Havlíčkův Brod – Kolín 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 20.02.2015, 18:30 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Dobrý den! Ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Kolín, jenž se odehraje v rámci 11. kola "O postup" skupiny A ligy staršího dorostu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Havlíčkův Brod vede s šestibodovým náskokem na druh= Ústí nad Labem tabulku a jde si pevným krokem za vytouženým postupem do extraligy. V dnešním utkání můžou svůj náskok zvýšit už na 9. bodů, protože se jedná o dohrávku odloženého utkání 11. kola!
     
    Kolín drží v tabulce 3. příčku, ale o postup do extraligy se s největší pravděpodobností už nepopere. Na svého dnešního soupeře a lídra tabulky z Havlíčkova Brodu ztrácí už propastných 13 bodů.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Abbrent, J. Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Vlach, Hendrych, Veverka, Králíček, Křížek.

    SC Kolín: Martínek (Březina) – Málek "C", Sladký, Pokorný, Kuběna – Labuta, Hyšpler "A", R. Jelínek, Netušil, Pilný, Čureja, Kadlec, Čtvrtečka, Pešek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Tomáš Krejčí, Jaroslav Kuřítko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Rebelové vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a hned se ženou středním pásmem směrem k brankáři Martínkovi.
     
    00:25
    Havlíčkův Brod už drží puk na dostřel kolínské brány, jenže nemá ho plně pod kontrolou a bojuje o něj v rohu pásma. Hosté jsou zatím ostražití.
     
    00:51
    Středočeši nakonec svého soka z Kotliny do zakončení nepustili a získali kotouč, jenže útočná akce s dlouhou přihrávkou jim nevyšla. Píská se icing.
     
    01:03
    Rebelové vyhráli vhazování v útočném pásmu a dostali se do zajímavé střelecké příležitosti. Z mírného úhlu na pravé straně to zkoušel po ledě Jakub Abbrent, ale mířil jen do Martínkových betonů.
     
    01:25
    Kolínští mladíci se bleskově hnali do protiútoku, ale nepřesná nahrávka ve středním pásmu je o kus černé gumy připravila. Hrát mohou domácí.
     
    01:56
    Havlíčkobrodská družina vstoupila do zápasu velmi dobře. Zatím je o něco aktivnější, ale horko těžko se probíjí přes důslednou obranu soupeře.
     
    02:10
    Obrázek hry se zatím nemění. Rebelové drží pevně puk ve své moci a hledají si cestičku k Martínkovu ohrožení.
     
    02:39
    Hokejisté od řeky Labe se probili ke kotouči, ale nic s ním nebezpečného nevymysleli. Raději jen nahodili za Kekulovu bránu a jeli střídat.
     
    03:05
    Kolín se nakonec po chvilce snažení přeci jen probil do útočného území, kde už rozvíjí svou ofenzivní kombinaci.
     
    03:23
    Hosté se probili i do zakončení, ale nahození od modré čáry nebylo ničím, co by mělo brankáře Kekulu vystrašit. Kotouč skončil v lapačce.
     
    03:43
    Havlíčkův Brod se po ubránění soupeřova útoku vrhl kupředu, ale protiútok se mu nepovedlo dotáhnout do zakončení. Hosté se vzápětí dostali do ofsajdu.
     
    03:59
    Svěřenci trenérského tandemu Adam – Benc už kombinují na dostřel brankáře Martínka. Zatím však zakončili jen hodně nepřesně.
     
    04:18
    Rebelové pokračují v tlaku, po přerušení hry se bude vhazovat znovu v kolínském pásmu, po pravé ruce gólmana Martínka.
     
    04:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové teď ukázali, v čem je jejich obrovská síla! Josef Pilný se protáhl do útočného pásma po pravém křídle, ale zakončit se už nepovedlo a domácí podnikli rychlý protiútok, při němž pronikl do otevřené obrany JAKUB ABBRENT a z pravého kruhu chladnokrevně skóroval přesně pod horní tyčku! Bez asistence.
     
    04:58
    Středočeši na nic nečekají a pokoušejí se co nejrychleji odpovědět. Havlíčkobrodská obrana se musí mít u gólmana Kekuly ve střehu.
     
    05:14
    Hosté pokračují v útočném snažení, ale na brodskou defenzivu se zatím marně snaží najít účinný recept.
     
