Vítkovice – Hr. Králové 1:6 (kon.) | Zlín – Chomutov 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 2:3 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
4:3 (2:0, 1:0, 0:3 - 1:0)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 19.02.2015, 15:00 • PSG Aréna, Zlín • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    62:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto, druhý bonusový bod získávají Zlínští, o který se krásným gólem postaral MICHAL GAGO. Asistence: Daniel Gazda, Nicolas Werbik.
     
    54:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Zlínští to neustáli a máme tady srovnaný stav. Před Odložilíkem se ocitl TOM POLÁK a poslal puk do sítě. Asistence: Alan Lysczarczyk.
     
    44:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je zaděláno na drama, Piráti totiž snižují na rozdíl jediné branky, a to zásluhou JOSEFA RINDOŠE, který se prosadil střelou z kruhu na vzdálenější tyč. Asistence: Patrik Lidák.
     
    41:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je sníženo, i Piráti využívají svou početní výhodu. Odložilík sice dlouho odolával, ale nakonec inkasoval po střele MARCELA HLAVÁČKA z vrcholku kruhu. Asistence: Adam Novák, Alan Lysczarczyk.
     
    33:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tu třetí branka Zlínských. Při signalizované výhodě Váňovu střelu ještě Strejc vyrazil, ale to už byl připraven JAN MIKULEC, jenž puk poslal do vymezeného prostoru. Asistence: Vladimír Váňa.
     
    13:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka domácích vede k druhé brance. Gago vystřelil z kruhu, jeho střelu dorazil pouze do tyčky Gazda, ale PETR MIKO už puk doklepl za čáru přesně. Asistence: Daniel Gazda, Michal Gago.
     
    03:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tu úvodní branka utkání! Krejčiřík našel mezi kruhy JAKUBA SIROTU, jenž v přesilovce propálil brankáře Strejce. Asistence: Vojtěch Krejčiřík.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 4. Sirota (Krejčiřík), 14. Miko (Gazda, Gago), 34. Mikulec (Váňa), 62. Gago (Gazda, Werbik) – 42. Hlaváček (Novák, Lysczarczyk), 45. Rindoš (Lidák), 55. Polák (Lysczarczyk)


    Berani Zlín: Odložilík (Barvík) – Padrnos, Sirota, Fridrich, Váňa, Kosorin, Procházka, Budil, Gazda – Fryšara, Peška, Miko, Mikulec, Krejčiřík, Stiksa, Kotek, Karafiát, Bainar, Gago, Dlabaja, Werbik.
    Piráti Chomutov: Strejc (Zvědělík) – Lidák, Hlaváček, Dvořák, Běhula, Gröger, Novák, Hajič – Toman, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, Palička, Svoboda, Tůma, Rindoš, Hřebíček, Rohla, Šilar, Adámek.

    Rozhodčí: Škach – Wesley, Kurtin

    Diváci: 60
    bahis siteleri