Olomouc – Tatran 7:2 (kon.) | Židenice – Bohemians - NE 7:6 (kon.) | ELITE PRAHA – Královské Vinohrady 10:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 5:10 (kon.)
konec
Crazy girls FBC Liberec
5:10 (3:0, 1:6, 1:4)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 28.02.2015, 19:00 • SH ZŠ Dobiášova • ČEZ Extraliga žen
     
    59:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak toto si domácí hráčky snad ani nezasloužily, ale nakonec přichází i na pověstnou "desítku". HANA SLÁDEČKOVÁ skóruje ještě jednou a to je tečka za dnešním zápasem. Bez asistence.
     
    59:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A Vítkovice se naopak uklidňují devátou brankou a nedávají prostor žádným pochybnostem. Konečně se dočkala také dnes velmi aktivní DENISA RATAJOVÁ, která všem utekla a následně prostřelila Vokatou pod rukou. Asistence: Monika Léblová.
     
    55:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se domácí ještě dočkali. Severočešky pádily vpřed v přečíslení dvou proti jedné, které Leierová vyřešila přihrávkou na ANNU URBÁNOVOU a ta trochu se štěstím propasírovala míček skrz Kubíčkovou. Asistence: Klára Leierová.
     
    51:54
    Z boku nabíhala sama na bránu Ratajová. Vokatá si proti ní vyjela vysoko a zmenšila jí střelecký úhel, takže ji hostující hráčka pouze vyprášila hruď.
     
    48:35
    Koníčková mohla snížit, ale zcela osamocená před prázdnou bránou trochu nepochopitelně minula.
     
    46:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Naprostý klid hostům dává dnes již čtvrtá branka DENISY FERENČÍKOVÉ, která tak vstřelila rovnou polovinu branek svého týmu. Překvapením by mohlo být, že tentokráte jí nepřihrávala Sládečková. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    45:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovicím se podařilo na své vlastní polovině získat míček, se kterým hostující hráčky okamžitě pádily na druhou stranu hřiště a z předbrankového prostoru se dnes podruhé prosazuje MICHAELA ŠPONIAROVÁ. Asistence: Kamila Paloncyová.
     
    41:01
    Po takové schované střele domácích hráček zvoní za Kubíčkovou tyč.
     
    39:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No nevymyslely to vůbec špatně, spíš naopak. Po dlouhé kombinaci se příklepem do balónku opřela MICHAELA ŠPONIAROVÁ, která zařizuje, že Oxdog půjde do kabin nejspíš s dvoubrankovým náskokem. Asistence: Veronika Vobořilová.
     
    36:31
    Vokatá ještě stále drží liberecké akcie vysoko. Nyní si musela vypomoct akrobatickým zákrokem, který se ukázal jako efektní i efektivní.
     
    34:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočešky se ovšem ještě nevzdávají. Vyrazily do rychlého protiútoku, který po ideální přihrávce přesně zakončila MICHAELA MLEJNKOVÁ a ještě dává domácím naději na bodový zisk. Asistence: Klára Leierová.
     
    34:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice navíc odskakují do výraznějšího náskoku a nezařídil to nikdo jiný, než DENISA FERENČÍKOVÁ. Nehlídanou ji opět našla Sládečková a FERENČÍKOVÁ střelou pod břevno kompletuje hattrick. Asistence: Hana Sládečková.
     
    31:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No páni. Než jsme se nadáli, tak hráčky Vítkovic zcela otáčejí skóre utkání. Mandátová našla zcela nehlídanou IVANU ŠUPÁKOVOU, která se opřela do míčku a ten se zastavil až v síti za Vokatou. Asistence: Petra Mandátová.
     
    30:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to vypadá, že vítkovická mašina se rozjela naplno. Nebo alespoň dvojice jejich hráček určitě. Tentokrát nahrávala Ferenčíková a HANA SLÁDEČKOVÁ srovnává stav zápasu téměř přesně v jeho polovině. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    28:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A logicky přichází trest. Opět to byla dvojice Sládečková, DENISA FERENČÍKOVÁ, která si dokázala poradit s obranou domácích a následně snížila na rozdíl jediného gólu. Asistence: Hana Sládečková.
     
    25:11
    Hru v početní výhodě si vyzkouší naopak domácí hráčky. Za "katr" jde totiž na dvě minuty za bránění ve hře Hložanková.
     
    23:36
    Už to mohlo být jen o dvě branky, ale tvrdou střelu řad hostujících hráček dokázala lapit připravená domácí gólmanka.
     
    22:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se přeci jen dočkávají a snižují na rozdíl dvou branek. Přesilovková kombinace vyšla na jedničku a DENISA FERENČÍKOVÁ z úhlu překonává Vokatou. Asistence: Hana Sládečková.
     
    20:17
    Máme tu první vyloučení zápasu a přesilovku si zahrají hráčky hostí. Na dvě minuty za sekání si jde posedět Moťková.
     
    10:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Crazy girls jsou v laufu a odskakují svým soupeřkám už do tříbrankového náskoku. Tentokrát to byla Loudová, která dokázala pěknou přihrávkou přes celou šířku hřiště najít KRISTÝNU BEDNÁŘOVOU a ta vystřelila přesně nad nohu Kubíčkové, takže za ní rozvlnila síť potřetí. Asistence: Veronika Loudová.
     
    09:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    A tak se prosazují opět hráčky Liberce. Další příležitost vypracovala Mlejnková, která předložila přihrávku KLÁŘE LEIEROVÉ a ta se nemýlila. Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    05:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak v šesté minutě jsme se přece jen dočkali branky. Urbanová se dokázala uvolnit za bránou, odkud našla přihrávkou na střed zcela nehlídanou HANU KONÍČKOVOU a ta posílá domácí do vedení. Asistence: Anna Urbanová.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 6. Koníčková (Urbanová), 10. Leierová (Mlejnková), 11. Bednářová (Loudová), 35. Mlejnková (Leierová), 56. Urbanová (Leierová) – 23. Ferenčíková (Sládečková), 29. Ferenčíková (Sládečková), 31. Sládečková (Ferenčíková), 32. Šupáková (Mandátová), 35. Ferenčíková (Sládečková), 40. Šponiarová (Vobořilová), 46. Šponiarová (Paloncyová), 47. Ferenčíková (Pastušková), 60. Ratajová (Léblová), 60. Sládečková


    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Štěpánová) – Dostalíková, Červová, Havlíková, Bursová, Koníčková, Moťková, Loudová, Bednářová, Urbanová, Mlejnková

    Trenér: Lenka Bartošová

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Vávrová) – Šponiarová, Šupáková, Šrotová, Halfarová, Ferenčíková, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Miksová, Sládečková, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Poloncyová, Hložanková

    Trenér: Jiří Velecký

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt
    bahis siteleri