    05:52
    Kolín vyhrál sérii soubojů ve středním pásmu a hnal se co nejrychleji do Kekulovy blízkosti. Zastavil ho hvizd sudího kvůli postavení mimo hru.
     
    06:10
    A situace se opakuje, Rebelové opět díky postavení mimo hru svého soupeře ze středních Čech nepustili nikoho k brankáři Kekulovi.
     
    06:40
    Tohle už ale vypadalo z kolínského pohledu slibně! Hosté se zabydleli v útočném pásmu a dobrou nahrávku dostal před brankoviště Vít Čureja, ale zápěstní střelu poslal jen do Kekulových betonů!
     
    06:54
    Soubor z Kotliny získal puk a rychle s ním vtrhl do útočného pásma, jenže zde o kus černé gumy velmi rychle přišel a musí se vracet zpět.
     
    07:11
    Kolínská defenziva teď odolává neustávajícímu tlaku svého soupeře. Po ukořistění hracího předmětu posunuli hosté hru k brankáři Kekulovi a pustili na led čerstvé síly.
     
    07:36
    Kozlové mohou vyrovnat. Poměrně zbytečný faul předvedl v útočném pásmu David Michálek (HBR), který se dopustil hákování.
     
    07:53
    Kolín vyhrál důležité vhazování a několikrát si vyměnil puk. Od modré čáry nakonec po sérii nahrávek vypálil Bohumil Sladký, ale našel jen Kekulovu náruč uprostřed brány.
     
    08:00
    Střela z pravého křídla byla domácími vytlačena do ochranné sítě, znovu se bude vhazovat v kruhu po levé ruce brankáře Kekuly.
     
    08:12
    Obranná čtveřice domácích teď odvedla velmi dobrou práci, vyvezla puk do útočného pásma a hru zde chvíli zdržela. Hosté o puk bojují ve svém pásmu.
     
    08:34
    Kolín se usadil v útočném pásmu, ale puk nemá pod kontrolou a musí o něj bojovat u hrazení.
     
    08:52
    Robin Netušil (KOL) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    09:05
    Při hře 4 na 4 se Středočeši pokusili proniknout do soupeřova území, ale jejich snaha nedopadla na úrodnou půdu. O kotouč rychle přišli.
     
    09:30
    Havlíčkův Brod se protlačil do útočného pásma a zkusil to utěšenou střelou, jež na gólmana Martínka vyletěla z levého kruhu. Maskovaná opora Kozlů si poradila.
     
    09:55
    Kolín posunul puk do útočného pásma, ale teď už se musí bránit ve zkráceném oslabení. Rebelové už drží přesilovkové postavení.
     
    10:14
    Kolínská defenziva je ve velkých problémech. Neví, kam dřív skočit, Rebelové dobře bruslí a přesně kombinují. Brankář Martínek se několikrát vyznamenal betony.
     
    10:37
    Jiří Vlach se pokusil navýšit havlíčkobrodské vedení z mezikruží, ale stejně jako jeho spoluhráč si vylámal zuby na brankáři Martínkovi.
     
    10:48
    Hosté získali puk a rychle vyhodili.
     
    11:00
    Domácí už zápolí s Kozly o kotouč v rohu hostujícího pásma. Hraje se už ve vyrovnaném počtu 5 na 5.
     
    11:19
    Středočeši vybojovali kus černé gumy do své moci a posunuli ho do blízkosti středového kruhu. Znovu už hrají domácí.
     
    11:40
    Havlíčkův Brod si pomohl dlouhým nahozením a už kombinuje v rohu útočného pásma.
     
    11:58
    Kozlům se sice daří bourat hru Rebelů, jenže potom jako kdyby už neměli síly nic nebezpečného vymyslet směrem dopředu, což by stavu 1:0 potřebovali.
     
    12:10
    A znovu podobný obrázek jako v předchozích minutách. Když už si Kozlové proklestí cestu do útočného postavení, dlouho se zde neohřejí.
     
    12:49
    Rebelové se sice drží s kotoučem v blízkosti brankáře Martínka, ale k jeho ohrožení mají v současné době daleko. O puk bojují u hrazení.
     
    13:10
    Sledujeme teď nepřesnější pasáž hry. Hosté mají problémy s přechodem do útoku, ale přesně přihrát si teď nemohou ani Rebelové.
     
