New Jersey – Calgary 1:3 (kon.) | Washington – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Ottawa 0:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Ottawa Senators
Čtvrtek 26.02.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Mika Zibanejad (OTT) (1 + 0)
    2. John Gibson (ANA) (33 zásahů)
    3. Erik Karlsson (OTT) (0 + 0) (06:43:16)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (ANA) (0 + 0, čas na ledě 14:35, 2 střely)
    Milan Michálek (OTT) (0 + 1, čas na ledě 20:12, 1 střela)
     
    Je konec utkání mezi týmy z opačných konferencí. Ducks se sice dlouho střelecky snažili a také si vytvořili ve třetí periodě mnoho šancí, nestačilo jim takové počínání ovšem ani na jediný zásah. Naopak radost může mít brankář Ottawy Andrew Hammond, který nepustil za svá záda v Kalifornii ani jediný kotouč. Senators budou z Anaheimu odjíždět spokojeni, klid na hokejky jim dodal po třetí trefě do prázdné branky Kyle Turris. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký čtvrtek.
     
    60:00
    Konec zápasu.
    TURRIS - 0:3
     
    59:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Už je jasné, že dnešní utkání ovládnou hokejisté z Východní konference, svou dnešní povedenou bitvu Senators jen potvrzují třetí trefou do odkryté svatyně Kačerů. Autorem branky je KYLE TURRIS, jenž už neměl tolik složitou úlohu, když naprosto přesně trefil nechráněné zařízení skoro přes celé kluziště. Radost Ottawy oprávněná, ještě se ale bude samozřejmě znovu vhazovat. Asistence: Milan Michálek.
     
    59:05
    Anaheim Ducks si vybírají oddechový čas na poradu a trenéři ještě zkoušejí něco vymyslet.
     
    59:05
    Domácí se sice dostali necelou minutu před koncem do útočné třetině, ale také zůstali v postavení mimo hru. Takže buly proběhne na modré čáře ve středním pásmu.
     
    58:35
    John Gibson je pryč z branky a Anaheim Ducks zkoušejí hru v šesti mužích a s prázdnou klecí, sázka na jednu kartu.
     
    58:17
    Už běží poslední dvě minuty třetí třetiny, dost možná Ducks za několik okamžiů sáhnou k odvolání brankáře, Gibson se pomalu chystá na střídačku.
     
    57:49
    Anaheim se nyní nemůže dostat na polovinu kluziště soupeře. Dokonce kvůli své nepřesnosti Ducks vyhodili kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    57:16
    Přerušení u branka Hammonda, tomu kotouč nejdříve trefil po střele z úhlu betony, teď bude muset stejný muž dávat po své levé ruce dávat pozor na nové vhazování.
     
    56:45
    Ottawa sází na poctivou obrannou práci. Hráči v bílých trikotech rozhodně nevypadají, že by se ještě chtěli nějak tlačit dopředu a občas jen vyhazují.
     
    56:20
    Hosté ale budou muset dávat pozor, vyhodili na zakázané uvolnění a děj se bude opět odehrávat poblíž jejich svatyně.
     
    55:53
    Kesler musí pro kotouč zpátky až k brance Johna Gibsona, rychlý pohyb Ducks na ledě je znát. Ale obrana Senators i nadále pevná před koncem základní hrací doby.
     
    55:34
    Hned se Ducks pokusili o další střelu, jenže musejí hned z pásma ven. Kotouč byl totiž na brankovišti některým z hráčů Anaheimu zasažen vysokou hokejkou.
     
    55:22
    Lehounké nahození Stonera od modré čáry Hammond raději zadržel v lapačce, nechce zbytečně riskovat. Ještě jedna komerční přestávka.
     
    54:59
    Milan Michálek zůstal uvolněný na levém křídle a toužil zakončit, jenže měl to dobrý metr k puku. Alespoň však zatlačil soupeře do jeho pásma.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 11. Condra (Gryba, Pageau), 24. Zibanejad (Hoffman, Ryan), 60. Turris (Michálek)


    Anaheim Ducks: Gibson – Stoner, Fowler, Beauchemin, Lindholm, Manson, Brewer – Palmieri, Getzlaf, Maroon – Perry, Kesler, Etem – Silfverberg, Rakell, Cogliano – Sekáč, Karlsson, Bourque
    Ottawa Senators: Hammond – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Gryba, Borowiecki – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Michálek – Chiasson, Legwand, Puempel – Lazar, Pageau, Condra

    Rozhodčí: Rehman, O'Halloran – Miller, Knorr

    Diváci: 16 673
    bahis siteleri