Olomouc – Tatran 7:2 (kon.) | Židenice – Bohemians - NE 7:6 (kon.) | ELITE PRAHA – Královské Vinohrady 10:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 5:10 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
7:6 (2:2, 2:1, 3:3)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Sobota 28.02.2015, 17:00 • SH SportPoint Brno • ČEZ Extraliga žen
     
    57:21
    Židenice právě vstřelily branku!
    Zeď v brankovišti Bohemians dostává další trhlinu. ŽANETA VELETOVÁ viděla, že Kreisingerová není v úplně tom nejlepším postavení a po jejím zásahu daleká dělovka Dundelové zaplula přesně k jedné z tyči. Asistence: Monika Dundelová.
     
    55:46
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Pěkně provedená rána do horní poloviny kasy zaskočila defenzivní partu Brna a také samotná maskovaná strážkyně nedokázala zachytit těžký výpal. LUCIE VESELÁ s přehledem proměňuje přesilovou hru. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    52:16
    Židenice právě vstřelily branku!
    Na polovině hrací plochy se nenašla ostraha pro ANDREU DERNEROVOU. Úspěšné střelkyni vybídla ke střelbě ze značné dálky Martina Valehrachová. Mohlo se zdát, že situace nemůže za žádných okolností vyjít, ovšem Kreisingerová nezareagovala. Asistence: Martina Valehrachová.
     
    51:17
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Brněnská gólmanka předvedla chybný zákrok, s jehož pomocí Bohemians vyrovnávají. Příleská se natahovala za branku pro míček, ale nezachytila jej a IVETA HYRŠLOVÁ nabídkou v podobě naprosto odkrytého prostoru nepohrdla. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    50:17
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Tlak hostujících končí poté, co ANETA ŠMÍDOVÁ zásluhou bedlivého zraku objevila volný míče, úřadovala u nepokryté tyče a po odrazu od konstrukce rozvlnila síťku. Bez asistence.
     
    48:54
    Židenice právě vstřelily branku!
    Vedení domácích je v tuhle chvíli ještě o stupínek výraznější. Linda Hyksová v předchozí šanci napálila Kreisingerovou do masky, stačilo však několik dalších okamžiků a opět nahazovala na klec a práci dokonala dorážející ANDREA DERNEROVÁ. Asistence: Linda Hyksová.
     
    38:32
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Napoprvé zakončení nemohlo projít, jenže akce dále pokračovala, děrovaný předmět získala HANA POLÁKOVÁ a Příleská nestačila proti tomuhle sledu událostí něco udělat. Asistence: Iva Benešová.
     
    36:55
    Židenice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba Kreisingerové stojí hostující florbalistky remízový stav. MONIKA DUNDELOVÁ zůstala nehlídaná u pravého mantinelu, dostala se blíž k brankářce a přestože zelenobílá strážkyně vyrazila její pokus, doskákal dokonce až do brány. Asistence: Martina Valehrachová.
     
    33:01
    Židenice právě vstřelily branku!
    Tenhle postup nebyla schopna obranná dvojka hostujících za žádných okolností zastavit. Martina Babáčková proběhla značnou části hřiště, naservírovala míček ŽANETĚ VELETOVÉ, která se na druhé straně nemýlila. Asistence: Martina Babáčková.
     
    13:40
    Židenice právě vstřelily branku!
    Vystřelený projektil z úctyhodně vzdálenosti zaplachtil téměř až k MARTINĚ BABÁČKOVÉ, ta provedla důležitý pohyb, děrovaný předmět se objevil na její čepeli a hráčka přehazuje Kreisingerovou. Asistence: Šárka Kusáková.
     
    09:01
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Průnik proběhl velice rychle a také byl ohromně nebezpečný. Jeho potenciál využila LUCIE VESELÁ, jež se rychlým pohybem zbavila protihráčky a zamířila po zemi přesně do volného místečka. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    08:54
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Chvilková nepozornost Brňanek vyvrcholila výbornou střelou z hole HANY POLÁKOVÉ. Pražská útočnice získala kulatý předmět u pravého mantinelu a neomylně vymetla horní růžek nad ramenem hlídačky svatyně. Asistence: Aneta Šmídová.
     
    00:55
    Židenice právě vstřelily branku!
    Začátek se povedl Sokolu na výbornou. Volný úder z rohu rozehrály domácí s bravurou, Valehrachová přenechala JANĚ ŠVECOVÉ, která z úhlu otevírá skóre a nepříjemně překvapuje defenzivu zelenobílých. Asistence: Martina Valehrachová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Švecová (Valehrachová), 14. Babáčková (Kusáková), 34. Veletová (Babáčková), 37. Dundelová (Valehrachová), 49. Dernerová (Hyksová), 53. Dernerová (Valehrachová), 58. Veletová (Dundelová) – 9. Poláková (Šmídová), 10. Veselá (Hyršlová), 39. Poláková (Benešová), 51. Šmídová, 52. Hyršlová (Bočanová), 56. Veselá (Hyršlová)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Kouřilová) – Rozenbergová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, Pravcová, Indrová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Chełstowská, Hyršlová, Loudová, Svobodová, Šindelářová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Veselá, Jarešová, Burdová, Hnátová, Bočanová

    Rozhodčí: Aneta Horáková, Denisa Machů

    Diváci: 85