Havlíčkův Brod – Kolín 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 20.02.2015, 18:30 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    50:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kozlové opět zbytečně ztratili puk a po dalším zaváhání v obraně nabrali už dvoubrankové manko! Jako správný kapitán na sebe vzal zodpovědnost DOMINIK SUCHÝ, který si najel až před gólmana Martínka, kterého si krásnou kličkou položil a bekhendem v klidu skóroval! Bez asistence.
     
    49:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A znovu Rebelové udeřili po velmi povedeném protiútoku, Kolín musí znovu dotahovat nejtěsnější ztrátu! Lukáš Křížek dostal prostor na levém křídle, prohnal se až do levého kruhu a zápěstím rychle vystřelil po ledě jen do Martínkova betonu, ale k rychlé dorážce dojel JAN JELÍNEK a zblízka nekompromisně zavěsil! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    43:50
    Kozlové právě vstřelili branku!
    I přesto, že Rebelové se dobře bránili a soupeře takřka k ničemu nepouštěli, v Kotlině máme vyrovnáno! Hosté se usadili v útočném pásmu, Antonín Kuběna namazal puk na modrou čáru JAKUBU KUBĚNOVI a kolínský zadák tvrdou ranou z mohutného nápřahu prostřelil brankáře Kekulu, který měl zřejmě zakrytý výhled! Asistence: Antonín Kadlec.
     
    04:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové teď ukázali, v čem je jejich obrovská síla! Josef Pilný se protáhl do útočného pásma po pravém křídle, ale zakončit se už nepovedlo a domácí podnikli rychlý protiútok, při němž pronikl do otevřené obrany JAKUB ABBRENT a z pravého kruhu chladnokrevně skóroval přesně pod horní tyčku! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Abbrent, 49. J. Jelínek (Křížek), 51. Suchý – 44. Kuběna (Kadlec)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "C", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Abbrent, J. Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Vlach, Hendrych, Veverka, Králíček, Křížek.
    SC Marimex Kolín: Martínek (Březina) – Málek "C", Sladký, Pokorný, Kuběna – Labuta, Hyšpler "A", R. Jelínek, Netušil, Pilný, Čureja, Kadlec, Čtvrtečka, Pešek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Tomáš Krejčí, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri