Nitra – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Piešťany 4:1 (kon.) | Zvolen – Košice 1:4 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Poprad – Skalica 6:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
HK Skalica
sk Úterý 24.02.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    PALOČKO - 6:1
     
    59:51
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti ešte predsa len pridávajú šiesty klinec do skalickej rakvy! MATÚŠ PALOČKO si spracoval puk v medzikruží a krásnou tvrdou strelou namieril do pravej žrde, od ktorej sa puk odrazil do brány, 6:1!
    Asistenciu si pripisujú: Samuel Takáč a Mário Kurali.
    SÝKORA - 5:1
     
    56:43
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti pridávajú do Košútovej svätyne aj ďalší presný zásah! Samuel Takáč sa s pukom ocitol v rohu klziska a šikovnou prihrávkou pred bránkovisko našiel TOMÁŠA SÝKORU, ktorý napokon aj s potvrdením videorozhodcu prekonal brankára Skalice!
    Asistencie: Samuel Takáč, Jaroslav Kasík.
    SÝKORA - 4:1
     
    52:38
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti pridávajú do Košútovej siete druhý gól! Dobrú prácu odviedol Dávid Gríger, ktorý sa dostal s pukom do medzikružia, následne prenechal puk TOMÁŠOVI SÝKOROVI, ktorý sa pozrel na bránu, namieril a krásnou strelou trafil ľavý vinkel!
    Asistenciu si pripisuje Dávid Gríger a Ľubomír DInda.
    BOLTUN - 3:1
     
    51:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru a zvyšujú svoj náskok! PETER BOLTUN mal puk na hornej časti pravého kruhu, posunul ho po dĺžke na Rapáča, následne si našiel priestor v medzikruží, kde mu Rapáč adresoval prihrávku a šikovnou strelou ku ľavej žrdi prekonal Košúta!
    Asistencia: Richard Rapáč.
    MATIS - 2:1
     
    22:28
    Poprad dal gól!
    Popradský útočník MATÚŠ MATIS predviedol šikovný blafák na forhend a prekonal Lipovského! Poprad sa teda znovu vracia do vedenia.
    GACHULINEC - 1:1
     
    21:47
    Skalica dala gól!
    Hostia vyrovnávajú skóre stretnutia! Kovalovský vyhral vhadzovanie v útočnom pásme, následne posunul na modrú čiaru Nechalovi, ktorý vystrelil na bránu, Kostúr dokázal jeho strelu vyraziť, ale následnú dorážku od DANIELA GACHULINCA sa mu už nepodarilo zachytiť!
    Asistencie: Jindřich Barák a Tomáš Nechala.
    PALOČKO - 1:0
     
    18:16
    Poprad dal gól!
    Tak napokon sa domácim podarilo prekonať Lipovského až po uplynutí presilovej hry! Kroták prihral na pravý kruh Takáčovi, ktorý dával nekompromisne pred bránu, kde stál drzý MATÚŠ PALOČKO a ten na viac pokusov dokázal doraziť puk do brány!
    Asistencie: Štefan Fabian a Samuel Takáč.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 19. Paločko (Fabian, Takáč), 23. Matis (TS), 52. Boltun (R. Rapáč), 53. Sýkora (Gríger, Dinda), 57. Sýkora (Takáč, Kasík), 60. Paločko (Takáč, Kurali) – 22. Gachulinec (Barák, Nechala)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gáborčík – Sýkora, Paukovček, Gríger – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Štrauch, Stals, Matis
    HK Skalica: Lipovský (41. Košút) – Všetečka, Barák, Horváth, Drtina, Dresler, Zukal, Gachulinec, Nechala – Šimíček, Chylo, Vaškovič ("A") – Štumpf, Zálešák, J. Jurík ("C") – Studenič, Bene – Kovalovský, Lantoš

    Rozhodčí: Štefik – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1007
    bahis siteleri