Havlíčkův Brod – PZ Kladno 8:3 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 8:5 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 5:4 (kon.)
Karlovy Vary B – Litoměřice 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
8:5 (1:1, 3:2, 4:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 22.02.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    58:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Brankáři dnes asi své obránce nepochválí. Do přečíslení 2 na 1 se dostali Patrik Zavřel a MARTIN HELEŠIC. Druhý jmenovaný pouze nastavil hůl do střílené přihrávky. Veselý byl bez šance. Asistence: Patrik Zavřel.
     
    57:34
    Vyloučení na obou stranách. Za hosty je to Jakub Kundrátek, který putuje na trestnou lavici za sekání. Stejně se provinil i Patrik Miškář z řad Hradce.
     
    55:58
    Další šance Hradce. Michal Procházka byl sám před Sekalou. Asi si ale uvědomil, že by vsítil třetí gól, za což by jistě poté platil pokutu a tak pouze nastřelil přerovského brankáře.
     
    55:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ťuk sem ťuk tam a je tu osmá branka Mountfieldu. Několik přihrávek na jeden dotek si vyměnili hradečtí útočníci a ONDŘEJ KOPTA zakončil a připisuje si tak hattrick. Asistence: Ondřej Kovářů, Radovan Pavlík.
     
    53:29
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Pavel Kubal putuje na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    53:03
    František Veselý (MHK) vyloučen za zdržování hry, protože vyhodil kotouč do ochranné sítě.
     
    52:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hráči obou týmů se asi dohodli, že už budou dávat pouze góly. Do samostatného úniku se totiž dostal PETR ŠKOLOUD, který střelou na vyrážečku přidává čtvrtý gól Přerova. Asistence: Jakub Kundrátek.
     
    51:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak nyní by se to dalo nazvat jako hokejová šikana v podání Mountfieldu. Třetí branku v rozmezí necelých dvou minut přidává RADEK PILAŘ, který tečuje střelu od modré. Asistence: Lukáš Hercig, Aleš Krátoška.
     
    51:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tentokrát se Přerovu nepodařilo ihned odpovědět, naopak Hradec přidává další branku. Dorostenecká souhra v podání Filipa Hronka a RADOVANA PAVLÍKA, který se protáhl kolem obránců a s ledovým klidem zakončil. Asistence: Filip Hronek.
     
    50:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec opět vede v utkání o dvě branky! Před branku se natlačil Ondřej Kovářů, který předložil pas ONDŘEJI KOPTOVI, který poslal kotouč mezi betony přerovského brankáře. Asistence: Ondřej Kovářů, Patrik Miškář.
     
    47:10
    Krásná kombinace Hradce zakončená překombinovaným zakončením. Patrik Miškář dostal přihrávku mezi kruhy a byl sám před Sekalou. Toho si krásně položil, přerovský brankář už ležel na zádech. Miškář ale ještě chtěl nahrávat před branku, což mu neprošlo. Hra je přerušena a vhazovat se bude před brankou hostů.
     
    44:13
    Důležitý zákrok Františka Veselého. Situaci 2 na 1 vyřešil přerovský útočník střelou, kterou Veselý zastavil vyrážečkou.
     
    39:09
    Přesilová hra pro hosty . Na trestnou lavici putuje Aleš Krátoška za sekání.
     
    38:56
    Velký závar před přerovskou brankou, ale kotouč nakonec skončil pod hostujícím brankářem.
     
    37:22
    Michal Procházka málem dovršil svůj hattrick, ale Sekala mu jeho blafák překazil pohotovým zákrokem lapačkou.
     
    35:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov ale velmi rychle odpovídá. Ihned po vyhraném buly se Zubři dostali do útočného pásma, kde Dominik Daniš našel před brankou volného PATRIK ZAVŘELA, který vystřelil přesně v moment, kdy se Veselý přesunoval. Asistence: Dominik Daniš, Jakub Kundrátek.
     
    35:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další krásná akce v podání Hradce Králové. Radovan Pavlík dostal přihrávku do rohu, odkud vybruslil a našel úplně volného MICHALA PROCHÁZKU, který už zakončoval do prázdné branky. Asistence: Radovan Pavlík, Ondřej Kovářů.
     
    33:40
    Vyloučení na straně Přerova. Za podražení si odsedí dvě minuty Jakub Kundrátek.
     
    31:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři snižují na rozdíl jediné branky. MATOUŠ KRATOCHVÍL dostal puk přesně v momentě, kdy opustil trestnou lavici, ujížděl sám na Veselého, kterého si pěkně položil a nedal mu tak žádnou šanci. Asistence: Martin Helešic.
     