    13:39
    Nahození Bohumila Sladkého zkoušel před brankovištěm nebezpečně tečovat David Blahuta, ale kotouč nasměroval těsně vedle pravé Kekulovy tyče.
     
    14:05
    Domácím se povedlo uklidnit hru ve svém pásmu a už zakládají novou útočnou akci z blízkosti své modré čáry.
     
    14:17
    Lukáš Křížek se prohnal podél levého mantinelu až do kruhu a tvrdě vypálil zápěstím, ale nesešteloval si dobře mířidla a pálil jen nad.
     
    14:40
    Kolín má teď problémy ve svém pásmu s tím, aby stíhal pokrývat havlíčkobrodské střelce. Hosté zatím zaostávají v pohybu, přičemž se jim nedaří ani směrem dopředu.
     
    15:03
    Havlíčkův Brod se teď marně snaží vrátit do útočných pozic, odkud ho Kolín dokázal před chvílí vyhnat.
     
    15:29
    Tato havlíčkobrodská akce nic nebezpečného pro brankáře Martínka nepřinese, protože rozhodčí odpískal signalizovaný ofsajd.
     
    15:54
    Hosté se pokouší aktivně napadat havlíčkobrodskou rozehrávkou hned v jejím zárodku a domácím to činí potíže. Stále nemohou poslat puk dál od gólmana Kekuly.
     
    16:15
    Rebelům se útok nepovedlo, je z toho jen zakázané uvolnění a vhazování u brankáře Kekuly.
     
    16:35
    Hosté se po vhazování probili ke střele, ale Vít Čureja pálil jen do betonů brankáře Kekuly u přední tyčky. Následná rána od modré čáry byla nepřesná.
     
    17:06
    Karta se otočila, teď už se pokoušejí k puku probít po nahození do útočného pásma mladí Rebelové, zatím bez úspěchu.
     
    17:30
    Sledujeme dlouhý souboj v rohu pásma, který stále nenašel svého vítěze.
     
    17:59
    Nakonec ho získali pod svůj patronát Kozlové a už se ženou napříč neutrální zónou směrem vpřed.
     
    18:13
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Antonín Kadlec se z rohu pásma prosmýkl až před brankoviště, ale v tísni nezakončil přesně a mířil vedle pravé Kekulovy tyče!
     
    18:48
    Oba týmy se snaží usadit v útočném pásmu, ale moc se jim to nedaří. Obrany jsou teď před gólmany hodně pozorné.
     
    19:03
    Kozlové se svým průnikem po pravém křídle neuspěli a tak jsou na tahu Rebelové. Drží puk zatím ve středním pásmu.
     
    19:32
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ale žádný projektil, který by se vešel mezi tři červené tyče, jsme ani na jedné straně v poslední minutě třetiny neviděli.
     
    19:56
    Rebelové se ještě drží v rohu soupeřova pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodní dvacetiminutovce byli lepší Rebelové, kteří se ujali zaslouženého vedení po povedené akci Jakuba Abbrenta. Brodský brankář Kekula musel předvést několik dobrých zákroků, zatím je bezchybný. Prostřední část začne přibližně v v 19:11, Havlíčkův Brod vede nad Kolínem 1:0.
     
    Hráči už jsou zpět na hrací ploše, začíná 2. třetina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Rebelové po vyhraném vhazování okamžitě zavezli puk k útočné modré čáře a nahodili do rohu pásma, kde o hrací předmět bojují.
     
    20:26
    Hosté se sice protlačili k puku, jenže dlouho se u nich na holích neohřál. Po další chybě hrají v útočném pásmu mladí Rebelové, kteří ale zatím nevystřelili.
     
    20:49
    Hosté ani na druhý pokus nedokázali dobře rozehrát a opět si sami zadělali na problémy. Rána z pravého kruhu však postrádala přesnost.
     
    21:06
    Kolín se stále nemlže vymanit z pevného objetí svého soupeře. Rebelům se sice daří v kombinaci, ale potřebovali by trochu více střelby.
     
    21:26
    Havlíčkův Brod stále kombinuje v soupeřově území a brankář Martínek se musí mít neustále na pozoru. Jeho obránci zatím odolávají.
     
    21:56
    Až teď se povedlo Kozlům získat kotouč do své moci a alespoň na chvíli přesunout děj hry do středního pásma.
     
