Ottawa – Florida 4:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 3:1 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Montreal – Columbus 3:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Arizona – Tampa 2:4 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Dallas – Detroit 6:7 (po pr.) | San Jose – Los Angeles 1:2 (kon.)
Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Chicago – Boston 2:6 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:6 (1:2, 0:4, 1:0)
Boston Bruins
Neděle 22.02.2015, 21:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Bryan BICELL - 2:6
     
    54:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí Blackhawaks ještě snižují na rozdíl čtyř branek. Z pravé strany vystřelil Rundblad, těsně před Raskem výborně tečoval puk BRYAN BICELL a kotouč skončil za zády finského gólmana. Asistence: David Runblad, Duncan Keith
    Reilly SMITH - 1:6
     
    39:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    1:6! Už to vypadalo, že druhá třetina je u konce. Bergeron teď dobře zapracoval ve středním pásmu a na pravé straně našel REILLYHO SMITHA, který krásnou střelou do růžku dává šestou branku Bruins! Asistence: Patrice Bergeron, Brad Marchand.
    Dougie HAMILTON - 1:5
     
    37:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    Wow! Tak to byla rychle využitá přesilovka! Bergeron vyhrál buly přímo na hůl DOUGIEHO HAMILTONA, který se trefil přesně do růžku Raanteho branky. Asistence: Patrice Bergeron.
    Gregory CAMPBELL - 1:4
     
    32:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají už do tříbrankového vedení! Za brankou dlouhou dobu operoval s pukem Ferlin, který poté našel mezi kruhy GREGORY CAMPBELLA, který prostřelil Crawforda. Domácí gólman nepředvedl jistý zákrok. Asistence: Brian Ferlin, Dennis Seidenberg.
    Milan LUCIC - 1:3
     
    26:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    No a hosté si berou dvoubrankové vedení zpět. Za brankou operoval s pukem Spooner, který před brankou našel MILANA LUCICE, který i s trochou štěstí dokázal dostat puk za Crawforda! Asistence: Ryan Spooner, David Pastrňák.
    Jonathan TOEWS - 1:2
     
    19:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No a domácím se podařilo za sedm vteřin vyrovnat! Keith dostal puk na levou stranu ke Kaneovi, který krásnou křížnou přihrávkou našel JONATHANA TOEWSE, který doklepl puk za Raska! Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
    Torey KRUG - 0:2
     
    14:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    No a hosté už vedou 0:2! Bruins se delší dobu drželi v útočném pásmu. Hamilton našel na levé straně TOREYHO KRUGA, který přesnou střelou překonává Crawforda! Asistence: Dougie Hamilton, Ryan Spooner.
    Patrice BERGERON - 0:1
     
    03:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je to 0:1! Do vedení jdou překvapivě hosté! Smith dostal ideální pas na pravou stranu, udělal efektivní otočku a poslal puk na brankovště. Do tohoto prostoru si najel PATRICE BERGERON, který zasunul puk za Crawforda! Asistence: Reilly Smith, Brad Marchand

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 20. Toews (Kane, Keith), 55. Bicell (Rundblad, Keith) – 3. Bergeron (Smith, Marchand), 15. Krug (Hamilton, Spooner), 27. Lucic (Spooner, Pastrňák), 33. Campbell (Ferlin, Seidenberg), 38. Hamilton (Bergeron), 40. Smith (Bergeron, Marchand)


    Chicago Blackhawks: Crawford (od 33. Raanta) – Oduya, Hjalmarsson, Keith, Rozsíval, Cumiskey, Seabrook – Saad, Toews, Hossa – Versteeg, Richards, Kane – Bickell, Shaw, Carcillo – Sharp, Kruger, Hartman
    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Chára, Hamilton, Bartkowski, Seidenberg, Kruq, McQuiad – Lucic, Bergeron, Pastrňák – Marchand, Spooner, Smith – Kelly, Soderberg, Eriksson – Caron, Campbell, Ferlin

    Rozhodčí: Jackson, Kozari – Cameron, Pancich
    bahis siteleri