    28:20
    Další přesilovka pro Mountfield. Matouš Kratochvíl obdržel trest za podražení.
     
    27:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield vede o dvě branky! David Gančarčík dorážel před brankou, ale přerovští obránci dokázali vyhodit kotouč z bezprostřední blízkosti branky. Na modré čáře ale jako hladová šelma čekal LUKÁŠ KASTNER, který kotouč zachytil, udělal dva kroky a ani ne tak tvrdou, jako přesně umístěnou střelou rozvlnil síť přerovské branky. Asistence: David Gančarčík.
     
    22:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se ujímá vedení. MICHAL PROCHÁZKA nyní předvedl neuvěřitelnou akci, když ujížděl se svým spoluhráčem do přečíslení 2 na 1. Po naznačení střely naznačil přihrávku, ale puk strhl zpátky na bekhend, čímž dokonale zmátl přerovského brankáře a poté už neměl problém zavěsit. Kdybych měl klobouk, okamžitě ho smeknu. Bez asistence.
     
    21:07
    Hradecká střídačka obdržela trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    20:43
    Přerovský útočník se v oslabení dostal do samostatného úniku, ale přestřelil Veselého branku!
     
    19:26
    Filip Hronek nastřeluje břevno přerovské branky!
     
    19:07
    Počet hráčů na ledě se vyrovná, protože Ondřej Duda dostal dvouminutový trest za hákování.
     
    17:30
    Přerovská ofenziva končí faulem ze strany Hradce. Na trestnou lavici míří za držení protihráče Radovan Pavlík. Přerov si taky zahraje přesilovou hru.
     
    14:33
    Pěkná kombinace ze strany Hradce. Kovářů mohl střílet z úhlu, ale vrátil přihrávku obránci Hronkovi, který vyslal střelu z první. Tu ale Sekula chytil. Následnou dorážku Procházky už řešit nemusel, protože byla sražena do ochranné sítě.
     
    12:08
    Další přesilovka pro Hradec. Dominik Mašíček si odpyká trest za hákování.
     
    11:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov srovnává stav utkání. Sám na steč se do protiútoku vydal MATOUŠ KRATOCHVÍL, který se ocitl v situaci 1 na 1. Prohodil si obránce, pokryl si kotouč a počkal si, až Veselý odkryje kousek volného prostoru, aby ho pak propálil mezi rukou a tělem. Bez asistence.
     
    08:12
    Ihned po úvodní brance ale mohlo být vyrovnáno. Po buly se totiž zničehonic dostal do úniku z pravé strany Petr Škaloud. Jeho blafák ale zachytil František Veselý mezi betony.
     
    08:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Přesilová hra trvala přesně 20 sekund. Po vyhraném vhazování si kotouč vyměnil Pilař s Krátoškou, který poté našel volného ONDŘEJE KOPTU. Ten si počkal na pohyb brankáře a přízemní střelou posílá Hradec do vedení. Asistence: Aleš Krátoška, Radek Pilař.
     
    07:40
    Hradec si zahraje přesilovou hru. Za podražení totiž na trestnou lavici putuje Pavel Kubal.
     
    06:47
    Lukáš Kastner obdržel pas mezi kruhy, na nic nečekal a vyslal jeden ze svých tvrdých projektilů. Sekula ale včas sklapl betony a kotouč lapil.
     
    00:59
    Hned z prvního útoku Mountfieldu byla málem branka! Sekula neudržel střelu z mezikruží a vyražený kotouč chvíli poskakoval po brankové čáře, odkud ho ale hostující obránci odehráli do bezpečí.

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 8. Kopta (Krátoška, Pilař), 23. Procházka, 28. Kastner (Gančarčík), 36. Procházka (Pavlík, Kovářů), 51. Kopta (Kovářů, Miškář), 52. Pavlík (Hronek), 52. Pilař (Hercig, Krátoška), 56. Kopta (Kovářů, Pavlík) – 12. Kratochvíl, 32. Kratochvíl (Helešic), 36. Zavřel (Daniš, Kundrátek), 53. Školoud (Kundrátek), 59. Helešic (Zavřel)


    Mountfield HK: Veselý (Ašenbrenner) – Vladyka, Košař, Hercig, Bezděk, Piegl, Skála, Hronek – Gančarčík, Kastner "C", Šeda, Miškář, Krátoška, Kratochvíla, Procházka, Kopta, Kovářů, Pilař, Dudák, Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC ZUBR Přerov: Sekula – Mašíček "C", Šťastný, Kundrátek, Duda, Smolka – Čelko, Kratochvíl, Školoud, Kubal, Helešic, Zavřel, Daniš, Siegel. Trenér: Vladimír Kočara.
    bahis siteleri