    22:14
    Havlíčkův Brod už si hledá cestu zpět do útočného pásma, s pukem operuje v blízkosti středového kruhu.
     
    22:31
    David Michálek se s tím vůbec nepáral a po vhazování tvrdě vypálil z mezikruží, ale jeho projektil vyrazil brankář Martínek betony do bezpečí.
     
    22:54
    Hosté si několikrát přihráli u brankáře Kekuly, ale ztratili puk. Za bránou navíc zůstal po tvrdém souboji chvíli ležet Antonín Kadlec, ale už je v pořádku.
     
    23:06
    Hosté ukořistili po vhazování kotouč a kombinují u brankáře Kekuly. Mladé Rebelové je však zatím k ohrožení své maskované opory nepustili.
     
    23:33
    Havlíčkův Brod si hledá cestu do útočného pásma, ale kolínská obrana je zatím pevná jako skála. Všechny útoky se jí daří odrážet.
     
    23:55
    Filip Málek měl k nahozenému puku za kolínskou bránu blíž než sprintující Pavel Hendrych, píská se havlíčkobrodské zakázané uvolnění.
     
    24:08
    Kozlové nyní kombinují v útočném pásmu, Rebelové se je snaží aktivně napadat. Brankář Kekula zatím může zůstat klidný, puk na něj nepřiletěl.
     
    24:37
    Stále se hraje v rychlém tempu. Havlíčkův Brod je o něco aktivnější, ale chybí mu zatím moment překvapení. Kolínská defenziva čte dobře hru.
     
    24:59
    Středočeši po vybojování kotouče přesunuli puk za Kekulovu bránu, ale nestihli ho včas dojet a musí znovu zpět. Rebelové se ženou kupředu.
     
    25:15
    Hra je hodně neurovnaná, střeleckých příležitostí a přesných kombinací je k vidění jako šafránu. Obě defenzivy jsou pozorné.
     
    25:49
    Dobrou ránu vyslal po několika přihrávkách Rebelů z prostoru pravého kruhu Pavel Hendrych, ale našel jen Martínkovu lapačku u bližší tyčky.
     
    26:00
    Rebelové získali v útočném pásmu další vhazování.
     
    26:12
    Kozlové se protlačili až do Kekulovy blízkosti, zatím však nedokázali svou aktivitu přetavit v přesnější střelu.
     
    26:29
    Patrik Hrabaň (HBR) to přehnal s důrazem ve svém pásmu a dopustil se hákování.
     
    26:37
    Kozlové po vyhraném vhazování rozjeli rychlou kombinaci, při níž střílel od modré čáry Bohumil Sladký. Pálil však jen do Kekulovy náruče.
     
    26:56
    Havlíčkův Brod se probil u své branky ke kotouči a bez dlouhého otálení ho co nejrychleji nastřelil do útočného pásma.
     
    27:07
    Radek Jelínek vypálil zblízka, ale neprocedil puk přes betony gólmana Kekuly, který byl ve správný čas na správném místě a zamezil pohromě!
     
    27:19
    A znovu to zavánělo vyrovnáním. Brankář Kekula vyrazil tvrdou ránu z pravé strany a k bleskové dorážce dojel Jiří Hyšpler, ale zamířil nepřesně!
     
    27:40
    Hosté mají v přesilovce obrovský tlak. Puky létají kolem gólmana Kekuly, jen to sviští.
     
    27:59
    A znovu se strážce havlíčkobrodského brankoviště musel vyznamenat, když zmařil několik zápěstních střel z prostoru mezi kruhy.
     
    28:29
    Havlíčkův Brod už je v plném počtu, soupeř mu při jeho oslabení pořádně zatopil. Brankář Kekula ale v těžkých chvílích podržel svůj tým.
     
    28:52
    Havlíčkův Brod v kompletním složení zkouší ohrozit brankáře Martínka, ale Kolín si dává dobrý pozor v předbrankovém prostoru.
     
    29:07
    Lukáš Křížek se důrazně tlačil k zakončení před brankovištěm, ale neúspěšně a rychle se vrací zpět, aby zastavil kolínský protiútok.
     
    29:30
    Havlíčkův Brod se vrátil do útočného pásma, ale ztratil puk a Středočeši vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    29:58
    Jan Jelínek vyslal štiplavý projektil z prostoru mezi kruhy, ale na gólmana Martínka, který se roztáhl v brankovišti, nevyzrál!
     
