Olomouc – Tatran 7:2 (kon.) | Židenice – Bohemians - NE 7:6 (kon.) | ELITE PRAHA – Královské Vinohrady 10:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 5:10 (kon.)
konec
FBS Olomouc
7:2 (3:0, 3:2, 1:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 28.02.2015, 14:30 • SH UP Olomouc • ČEZ Extraliga žen
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Přeji vám příjemný zbytek soboty a budu se těšit při sledování dalších florbalových online přenosů. (16:35:22)
     
    Statistiky utkání:
    střely na branku: 27:10
    vyloučení: 1:0
    využití: 0:0

    Počet diváků: 733

    Nejlepší hráčky utkání:
    Lucie Machů (OLO) – Andrea Nemravová (STR)
     
    Třetí třetina je u konce a s ní i celé utkání, ve kterém Olomouc po zásluze poráží Střešovice a připisuje si tak do tabulky další tři body a může vyhlížet soupeře pro play off. Hostující hráčky dnes tahaly za kratší stranu provazu, vyrovnat se svým soupeřkám dokázaly jen ve druhém dějství. Na rozdíl od jejich dnešních přemožitelek je čekají zápasy o udržení extraligové příslušnosti.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Pantělejevová to zkusila individuálně, její střela ovšem mezi tři tyče nezamířila.
     
    58:53
    Blahutová se vrhla po vyraženém balonku a byla rychlejší než dorážející útočnice, která střešovickou brankářku jen klepla přes prsty a rozhodčí pískají sekání. Rozehrávat budou střešovické florbalistky.
     
    58:10
    Hráčky Olomouce vybojovaly míček a vydaly se směrem kupředu. Nakonec z toho byla povedená kombinace celého útoku, na jejímž konci byla Reimerová, která ovšem nedokázala trefit branku.
     
    56:59
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:52
    Do šance se nyní dostaly i hráčky Tatranu. Bohužel zakončující útočnice nezachovala klidnou hlavu a nedokázala tuto příležitost přetavit v gól.
     
    56:45
    Po obloučku z rohu hřiště se sama před brankou ocitla Reimerová, která ale nedokázala trefit skákající míček podle představ. To však nic nemění na tom, že si Blahutová připsala další výborný zákrok, tentokrát nohou.
     
    55:20
    Další náznak šance Olomouce. Ani tentokrát se ale domácí hráčky radovat nemohou.
     
    54:58
    Kabeláková z otočky míjí branku Tatranu.
     
    54:25
    Podešvová vypálila a Blahutová předvedla hodně povedený reflexivní zákrok rukou. Povedený moment střešovické brankářky.
     
    53:33
    Pavlíková nahazovala míček dopředu. Blahutová si situaci pohlídala.
     
    52:08
    Dobrý přehled ukázala Bestrová, když našla zcela nehlídanou spoluhráčku. Blahutová však mohla zůstat v klidu, neboť ani tato akce neskončila přesnou střelou.
     
    51:02
    Hráčkám Tatranu se povedlo hru trochu vyrovnat. Nepouštějí své soupeřky do střeleckých pozic a samy se snaží podnikat útočné výpady.
     
    50:11
    Olomoucké přečíslení 3 na 2 vypadalo slibně. Bohužel pro domácí florbalistky se aktérky útoku nedokázaly domluvit a celá akce tak končí nezakončená.
     
    50:00
    Zápas nám v těchto chvílích příliš florbalové krásy nenabízí, hra se odehrává převážně na polovině hřiště a žádnému z týmů se nedaří získat míček pod kontrolu na nějakou delší dobu.
     
    49:36
    Další zákrok Blahutové. Tentokrát zneškodnila střelu od levého mantinelu.

    Lukáš Vacuška

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Machů (Kamínková), 18. Kabeláková (Vysloužilová), 19. Pantělejevová (Vysloužilová), 21. Pavlíková (Reimerová), 24. Pantělejevová, 32. Grufíková (Pantělejevová), 42. Zamazalová (Hendrychová) – 27. Sequensová (Köhlerová), 32. Nemravová (Zabavská)


    FBS Olomouc: Králová (Davidová) – Reimerová, Janošová, Pavlíková, Nováčková, Vysloužilová, Machů, Kamínková, Podešvová, Zamazalová, Grufíková, Bestrová, Hendrychová, Pantělejevová, Lišková, Kabeláková
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová – Vachušková, Sequensová, Köhlerová, Reindlová, Sedmíková, Nemravová, Zabavská, Matěvosová, Chaloupková, Vlachová, Čermáková, Brotánková, Kramperová

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 733
    bahis siteleri