HC Plzeň – Liberec 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Sparta – Pardubice 5:0 (kon.) | Zlín – Chomutov 0:6 (kon.) | Slavia – Kladno 7:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 19.02.2015, 17:30 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná akce a je to 6:0. Hosté proměňují zbytek třetiny ve svou exhibici. Kellerstein si nabruslil k braně, zvedl hlavu, mezi kruhy viděl volného MILANA JANÁKA a ten vymetl šibenici zlínské branky. Asistence: Adam Kellerstein.
     
    46:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zlínští jen bezmocně rozhazují rukama po další pěkné akci Pirátů. Strunz vybídl ze strany MIROSLAVA BEDNÁŘE, který na vzdálenější tyči bez potíží a nikým neobsazený dostal puk za záda Halody. Asistence: Martin Strunz, Jakub Meliško.
     
    42:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak si troufám říct, že je definitivně rozhodnuto. Hosté vyhodili puk za branku, jenže pak se k puku po chybě dostali Piráti. Kellerstein svůj pokus ještě v gól neproměnil, ale MILAN JANÁK už byl úspěšný. Asistence: Adam Kellerstein.
     
    21:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Se Zlínem to vypadá zle nehezky. Po přihrávce Veselého se přesně trefil DAVID KAŠE a stav utkání je již 3:0. Asistence: Radek Veselý.
     
    11:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je to o dvě branky. Kaše poslal do úniku FRANTIŠKA WÁGNERA, který jel sám na Halodu a situace vyřešil s ledovým klidem. Puk poslal mezi betony a zlínský brankář se téměř ani nehnul. Asistence: David Kaše.
     
    04:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté jdou rychle do vedení. Hierman od mantinelu vybídl RADKA VESELÉHO, který před brankou trefil puk přesně k tyči. Haloda se marně natahoval. Asistence: Jakub Hierman, David Kaše.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 5. Veselý (Hierman, Kaše), 12. Wágner (Kaše), 22. Kaše (Veselý), 43. Janák (Kellerstein), 47. Bednář (Strunz, Meliško), 50. Janák (Kellerstein)


    Berani Zlín: Haloda (od 52. minuty Čáp) – Kužílek, Velčovský, Žabčík, Kobylík, Stuchlík, Řezníček, Talán – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Hladiš, Hrazdíra.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Dvořák) – Meliško, Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Černý – Procházka, Wágner, Šťovíček, Macháček, Kaše, Tupý, Veselý, Bednář, Janák, Kellerstein, Huňady, Macháček, Strunz, Chrpa.

    Rozhodčí: Obadal – Smilek, Novák
    bahis siteleri