    30:15
    Domácí jsou teď hodně nebezpeční! Úplně sám se ocitl mezi kruhy Jiří Vlach, ale z ideální palebné pozice těsně minul pravou tyčku gólmana Martínka!
     
    30:36
    Hosté už se znovu musí bránit u svého gólmana Martínka, který má v posledních minutách spoustu práce.
     
    31:06
    Hodně slibné přečíslení teď nevyužili Jakub Abbrent a David Michálek. Prvně jmenovaný nahrál před jediným obráncem svému parťákovi, ale ten těžký puk nezpracoval ideálně!
     
    31:29
    A znovu pořádný zmatek před kolínským brankovištěm! Brankář Ondřej Martínek se znovu vyznamenal a nepustil puk za svá záda!
     
    31:53
    Kolín se dostal pod velký tlak a vyřešil ho alespoň na chvíli tím, že rychle nahodil do útočného pásma. Píská se zakázané uvolnění.
     
    32:17
    Hraje se opravdu ve vysokém tempu. Teď se nám hra trochu vyrovnala, hosté otupili havlíčkobrodský tlak a dostávají se mnohem častěji k puku.
     
    32:41
    Teď se vpřed probili i Kozlové, ale jejich důraz před brankovištěm byl až moc velký. Jeden z nich už stál brankáři Kekulovi v území, vhazování ve středním pásmu.
     
    33:12
    A znovu už tu jsou se svým útokem Rebelové. Kolínská obrana, jež dostala v posledních minutách hodně zabrat, je znovu v permanenci.
     
    33:40
    Teď už se bojuje hlavně o střední pásmo. Oba týmy se marně tlačí do blízkosti gólmana.
     
    33:59
    Po přerušení hry rozhodčí nařídil vhazování v neutrální zóně. Puk pošle do hry blíže modré čáře hostů.
     
    34:10
    Patrik Hrabaň nevymýšlel zbytečně nic složitého. Přejel rychle modrou čáru a z okraje kruhů vypálil do Martínkovy náruče. Buly po pravici maskovaného muže hostů.
     
    34:36
    Tak teď měli Středočeši obrovské štěstí! Mezi kruhy se objevil osamocený Vojtěch Veverka, jehož ránu neudržel brankář Martínek v náruči a puk orazítkoval jeho levou tyč! Jakub Lacina poslal puk zpět brodskému útočníkovi, ale ten neuspěl ani na druhý pokus zblízka!
     
    34:59
    Ne, hostům se dnes prostě nedaří. I když drží stále hodně nadějný stav a prohrávají jen o jednu branku, Rebelové jsou mnohem aktivnější.
     
    35:15
    Brodská útočná snaha vzala za své, Kolín přetlačil svého soka z Vysočiny v rohu útočného pásma a vyhodil dopředu.
     
    35:33
    Kozlové teď opět nahodili puk do útočného území, ale už se to neobešlo bez zakázaného uvolnění.
     
    35:57
    Mladí Broďáci se dostali do přečíslení 3 na 1, jenže nevyřešili situaci dobře a brankář Martínek si levým betonem poradil s nahozením z levého křídla.
     
    36:13
    Hráči nám v Kotlině předkládají stále stejný obrázek hry. Rebelové mají navrch a tlačí svého soka u jeho brány, hosté se ze všech sil brání.
     
    36:41
    Hosté vyvezli puk, ale už jsou znovu zamknuti u svého gólmana Martínka.
     
    36:56
    David Michálek se protlačil k puku, ale z těžkého úhlu už nemohl tak nebezpečně zakončit a jen prověřil pevnost Martínkových betonů.
     
    37:15
    A znovu David Michálek v akci! Z rohu pásma vybruslil až k pravé Martínově tyčce, ale tam kolínský brankář žádné místo na puk nenechal!
     
    37:34
    Hosté vůbec neví, kam dřív skočit, jejich obrana je neskutečně přetížená a nestíhá pokrývat soupeřovy střelce. Jakub Abbrent zblízka hned dvakrát dorážel, ale přes betony brankáře Martínka puk nepropasíroval!
     
    37:58
    Dvakrát pálil od modré čáry obránce Jan Vacek. První pokus poslal do Martínkovy náruče, druhý poslal nad horní tyčku.
     
