NY Islanders – Nashville 5:2 (kon.) | NY Rangers – Vancouver 4:5 (0:2 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 1:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 5:1 (kon.) | Montreal – Florida 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.)
Dallas – San Jose 2:5 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Winnipeg Jets
Pátek 20.02.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Jevgeny Kuznetsov to na opačné straně zkoušel také z levého křídla a jeho pokus byl přesný, Ondřej Pavelec ale dokázal jeho pokus zastavit!
     
    56:47
    Před bránou Washingtonu Capitals vznikl z ničeho nic obrovský závar, Braden Holtby ale dokázal puk udržet před brankovou čárou!
    Troy BROUWER - 5:1
     
    53:33
    Washington právě vstřelil branku!
    TROY BROUWER uklízí puk do prázdné brány a o osudu utkání je troufám si říci rozhodnuto! Troy Brouwer se dostal po vhazování po pravici Bradena Holtbyho k puku a poté ho přes celé hřiště poslal do prázdné brány. ASISTENCE: Bez asistence.
     
    52:06
    Ondřej Pavelec se vydal na střídačku a Jets to zkoušejí v šesti proti čtyřem!
     
    52:02
    Brooks Orpik (WSH) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    51:56
    Blake Wheeler se snažil tvrdou střelou z pravého křídla zamířit na bližší tyč, Braden Holtby ale dokázal jeho ránu levým betonem vykopnout.
     
    47:42
    Jacob Trouba (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    44:14
    Vzápětí Ondřej Pavelec musel zasahovat proti ostré střele Capitals z levého křídla, kterou levým betonem vyrazil mimo tři tyče! Skvělý zákrok.
     
    44:00
    Joel Ward se málem radoval ze vstřelení gólu, jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování ale stavila levá tyč!
     
    43:07
    To je ale samozřejmě jen můj názor a Bryan Little se mi ho snažil střelou z ostrého úhlu vyvrátit, Braden Holtby ale dokázal jeho pokus u své pravé tyče zastavit!
     
    40:53
    Blake Wheeler zastavil dělovou střelu Matta Niskanena od modré čáry a poté se skácel k ledu, protože puk nepříjemně zasáhl jeho levou nohu!
     
    39:49
    Tyler Myers napřáhl od modré čáry ke tvrdé ráně, která byla tečována a orazítkovala horní tyč brány Bradona Holtbyho!
     
    38:59
    Mark Scheifele mohl vstřelit gól v přesilové hře, když si z pravého křídla sjel před bránu a z bezprostřední blízkosti napřáhl ke střele, kterou Braden Holtby dokázal u své levé tyče vyrazit!
     
    38:14
    Justin Byfuglien vypálil od modré čáry, Braden Holtby ale dokázal jeho diagonální střelu směřující ke vzdálenější levé tyči skvělým zákrokem vyrazit!
     
    37:50
    Troy Brouwer (WSH) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    35:47
    Chris Thorburn (WPG) usedl na trestnou lavici k odpykání týmového trestu, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
    Nicklas BÄCKSTRÖM - 4:1
     
    35:47
    Washington právě vstřelil branku!
    NICKLAS BACKSTROM využívá další přesilovou hru a svým druhým gólem v zápase zvyšuje na 4:1!! Capitals rozjeli nádhernou kombinační akci, kterou po přihrávce Alexe Ovečkina napříč ledovou plochou zakončil střelou do prázdné brány z pravého křídla Nicklas Backstrom. ASISTENCE: Alex Ovečkin, Marcus Johansson.
     
    34:33
    Adam Pardy (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    33:07
    Tyler Myers (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:1
     
    33:07
    Washington právě vstřelil branku!
    NICKLAS BACKSTROM využívá druhou přesilovou hru Caps v dnešním zápase a vrací svému týmu dvoubrankové vedení!! Mike Green přihrál doprava na volného Nicklase Backstroma, který si srovnal puk na hůl a poté napřáhl ke střele po ledě, která se mezi betony Ondřeje Pavelce odrážela jako míček pro stolní tenis a puk poté doklouzal za brankovou čáru. ASISTENCE: Mike Green, Alex Ovečkin.
     
