HC Plzeň – Liberec 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Sparta – Pardubice 5:0 (kon.) | Zlín – Chomutov 0:6 (kon.) | Slavia – Kladno 7:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:2 (1:0, 4:2, 2:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 19.02.2015, 18:00DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    FILIP HLINKA dovršuje hattrick! Jeho třetí branka byla však hodně kuriózní. Puk se v brankovišti odrazil od kladenského obránce. Poslední ze slávistů, který se dotkl puku, byl právě Hlinka.
     
    51:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní to sehráli vskutku perfektně. Andres našel před brankovištěm hůl PETRA JOSEFUSE, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Švihálek měl jen velmi málo času na reakci. Asistence: Tomáš Andres a Karel Drahorád.
     
    38:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají již pátou branku! O tu se postaral v končící přesilovce PETR TEJRAL, který se v prostoru pravého kruhu pořádně opřel do kotouče, jež proletěl až do sítě. Asistence: Filip Ječný.
     
    32:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhé třetině branky zatím rozhodně nechybí. PATRIK ČERVENÝ si sjel do prostoru mezi kruhy, kde mu kladenští obránci nevěnovali dostatek pozornosti. Slávistický mladík tak mohl zamířit do horní části branky Rytířů. Asistence: Filip Ječný.
     
    30:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ale též bleskově odpovídají. Přesilovkovou kombinaci zakončoval na hranici brankoviště YUKI MIURA. Jeho rána z první byla přesně umístěná. Asistence: Petr Havlůj a Daniel Kružík.
     
    29:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní si ztracené dvoubrankové vedení berou rychle nazpět. O třetí branku Slavie se postaral PETR TEJRAL, jehož střela po odrazu od tyčky skončila v síti. Asistence: Lukáš Havelka a Karel Drahorád.
     
    26:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují po pohledné kombinaci. Tu z bezprostřední blízkosti zakončoval PETR JANEČEK. Frodl měl jen velmi času na to, aby na střelu z první dokázal zareagovat. Asistence: Jakub Kuzďas a Martin Slánský.
     
    21:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí své vedení krátce po návratu z kabin navyšují. Úspěšným střelcem je opět FILIP HLINKA. Ten po pasu zakončoval z bezprostřední blízkosti. Střelu umístil přesně nad Švihálkovy betony. Asistence: Petr Tejral a Marek Novák.
     
    11:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají! Z hranice kruhů vypálil FILIP HLINKA. Jeho střela švihem se zastavila až o vlnící se síť. Asistence: Marek Novák.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 12. Hlinka (Novák), 22. Hlinka (Tejral, Novák), 30. Tejral (Havelka, Drahorád), 33. Červený (Ječný), 39. Tejral (Ječný), 52. Josefus (Andres, Drahorád), 52. Hlinka – 27. Janeček (Kuzďas, Slánský), 31. Miura (Havlůj, Kružík)


    HC Slavia Praha: Frodl (Sovák) – Novák, Saňa, Havelka, Drahorád, Bureš, Kottek, Straka – Červený, Sládek, Kasala, Nestrašil, Ječný, Josefus, Vyskočil, Tejral, Hlinka, Heldák, Andres, Furch, Veselý.
    Rytíři Kladno: Švihálek (Jiroušek) – Větrovec, Zelingr, Potěchin, Bunda, Hulcr, Matula – Hajný, Šilhavý, Kaprál, Macháček, Schildhabel, Slánský, Havlůj, Janeček, Doležal, Kuzďas, Miura, Kružík.

    Rozhodčí: Jechoutek – Laczko, Štětina
    bahis siteleri