Slavia – Chomutov 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 3:2 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 5:2 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 1:5 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:5 (0:2, 0:0, 1:3)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 19.02.2015, 17:30 • Tipsport arena Pardubice. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru, po přihrávce od Rudyho se prosadil TOMÁŠ ZEMAN. Asistence: Juraj Rudy.
     
    47:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hajžman si z rohu kluziště vybruslil s pukem před bránu, odkud vypálil, jenže jeho střela se odrazila k MARTINU LANGOVI, který už neměl problém dostat kotouč do odkryté klece. Asistence: Matěj Hajžman a Filip Přikryl.
     
    43:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dnes velice aktivní PETR ERET se dostal v oslabení do samostatného úniku, který proměnil střelou nad vyrážečku Vlka v branku, čímž si připsal již čtvrtý (!) bod v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    40:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přestože domácí vstoupili do třetí dvacetiminutovky aktivně, tak před svou bránou zapomněli volného PETRA ERETA, jenž střelou mezi betony Vlka navýšil vedení svého celku na tři branky. Asistence: Josef Roubal.
     
    16:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení, Eretova střela sice za Vlka neprošla, ale dorážka VOJTĚCHA KOVAŘÍKA už ano. Asistence: Petr Eret a Josef Roubal.
     
    14:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzenští využívají přesilovou hru pět na tři, po Eretovi se puku ujal VOJTĚCH KOVAŘÍK, který ho z bezprostřední blízkosti nasměřoval za záda Vlka. Asistence: Petr Eret.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 55. Zeman (Rudy) – 15. Kovařík (Eret), 17. Kovařík (Eret, Roubal), 41. Eret (Roubal), 44. Eret, 48. Lang (Hajžman, Přikryl)


    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Jánský) – Dubovči, Oliva, Rudy, Sýkora, Javůrek, Mert, Matěcha, Žouželka – Rozlílek, Blümel, Matýs, Zahradník, Černý, Bucek, Svatoš, Zeman, Hlaváček.
    HC Plzeň 1929: R. Červenka (Černý) – Houdek, Kaňák, Staněk, Kvasnička, Lokajíček, Čada, Beneš – Krystl, Lang, Hajžman, Přikryl, Benetka, Šiška, M. Červenka, Krýner, Eret, Straka, Kovařík, Erhart, Roubal.

    Rozhodčí: Barek – Padevět, Špulák
    bahis siteleri