    31:32
    Blake Wheeler (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    Tobias ENSTRÖM - 2:1
     
    31:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    TOBY ENSTROM střílí gól a vrací Winnipeg Jets zpět do zápasu!! Toby Enstrom dostal na vrchol pravého kruhu pro vhazování diagonální přihrávku od Andrewa Ladda a poté ještě posílal před bránu přihrávku, do které vložil nešťastně hůl Karl Alzner, který změnil trajektorii puku, a ten následně zamířil přesně do levého horního rohu. ASISTENCE: Andrew Ladd, Tyler Myers.
     
    28:15
    Michael Frolík posílal před bránu nebezpečnou přihrávku, po které se dostal ke střele Bryan Little, jeho střela po ledě ale našla pouze betony Bradena Holtbyho, který je včas sevřel k sobě!
     
    28:01
    John Carlson se ocitl sám před brankářem, jeho střela ale skončila pouze na levém betonu Ondřeje Pavelce!
     
    27:31
    Alex Ovečkin našel na pravém křídle přihrávkou z modré čáry Nicklase Backstroma, který u pravé tyče zamíchal před Ondřejem Pavelcem s pukem, český brankář ale sevřel betony a nenechal se nachytat! Důležitý zákrok.
     
    24:29
    Karl Alzner (WSH) dostal menší trest, 2 minuty za zdržování hry po vyhození puku přes ochranné sklo.
    Alexandr OVEČKIN - 2:0
     
    18:35
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEX OVEČKIN vymíchal obranu Jets a těsně před koncem první třetiny zvyšuje po skvělé individuální akci na 2:0!! Alex Ovečkin nejprve vyhrál souboj na modré čáře, poté si udělal kužele z dvou obránců Winnipegu a přesnou střelou po ledě zamířil backhandem ke vzdálenější pravé tyči. ASISTENCE: Karl Alzner, Matt Niskanen.
     
    15:30
    John Carlson mohl přidat další gól, když si skvěle vybruslil před bránu, následný blafák do forehandu ale nedokázal dotáhnout a Ondřej Pavelec jeho pokus levým betonem vyrazil!
    John CARLSON - 1:0
     
    14:10
    Washington právě vstřelil branku!
    JOHN CARLSON využívá přesilovou hru a posílá Capitals do vedení!! John Carlson napřáhl od modré čáry k tvrdé střele po ledě, která mezi betony Ondřeje Pavelce zamířila do sítě. Nutno dodat, že český brankář vůbec nic neviděl a obránci mu příliš nepomohli. ASISTENCE: Nicklas Backstrom, Marcus Johansson.
     
    13:26
    Ondřej Pavelec zastavil střelu Caps z pravého kruhu pro vhazování a předvedl pěkný zákrok lapačkou, přestože jejich střela směřovala mimo!
     
    12:26
    Mark Scheifele (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    12:00
    Andrew Ladd se ocitl sám u pravé tyče, kde se snažil puk dorazit do brány, Braden Holtby si ale prostor u tyče dobře pokryl!
     
    10:13
    Drew Stafford mohl poslat Winnipeg Jets do vedení, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale orazítkovala tyč!
     
    04:34
    Alex Ovečkin se mezi kruhy pro vhazování zbavil v útočném pásmu obránce a poté se z úhlu snažil puk usměrnit do horní části branky, jeho pokus ale kryl Ondřej Pavelec, který si připsal první důležitý zákrok dnešního zápasu!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Carlson (Backstrom, Johansson), 19. Ovečkin (Alzner, Niskanen), 34. Backstrom (Green, Ovečkin), 36. Backstrom (Ovečkin, Johansson), 54. Brouwer – 32. Enstrom (Ladd, Myers)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Hillen, Green – Alzner, Niskanen – Orpik (A), Carlson – Beagle, Latta, Wilson – Laich, Fehr, Ward – Johansson, Kuznetsov, Brouwer – Ovečkin (C), Backstrom (A), Burakovsky.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Stuart (A), Trouba – Enstrom, Myers – Chiarot, Byfuglien – Klingberg, Slater, Peluso – Thorburn, Lowry, Galiardi – Frolík, Scheifele, Stafford – Ladd (C), Little, Wheeler (A).

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Greg Kimmerly – Scott Driscoll, Tim Nowak
    bahis siteleri