Olomouc – Tatran 7:2 (kon.) | Židenice – Bohemians - NE 7:6 (kon.) | ELITE PRAHA – Královské Vinohrady 10:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 5:10 (kon.)
konec
ELITE PRAHA
10:5 (4:0, 3:3, 3:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 28.02.2015, 18:15 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen
     
    58:38
    Šádková odmítla další gól, když trestuhodně netrefila prázdnou branku ze tří metrů.
     
    57:07
    Domácí budou hrát v závěrečných minutách v oslabení. Třešť si odpyká Simajchlová za nadzvedání hole.
     
    52:46
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Počet branek na deset se vzápětí podařilo zaokrouhlit MICHAELE VEJDĚLKOVÉ po přihrávce Noskové. Asistence: Petra Nosková.
     
    52:30
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Domácí ale rychle odpovídají zásluhou IVANY LAMKOVÉ. Asistence: Kateřina Štěpánová.
     
    52:08
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Honzová z půlky našla na velkém brankovišti KAROLÍNU ČERNOVSKOU, která z první prostřelil a Gécovou. Asistence: Petra Honzová.
     
    46:57
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Nyní už to ale domácím vyšlo a po přihrávce Novotné se podruhé v utkání prosazuje PETRA NOSKOVÁ. Asistence: Lucie Novotná.
     
    42:30
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Udeřilo ale na druhém konci. Jiříčková využila okna v obraně a poslala skákavou přihrávku na ANETU TVRZNÍKOVOU, která se prosazuje opět střelou ze vzduchu. Asistence: Kristýna Jiříčková.
     
    34:46
    Opět se bude vylučovat na straně ELITE. Dvě minuty nepodmíněně tentokrát dostane kapitánka domácího celku Tereza Chvátalová.
     
    30:10
    Vinohrady mohly snížit své manko, ale Bartošová netrefila z první branku z prostoru velkého brankoviště po přihrávce Bartošové.
     
    27:57
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Přesilová hra je využita. Zpoza branky našla Jiřičková BARBORU ŠÁDKOVOU, jež našla volné místo na bližší tyč a poslala tím směrem míček. Gécová tuto střelu hdoně podcenila a musela lovit míček z branky. Asistence: Kristýna Jiřičková.
     
    26:56
    První vyloučení zápasu obstarala Denková (ELI), která je vykázána na dvě minuty za sekání.
     
    25:22
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Nyní ale hostům vyšel brejk 2 na 1. Jiřičková sice nahrála ANETĚ TVRZNÍKOVÉ vzduchem. Nebojovnějši hráčka SKV si s tím ale poradila a ze vzduchu poslala míček do sítě. Asistence: Kristýna Jiřičková.
     
    24:20
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Hostující obrana je v totálním rozkladu. Zmar hostů nyní dovršila DANA VALÁŠKOVÁ. Kapítánka domácích si nechtěně srazila míček do vlastní branky a ELITE se tak lacino dostává k sedmé brance.
     
    24:12
    Elite Praha právě vstřelilo branku! Autorem branky je DOMONKOSOVÁ.
     
    22:57
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si ale bere záhy čtyřgólový náskok zpět. Jelínková využila volného prostoru a naběhla si na střed, odkud našla IVANU LAMKOVOU, která se dokázala obtočit kolem své strážkyně a pod padající Máčilovou poslala míček so branky. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    21:22
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    SKV vstoupilo lépe do prostřední části a za svou aktivitu bylo odměněno gólem. Černovská z rohu našla přesnou křižnou přihrávkou ELIŠKU ČERMÁKOVOU, jež z první dokázala prostřelit Gécovou.Asistence? Karolína Černovská.
     
    17:52
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Do samostatného úniku se nyní dostala PETRA NOSKOVÁ, které se podél mantinelu dostala až k Máčilové a ač byla faulována, tak se jí podařilo dostat střelou k tyči děravý nesmysl za záda hostující gólmanky. Bez asistence.
     
    15:34
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Hráčky v bílém navyšují svůj náskok. Střelu Jelínkové, ktera si vyběhla z rohu, sice ještě Máčilová stačila vyrazit, ale přímo na hůl KRISTÝNĚ VRÁNOVÉ, která poslala míček do odkryté klece hostů. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    14:32
    Po střele Domonkosové nyní zazvonila tyč za Máčilovou.
     
    12:54
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Další chyba v obranných řadách SKV znamená opět potrestání v podobě branky. Na ose hřiště zachytila míček Nosková, jež ihned vyslala VERONIKU DROBNOU do samostatného úniku, která si forhendovým blafakém položila Máčilovou a poté poslala míček do horní poloviny branky. Asistence: Petra Nosková.
     
    10:13
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Díky nedorozumění v obraně hostů se k míčku dostala MICHELA VEJDĚLKOVÁ a ta zamířila přesně k tyči. Máčilová si sice sáhla na míček, ale nedokázala ho již vytěsnit nad branku. Bez asistence.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 11. Vejdělková, 13. Drobná (Nosková), 16. Vránová (Jelínková), 18. Nosková, 23. Lamková (Jelínková), 25. Domonkosová, 25. Valášková (vla.), 47. Nosková (Novotná), 53. Lamková (Štěpánová), 53. Vejdělková (Nosková) – 22. Čermáková (Černovská), 26. Tvrzníková (Jiřičková), 28. Šádková (Jiřičková), 43. Tvrzníková (Jiříčková), 53. Černovská (Honzová)


    ELITE PRAHA: Gécová (Mičolová) – Bednářová, Chvátalová (C), Jelínková, Kr. Vránová, Lamková, Simajchlová, Nosková, Vejdělková, Drobná, Štěpánová, Novotná, Vránová Ka., Domonkosová, Denková.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Velčická) – Valášková (C), Petřeklová, Hyršlová, Tvrzníková, Honzová, Čermáková, Strejcovská, Bartošová, Jiřičková, Šádková, Javorská, Černovská, Červená, Sladkovská.

    Rozhodčí: Petr Herman, Jan Oriš
    bahis siteleri