    38:11
    Vypadá to, že Kolín už je z nejhoršího venku. Kotouč drží v blízkosti gólmana Kekuly a nechává vydechnout svou defenzivu.
     
    38:40
    Závěr prostřední části už se blíží, stav je stejně jako na jejím začátku nejtěsnější 1:0. Rebelové ale mají chuť do hry a sahají po druhé trefě.
     
    39:09
    Teď už domácí nemají tak drtivou převahu jako před chvílí. Kotouč sice drží v útočném pásmu a Středočechům ho půjčují jen minimálně, ale do šance se tlačí marně.
     
    39:31
    Hostům se stále nepovedlo vyhodit, Rebelové by moc rádi navýšili svůj ošemetný náskok ještě před druhou sirénou.
     
    39:58
    Dominik Suchý ještě stihl po převzetí puku na modré čáře vystřelit. Jeho projektil ale gólman Martínek dobře viděl a schoval ho ve svém klíně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část přinesla velkou převahu domácích Rebelů, kteří ale nevyužili ani ty největší šance, které hlasitě volaly po gólu. Před třetí periodou, jež začne přibližně v 19:53, vedou v Kotlině domácí nad Kolínem fotbalovým stavem 1:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    A máme tady rychlé vyloučení, hosté mají opět slibnou šanci vyrovnat. Na lavici hanby míří ke dvouminutovému trestu Jiří Vlach (HBR) za podražení.
     
    40:39
    Domácí rychle vyhodili puk ven ze svého pásma až do hájemství gólmana Martínka a teď dobře zahušťují střed hrací plochy.
     
    40:58
    Kolín se sice probil do útočného pásma, jenže jeho akce měla doslova jepičí život. Opět se puk dostal na brodské hole a je z toho další vyhození.
     
    41:07
    Středočeši se opět protáhli po levém křídle do pásma, kde kombinují.
     
    41:26
    Jenže brzy předvedli další nepřesnost na modré čáře a Patrik Hrabaň po vyhraném souboji vyhodil puk až do útočného území.
     
    41:47
    Ne, tahle přesilovka hostům vůbec nevychází. Hosté mají daleko k ohrožení brankáře Kekuly, který může jen v klidu sledovat dění před sebou.
     
    42:06
    A když už se Kolín probil do přesilovkového postavení, zblokoval ránu na modré čáře David Michálek a opět odpálil puk do bezpečného prostoru.
     
    42:26
    Dominik Suchý (HBR) se provinil zdržováním hry, Rebelové opět ve čtyřech.
     
    42:56
    Ale na hře se nic nemění. Kolín má opět velké problémy něco vymyslet, Brod už dvakrát získal puk a rychle vyhodil puk pryč ze svého území.
     
    43:11
    Rebelové už jsou teď zatlačeni ke své brance, dobře však pokrývají soupeři prostory a nepouští ho i nadále k zakončení.
     
    43:31
    Opět je z toho puk pro Rebely, Havlíčkův Brod pokračuje ve skvělém bránění.
     
    43:50
    Kozlové právě vstřelili branku!
    I přesto, že Rebelové se dobře bránili a soupeře takřka k ničemu nepouštěli, v Kotlině máme vyrovnáno! Hosté se usadili v útočném pásmu, Antonín Kuběna namazal puk na modrou čáru JAKUBU KUBĚNOVI a kolínský zadák tvrdou ranou z mohutného nápřahu prostřelil brankáře Kekulu, který měl zřejmě zakrytý výhled! Asistence: Antonín Kadlec.
     
    44:15
    Rebelové vůbec na nic nečekají a hned se tlačí kupředu. Hosté jsou opět zatlačeni ke svému brankáři Martínkovi.
     
    44:46
    Jakub Kraučuk se s tím vůbec nemazal, když se rychlou kličkou uvolnil mezi kruhy a rychle vypálil, ale jen do brankáře Martínka, který byl pozorný.
     
    45:06
    Radek Jelínek se probil do slibného zakončení, z pravého kruhu rychle vystřelil k přední tyčce, kde měl brankář Kekula připravený beton.
     
    45:32
    Rebelové jsou teď pod tlakem, těžko se probíjejí k puku a děj hry se odvíjí stále u jejich branky. Gólman Kekula je neustále v permanenci.
     
