Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Detva – Bardejov 5:3 (kon.)
konec
HK Detva
5:3 (3:1, 2:1, 0:1)
HK Bardejov
sk Úterý 17.02.2015, 18:00 • Zimný štadión Detva • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:42
    Bardejov dal gól!

    Bardejovu sa podarilo streliť gól, keď sa pred Volnetiera dostal Vaško našiel JURAJA PROKOPA a ten stiahol náskok Detvy už len na dva góly.
    Asistencie: Ladislav Hopkovič, Filip Vaško.
     
    39:20
    Bardejov dal gól!

    Brdejovu sa podarilo presilovku predsa len využiť. Vyšachovali domácich a MARCEL BALAŽ poslal puk za bezmocného Volentiera. Asistencie: Samir Salili, Peter Slimák.
     
    35:03
    Detva dala gól!

    Predajniansky našiel pred bránou voľného ANDREJA THEMÁRA, ktorý svojím druhým gólom v zápase už zvýšil na 5:1 pre Detvu. Domáci sa bavia hokejom a tak isto ich ženie aj obecenstvo.
    Asistencia: Jakub Predajniansky.
     
    28:03
    Detva dala gól!

    Detva využíva ďalšiu presilovku, keď sa premiérovým gólom prezentoval novic v domácom drese ANDREJ THEMÁR a zvýšil tak vedenie Detvy už na rozdiel troch gólov. . Asistencie Srnka, Říha.
     
    15:34
    Detva dala gól!

    Domáci využili presilovku, keď vyšachovali hostí. Najprv mieril vedľa Themár, ale následne sa presadil kapitán BRANISLAV SRNKA a vyhnal Peksu z brány.
    Asistencie: Marek Hataš, Lukáš Říha.
     
    14:01
    Detva dala gól!

    Po strele Pača vypadol puk Peksovi. Po dorážkach sa ho podarilo pretlačiť do brány DOMINIKOVI KANAETOVI. Detva tak vedie 2:1 a nepomohlo hosťom, ani protestovať. Hlavný rozhodca bol blízko. Asistencie: David Graham, Marek Pač.
     
    07:00
    Bardejov dal gól!

    Bardejov sa z gólu rýchlo otriasol a po necelej pol minúte je vyrovnané. Chybu domácej obrany potrestal FILIP VAŠKO. ktorý nedal Volentierovi šancu.
    Asistencie: Juraj Prokop, Martin Mikolášek.
     
    06:39
    Detva dala gól!

    Domáci využili presilovú hru, keď sa po prihrávke Grahama najlepšie zorientoval pred bránou BRANDON PARKHOUSE a nedal Peksovi šancu.
    Asistencie: David Graham, Tomáš Tupý.

    Marek Antalík

    Branky a nahrávky: 7. Parkhouse (Graham, Tupý), 15. Kanaet (Graham, Pač), 16. Srnka (Hataš, Říha), 29. Themár (Srnka, Říha), 36. Themár (Predajniansky) – 7. Vaško (Prokop, Mikolášek), 40. Balaž (S. Salili, Slimák), 44. Prokop (Hopkovič, Vaško)


    HK Detva: Volentier (Korytár) – Hataš, Pač, Sládok, Tupý, Mačkovič, Predajniansky, Pinka, Jakubík – Žilka, Srnka, Petro – Parkhouse, Kanaet, Graham – Hájnik, Říha, Themár – Zorvan, P. Fekiač, Buda. Tréner: D. Kapusta.
    HK Bardejov: Peksa (16. Andeanin) – Takáč, Gula, Hruška, Korenko, Hopkovič, Gajdoš, Slimák, G. Saliji – Baláž, Cútt, S. Saliji – Segľa, Mikušovič, Gmitter – Vaško, Prokop, Mikolášek – Česelka, Šimčák, Kohútiar. Tréner: T. Ivan

    Rozhodčí: Štefík – Kollár, Vido

    Diváci: 630
    bahis siteleri