Olomouc – Tatran 7:2 (kon.) | Židenice – Bohemians - NE 7:6 (kon.) | ELITE PRAHA – Královské Vinohrady 10:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 5:10 (kon.)
konec
FBS Olomouc
7:2 (3:0, 3:2, 1:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 28.02.2015, 14:30 • SH UP Olomouc • ČEZ Extraliga žen
     
    56:45
    Po obloučku z rohu hřiště se sama před brankou ocitla Reimerová, která ale nedokázala trefit skákající míček podle představ. To však nic nemění na tom, že si Blahutová připsala další výborný zákrok, tentokrát nohou.
     
    54:25
    Podešvová vypálila a Blahutová předvedla hodně povedený reflexivní zákrok rukou. Povedený moment střešovické brankářky.
     
    41:16
    V další dobré příležitosti se ocitla Janošová. Tentokrát však hostující gólmance pomohla tyčka.
     
    41:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hendrychová zavezla míček na útočnou polovinu, kde se se dostal na hůl MONIKY ZAMAZALOVÉ, která byla sama před Blahutovou, přehodila si balonek na backhand a přidává sedmý gól Olomouce. Asistence: Edita Hendrychová.
     
    37:00
    Dnešní utkání sleduje 733 diváků. Na dnešní utkání se plánovalo překonání nejvyšší návštěvy Extraligy žen, organizátoři tak mohou být spokojeni, neboť cíl splnili.
     
    31:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Prakticky okamžitě po buly vběhly hostující v několika lidech na útočnou část hřiště, otevřená obrana Olomouce propustila ANDREU NEMRAVOVOU až k zakončení a Tatran koriguje. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    31:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Úspěšné počínání domácích kolem kasy přinesl standardní situaci ve prospěch Moravanek, PETRA GRUFÍKOVÁ přebrala kulatý předmět a nasměrovala ho do míst, kam se nestačila hlídačka brány přemístit. Asistence: Adéla Pantělejevová.
     
    26:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Zahrání volného úderu proběhlo podle představ střešovického týmu. Lucie Köhlerová nezištně vyhledala čepel LINDY SEQUENSOVÉ a ta potrestala nedůslednost Olomouce při bránění. Asistence: Lucie Köhlerová.
     
    23:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Poslední vteřiny oslabení okořenila ADÉLA PANTĚLEJEVOVÁ gólovou příchutí. Defenziva Tatranu naprosto propadla na středu palubovky a střílející se úplně samotná hnala vstříc Blahutové, jež nemohla vzdorovat. Bez asistence.
     
    21:22
    Simona Kabeláková (Olomouc) je vyloučena na 2 minuty za sekání.
     
    20:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Počátek druhého dějství ještě vylepšuje pozici domácích do dalšího průběhu duelu. Blahutová zaujala dobré postavení, avšak ALICE PAVLÍKOVÁ zkusila štěstí a palba prošla za její záda. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    18:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kousek od osy hřiště stále volná ADÉLA PANTĚLEJEVOVÁ, jejíž správně umístěná dělovka prolétla pouze kolem ruky brankářky a třetí dnešní rozvlnění sítě se stalo realitou. Asistence: Lucie Vysloužilová.
     
    17:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí trochu zatlačily a hned z toho je navýšení náskoku. Kulatý předmět zachytila u levého mantinelu SIMONA KABELÁKOVÁ a mocným nahozením se trefila do černého. Blahutová střelecký pokus nevytěsnila. Asistence: Lucie Vysloužilová.
     
    05:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního utkání. Kombinace hanáckých zástupkyň proběhla bezchybně, míček získala do moci LUCIE MACHŮ a z úctyhodně vzdálenosti propálila brankářku. Asistence: Petra Kamínková.

    Lukáš Vacuška

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Machů (Kamínková), 18. Kabeláková (Vysloužilová), 19. Pantělejevová (Vysloužilová), 21. Pavlíková (Reimerová), 24. Pantělejevová, 32. Grufíková (Pantělejevová), 42. Zamazalová (Hendrychová) – 27. Sequensová (Köhlerová), 32. Nemravová (Zabavská)


    FBS Olomouc: Králová (Davidová) – Reimerová, Janošová, Pavlíková, Nováčková, Vysloužilová, Machů, Kamínková, Podešvová, Zamazalová, Grufíková, Bestrová, Hendrychová, Pantělejevová, Lišková, Kabeláková
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová – Vachušková, Sequensová, Köhlerová, Reindlová, Sedmíková, Nemravová, Zabavská, Matěvosová, Chaloupková, Vlachová, Čermáková, Brotánková, Kramperová

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 733
    bahis siteleri