    45:40
    Hosté to zkusili velmi rychle po vhazování, když v pádu zakončil z ostrého úhlu na pravé straně David Labuta, ale u přední tyčky byl brankář Kekula dobře přitisknutý.
     
    45:45
    Robin Netušil dobře zkoušel tečovat puk zblízka, ale brankář Kekula se znovu dobře vyznamenal svými betony.
     
    45:57
    Bohumil Sladký (KOL) – 2 minuty – sekání.
     
    46:10
    Rebelové se usadili rychle v útočném pásmu a probili se k zakončení od modré čáry. Obránce Jakub Lacina mířil jen do Martínkových betonů.
     
    46:37
    Kolín vytlačil svého soupeře z pásma, Rebelové však mají puk.
     
    46:59
    Hosté se velmi dobře brání, za své počínání v tomto oslabení si zaslouží velkou pochvalu. Rebely v podstatě k ničemu nepouští.
     
    47:14
    A opět parta od řeky Labe získala puk a vyhodila kus černé gumy až k brankáři Kekulovi, kde drží hru.
     
    47:40
    Domácí už se natlačili do soupeřova území, ale horko těžko si hledají cestu přes poctivý obranný blok svého soupeře z Kolína.
     
    47:57
    Hosté už jsou kompletní, Rebelové si ještě v závěru přesilovky vytvořili slibnou příležitost, ale mezi kruhy nedokázali dobře zamířit.
     
    48:20
    Rebelové jsou odhodlaní strhnout vedení zpět na svou stranu, ale vypadá to z jejich strany na menší křeč. Kolín hodně zlepšil svou defenzivu ve srovnání s předchozí třetinou, soupeře nepouští do šancí.
     
    48:37
    Hosté vyvezli puk do útočného pásma, ale v jeho rohu o něj přišli a musí uhánět rychle zpět.
     
    49:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A znovu Rebelové udeřili po velmi povedeném protiútoku, Kolín musí znovu dotahovat nejtěsnější ztrátu! Lukáš Křížek dostal prostor na levém křídle, prohnal se až do levého kruhu a zápěstím rychle vystřelil po ledě jen do Martínkova betonu, ale k rychlé dorážce dojel JAN JELÍNEK a zblízka nekompromisně zavěsil! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    49:14
    Kolín hned po vhazování zavezl puk do Kekulovy blízkosti, kde se snaží dostat soupeře pod tlak. Zatím předvedl několik dobrých nahrávek.
     
    49:40
    Rebelové nakonec ukořistili kus černé gumy do své moci a přesunuli se s ním na opačnou stranu hřiště. Kolín si znovu dává vzadu pozor, aby nepustil soupeře do předbrankového prostoru.
     
    50:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kozlové opět zbytečně ztratili puk a po dalším zaváhání v obraně nabrali už dvoubrankové manko! Jako správný kapitán na sebe vzal zodpovědnost DOMINIK SUCHÝ, který si najel až před gólmana Martínka, kterého si krásnou kličkou položil a bekhendem v klidu skóroval! Bez asistence.
     
    50:48
    Havlíčkův Brod se rázem neuvěřitelně uklidnil, na jeho hře to je hodně vidět. Středočeši jsou zatlačeni hluboko do své obranné ulity.
     
    51:07
    Nápor rebelů pokračuje, opět se probili k zakončení z příznivých palebných pozic, ale na rozdíl od předchozích situací to nepodpořili přesnou koncovkou.
     
    51:41
    Troufám si říct, že Kolín to teď bude mít se zdramatizováním zápasu hodně těžké, protože jeho soupeři po dvou vstřelených gólech narostla křídla.
     
    52:07
    Rozložení sil na ledě se nám nemění. Adamova družina třímá v rukou pomyslnou taktovku a gólman Martínek nemůže ani na chvilku polevit ze své koncentrace.
     
    52:29
    Jiří Benák si nebojácně sjel až do prostoru mezi kruhy a příklepem vystřelil. Brankář Martínek si poradil a puk ukryl ve své náruči.
     
    52:54
    Kolínští mladíci se teď vůbec nemůžou dostat pryč z pásma. Rebelů je plný led a čas se Středočechům rychle krátí.
     
    53:08
    Nyní už pozorujeme kombinaci hostů v útočném pásmu, brodská obrana je však i nadále bezchybná a soupeře do zakončení nepouští.
     
