Nitra – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Piešťany 4:1 (kon.) | Zvolen – Košice 1:4 (kon.)
Žilina – Banská Bystrica 4:5 (0:2 po s.n.) | Poprad – Skalica 6:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
HK Skalica
sk Úterý 24.02.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    PALOČKO - 6:1
     
    59:51
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti ešte predsa len pridávajú šiesty klinec do skalickej rakvy! MATÚŠ PALOČKO si spracoval puk v medzikruží a krásnou tvrdou strelou namieril do pravej žrde, od ktorej sa puk odrazil do brány, 6:1!
    Asistenciu si pripisujú: Samuel Takáč a Mário Kurali.
    SÝKORA - 5:1
     
    56:43
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti pridávajú do Košútovej svätyne aj ďalší presný zásah! Samuel Takáč sa s pukom ocitol v rohu klziska a šikovnou prihrávkou pred bránkovisko našiel TOMÁŠA SÝKORU, ktorý napokon aj s potvrdením videorozhodcu prekonal brankára Skalice!
    Asistencie: Samuel Takáč, Jaroslav Kasík.
     
    56:42
    Popradčania strelili gól, keď Takáč z rohu klziska dokázal medzi kruhmi nájsť Tomáša Sýkoru, ale či sa puk dotlačil do brány podľa pravidiel, o tom rozhodne videorozhodca.
     
    53:20
    Už to takmer bol aj piaty gól! Kasík vypálil príklepom z medzikružia, Košút pekne vyrazil ku pravej žrdi, kde ešte prichádzal Gríger, ale namieril to napokon iba do bočnej siete!
    SÝKORA - 4:1
     
    52:38
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti pridávajú do Košútovej siete druhý gól! Dobrú prácu odviedol Dávid Gríger, ktorý sa dostal s pukom do medzikružia, následne prenechal puk TOMÁŠOVI SÝKOROVI, ktorý sa pozrel na bránu, namieril a krásnou strelou trafil ľavý vinkel!
    Asistenciu si pripisuje Dávid Gríger a Ľubomír DInda.
    BOLTUN - 3:1
     
    51:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru a zvyšujú svoj náskok! PETER BOLTUN mal puk na hornej časti pravého kruhu, posunul ho po dĺžke na Rapáča, následne si našiel priestor v medzikruží, kde mu Rapáč adresoval prihrávku a šikovnou strelou ku ľavej žrdi prekonal Košúta!
    Asistencia: Richard Rapáč.
     
    50:31
    Poprad bude hrať v početnej výhode. Daniel Gachulinec je potrestaný dvomi minútami za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    48:33
    Mário Kurali sa dostal k nebezpečnému zakončeniu z hranice horných vrcholov kruhov, ale jeho následný projektil dokázal reflexívne vyraziť brankár Samuel Košút!
     
    43:01
    Hra je prerušená. Marián Studenič hľadal prihrávkou z pravého kruhu Vladimíra Lantoša, ktorý však bol natlačený až do popradskej brány, a tak došlo k jej posunutiu a následnému prerušeniu.
     
    Do bránky Skalice nastupuje Samuel Košút!
     
    32:47
    Teraz sa budú musieť brániť domáci. Ľubomír Malina odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
     
    32:36
    Boltun si spracoval puk v medzikruží, následne ho ešte pred bránkovisko prihrával na hokejku Richarda Rapáča, ale jeho slabá dorážka skončila v Lipovského výstroji!
     
    30:16
    Domáci budú hrať presilovku. Po faule na Dávida Grígera odchádza na trestnú lavicu za podrazenie Marek Drtina.
     
    27:21
    Domáci hráči sa budú musieť brániť v štvorici. Kapitán Arne Kroták dostáva dvoj-minútový trest za nedovolené bránenie.
    MATIS - 2:1
     
    22:28
    Poprad dal gól!
    Popradský útočník MATÚŠ MATIS predviedol šikovný blafák na forhend a prekonal Lipovského! Poprad sa teda znovu vracia do vedenia.
     
    22:28
    Matúš Matis bol faulovaný a hlavný rozhodca nariadil pre Matisa trestné strieľanie!
    GACHULINEC - 1:1
     
    21:47
    Skalica dala gól!
    Hostia vyrovnávajú skóre stretnutia! Kovalovský vyhral vhadzovanie v útočnom pásme, následne posunul na modrú čiaru Nechalovi, ktorý vystrelil na bránu, Kostúr dokázal jeho strelu vyraziť, ale následnú dorážku od DANIELA GACHULINCA sa mu už nepodarilo zachytiť!
    Asistencie: Jindřich Barák a Tomáš Nechala.
    PALOČKO - 1:0
     
    18:16
    Poprad dal gól!
    Tak napokon sa domácim podarilo prekonať Lipovského až po uplynutí presilovej hry! Kroták prihral na pravý kruh Takáčovi, ktorý dával nekompromisne pred bránu, kde stál drzý MATÚŠ PALOČKO a ten na viac pokusov dokázal doraziť puk do brány!
    Asistencie: Štefan Fabian a Samuel Takáč.
     
    16:09
    V prvej presilovke tohto zápasu si zahrajú Popradčania. Tomáš Nechala dostáva dve minúty za seknutie.
     
    08:26
    Ľubomír Malina si spracoval puk na modrej čiare, urobil pár rýchlych korčuliarskych temp a vystrelil na bránu. Lipovskému strela vypadla z lapačky a následne sa puk dokotúľal do rohu klziska!
     
    02:18
    Jindřich Barák pochybil s rozohrávkou spoza brány, pred bránkoviskom ho šikovne obral o puk Lukáš Hvila a pálil z prvej, no jeho strela bola našťastie zblokovaná na ochrannú sieť!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 19. Paločko (Fabian, Takáč), 23. Matis (TS), 52. Boltun (R. Rapáč), 53. Sýkora (Gríger, Dinda), 57. Sýkora (Takáč, Kasík), 60. Paločko (Takáč, Kurali) – 22. Gachulinec (Barák, Nechala)


    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Kasík, Malina, Makovský, Gáborčík – Sýkora, Paukovček, Gríger – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Boltun, R. Rapáč – Štrauch, Stals, Matis
    HK Skalica: Lipovský (41. Košút) – Všetečka, Barák, Horváth, Drtina, Dresler, Zukal, Gachulinec, Nechala – Šimíček, Chylo, Vaškovič ("A") – Štumpf, Zálešák, J. Jurík ("C") – Studenič, Bene – Kovalovský, Lantoš

    Rozhodčí: Štefik – Bogdaň, Jobbágy

    Diváci: 1007
    bahis siteleri