALIBORA BORTŇÁKA, ktorý využil zmätok pred bránou.
    Asistencia: Martin Ďaloga.
     
    22:58
    Trenčín dal gól!
    Dukla strelila gól v oslabení. Obrovskú chybu v rozohrávke od F.Fekiača potrestala dvojica domácich hráčov. Vymenili si v nájazde na samého obrancu puk a po Šišovského prihrávke z prvej prekonal presúvajúceho sa brankára PATRIK STANTIEN.
    Asistencie Šišovský.
     
    09:29
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa ujímajú vedenia. Puk mal na hokejke Petrovický a hľadal si streleckú parketu za kruhmi, no potom elegantne prenechal zadovkou na ONDREJA MIKULU, ktorý z prvej trafil presne. Šimko nemal šancu.
    Asistencie Petrovický, Hlinka

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 10. Mikula (Petrovický, Hlinka), 23. Stantien (Šišovský) – 46. Bortňák (Ďaloga)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád (Nagy) – Andersons, T. Bokroš, Dudáš, Hochel, Holenda, Habšuda, Novajovský, Hatala – P. Šišovský, V. Nemec, Melichárek – O. Mikula, Rób. Petrovický, Razingar – Koyš, P. Stantien, Mich. Hlinka – D. Hudec, Daniška, M. Filo. Tréner: R. Stantien
    HKM Zvolen: Šimko (Petrík) – Juraško, Bagin, F. Fekiač, Hraško, Ťavoda, Pichnarčík, V. Fekiač, Popela – Puliš, Brabenec, Podkonický – M. Sloboda, L. Jurík, Obdržálek – Škvaridlo, Bortňák, I. Jaroš – Síkela, Kentoš, Martin Ďaloga. Tréner: J. Turek

    Rozhodčí: D.Konc – Výleta, Sčensný
    bahis siteleri