    53:20
    Broďáci opět vybojovali ve svém pásmu puk a jako dnes už několikrát zkusili udeřit z rychlého protiútoku. Tentokrát se jim to však nepovedlo, puk ztratili.
     
    53:36
    David Michálek (HBR) se nevyvaroval faulu a usedl na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    54:00
    Kozlové se v pásmu dlouho neohřáli, Rebelové je obrali o kus černé gumy a osvobodili se vyhozením.
     
    54:17
    Na hostech je hodně vidět, že s nimi dvě branky, které následovaly rychle po sobě, pořádně zamávaly. I v přesilovce se hodně trápí.
     
    54:40
    Až teď se Kozlové dostali do útočného pásma, kde rozvinuli rychlou kombinaci. Znovu však byli odzbrojeni dříve, než stihli zakončit.
     
    55:08
    A teď se hosté provinili zakázaným uvolněním. Z jejich přesilovky už moc nezbývá, troufám si říct, že pro své svěřence budou mít brodští trenéři na střídačce slova chvály.
     
    55:36
    A nic se už nezměnilo, zbytek oslabení dohráli domácí v útočném pásmu. Hraje se 5 na 5.
     
    56:09
    Hosté ještě neskládají zbraně a snaží se ze všech sil snížit na nejtěsnější rozdíl. Rebelové ale vůbec nikoho nepouští ke svému brankáři Kekulovi.
     
    56:20
    Kolínu se nepovedl ani další útok, nyní už třímají znovu touš na holích havlíčkobrodští Rebelové. V útočném pásmu se sice nemohou probít do koncovky, ale to jim za současného stavu moc nevadí.
     
    56:45
    Havlíčkův Brod pokračuje v takticky dobrém výkonu. Zbytek zápasu se snaží dohrát v klidu, bez zbytečně inkasovaného gólu.
     
    57:10
    Kolín bojuje příkladně a Rebelům nedá nic zadarmo až do závěrečné sirény. Kozlové operují s pukem v blízkosti středového kruhu.
     
    57:29
    A přes modrou čáru soupeře se neprohnali píská se jejich postavení mimo hru.
     
    57:50
    Rebelové nahazují puky do útočného pásma, nikam už se za dvougólového vedení těsně před koncem neženou.
     
    58:07
    A znovu si pomohli nahozením do soupeřova území tak, aby se nemohl pískat icing. Dokonale toho využili a pustili na led čerstvé síly.
     
    58:40
    Kolín teď drží puk častěji ve své moci, ale to je tak vše. Brankáře Kekulu už s emu hodně dlouho nepodařilo díky brodské obraně, jež pracuje dobře, ohrozit.
     
    59:07
    A tohle Rebelům vyhovuje v současné chvíli ze všeho nejvíc. Sami ostřelují gólmana Martínka a drží puk daleko od své brány.
     
    59:30
    A ještě jedna střela z mezikruží, jež se však mezi tři červené tyče gólmana Martínka nevešla. Rebelové pokračují v ofenzivním snažení.
     
    59:51
    Tohle už je pro domácí soubor dobré, i nadále drží puk v rohu soupeřova pásma a zápas končí.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Závěrečné dějství bylo gólově nejbohatší. Na 1:1 vyrovnal kolínský obránce Jakub Kuběna, ale domácí si tři body utéct nenechali, když se trefili Jan Jelínek a Dominik Suchý. Havlíčkův Brod tak nad Kozly vítězí v důležitém utkání 3:1 a navyšuje svůj náskok na čele tabulky už na 9 bodů! Ode mě je to pro dnešek vše, dovoluji si vás ještě pozvat na zítřejší utkání brodského A-týmu proti Šumperku, které se hraje v Kotlině od 17:00. Děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný víkend. (20:25:46)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Abbrent, 49. J. Jelínek (Křížek), 51. Suchý – 44. Kuběna (Kadlec)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Abbrent, J. Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Vlach, Hendrych, Veverka, Králíček, Křížek.
    SC Marimex Kolín: Martínek (Březina) – Málek "C", Sladký, Pokorný, Kuběna – Labuta, Hyšpler "A", R. Jelínek, Netušil, Pilný, Čureja, Kadlec, Čtvrtečka, Pešek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Tomáš Krejčí, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri