Ottawa – Florida 4:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 3:1 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Montreal – Columbus 3:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Arizona – Tampa 2:4 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Dallas – Detroit 6:7 (po pr.) | San Jose – Los Angeles 1:2 (kon.)
Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Chicago – Boston 2:6 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (1:2, 1:1, 1:0 - 1:0)
Winnipeg Jets
Neděle 22.02.2015, 01:20 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    James van RIEMSDYK - 4:3
     
    63:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je ho hotovo! Rielly poslal do rychlého protiútoku Jokinena. Ten byl sám na jednoho obránce, posunul puk na druhou stranu, kde mu najížděl JAMES VAN RIEMSDYK a ten střelou z první zakončil přesně k tyči brány Hutchinsona. Asistence: Olli Jokinen, Morgan Rielly.
    Nazem KADRI - 3:3
     
    43:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    je vyrovnáno. Jako blesk z čistého nebe se přes obránce Jets protlačil Rielly přenechal kotouč NAZEMU KADRIMU, který objel branku a zasunul puk k vzdálenější tyči. Na brankovišti dobře operoval Lupul. Asistence: Morgan Rielly, Daniel Winnik.
    Michael FROLÍK - 2:3
     
    39:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets si berou vedení zpět a to v úplně stejném čase, jako v první třetině. Myers se zmocnil puku, který špatně rozehrál Robidas, posunul ho na Stafforda, ten se obtočil u branky, kotouč si vzal MICHAEL FROLÍK, najel si na vrchol kruhu, počkal až Bernier přes clonící hráče neuvidí a poslal puk do šibenice. Asistence: Drew Stafford, Tyler Myers.
    Daniel WINNIK - 2:2
     
    35:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Ten který celou akci započal je i zakončuje. Kardi po skvělé práci Winnika poslal puk na modrou, odtud vystřelil Holzer, jehož střelu tečoval DANIEL WINNIK a dostal kotouč do sítě. Asistence: Korbinian Holzer, Nazem Kadri.
    Mark SCHEIFELE - 1:2
     
    19:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a dávají gól do šatny. Granberg zariskoval v rozehrávce, puk zpoza branky dal přímo před bránu, kde se k němu dostal MARK SCHEIFELE, vyhnul se Riellymu a zavěsil nad rameno Berniera. Bez asistence.
    Jacob TROUBA - 1:1
     
    13:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí dlouho nevedli. Máme vyrovnáno. Myers posunul puk na modré Staffordovi, ten vypálil, jeho střela skončila za brankou, kde se kotouče ujal JACOB TROUBA, napálil puk zpoza branky a na brankovišti si ho do vlastní sítě srazil Rielly. Bernier navíc nebyl v ideálním postavení. Asistence: Drew Stafford, Tyler Myers.
    Leo KOMAROV - 1:0
     
    12:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs jdou z ničeho nic do vedení. Booth ve vlastním pásmu posunul puk na LEO KOMAROVA, ten projel celým hřištěm až na vrchol kruhu, napřáhl a jeho dělovka skončila přesně v šibenici Hutchinsona. Krásná trefa. Asistence: David Booth.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 13. Komarov (Booth), 36. Winnik (Holzer, Kadri), 44. Kadri (Rielly, Winnik), 64. van Riemsdyk (Jokinen, Rielly) – 14. Trouba (Stafford, Myers), 20. Scheifele, 40. Frolík (Stafford, Myers)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Rielly, Polák, Gardiner, Holzer, Robidas, Granberg – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Winnik – Komarov, Jokinen, Clarkson – Booth, Holland, Pánik.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enstrom, Myers, Stuart, Trouba, Chiarot, Pardy – Ladd, Little, Wheeler – Byfuglien, Scheifele, Stafford – Thorburn, Lowry, Frolík – Klingberg, Slater, Peluso.
    bahis siteleri