Košice – Piešťany 5:2 (kon.) | Nitra – Martin 6:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 01.03.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil triumfom Košíc, ktoré vyrovnali stav štvrťfinálovej série na 1:1.
     
    59:33
    V samom závere sa domáci Bondra dostal do skvelej pozície! V zakončení sa ocitol úplne sám pred bránkou, ale Rybár sa predviedol skvelým zákrokom..
     
    57:26
    Napokon sa Košičania pretlačili do skvelého zakončenia! Bol v ňom Sojčík, ale puk za Rybára nedostal. Hosťujúci gólman jeho strelu zastavil ľavým betónom a nasledovať bude komerčná prestávka.
    Ivo KOTAŠKA - 5:2
     
    50:44
    Piešťany dali gól!

    Domáci už hrali v plnom počte, ale hostia ostali v pásme a prudkou strelou prekvapili Hyláka! Postaral sa o to IVO KOTAŠKA, ktorého rana od modrej čiary skončila až v sieti. Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    48:42
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Miroslav Macejko.
    Richard JENČÍK - 5:1
     
    44:06
    Košice dali gól!

    Rozhodca signalizoval vylúčenie hostí, ale to sa napokon konať nebude. Spilar sa dobre zorientoval pred bránkou a namiesto strely našiel RICHARDA JENČÍKA, ktorý so zakončením z ľavej strany nemal vážnejší problém. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    43:58
    Obrovská príležitosť pre Košičanov! Domáci Jenčík sa dostal tesne pred obrancu a prudko pálil, ale Rybár jeho ranu vyrazil pravým betónom.
     
    36:30
    Piešťany sa budú opäť brániť. Na trestnú lavicu mal ísť na dve minúty za hrubosť Eduard Šedivý, ale s rozhodnutím spokojný nebol a tak inkasoval aj osobný trest do konca stretnutia za nešportové správanie a jeho trest si odpyká Filip Hudec.
    Tibor KUTÁLEK - 4:1
     
    35:04
    Košice dali gól!

    V hre štyroch proti štyrom sa domáci hokejisti usadili v pásme a pridávajú štvrtý gól. Postaral sa oň TIBOR KUTÁLEK, ktorý z uhla našiel medzeru pri ľavej žrdi Rybára. Asistencia: Adam Jánošík.
     
    34:15
    Už-už to vyzeralo, že domáci tím sa dostane do prečíslenia. To sa napokon nekonalo, pretože ho seknutím zastavil Dušan Pašek. 59 sekúnd sa bude hrať v štvorici na oboch stranách.
     
    33:14
    Košičania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hrubosť Erik Černák.
     
    32:22
    Košičania mohli svoj náskok ešte navýšiť! Domáci hokejisti sa opäť nasťahovali pred bránku a pokúšali sa tam doraziť puk do siete. Pred Rybárom bola aktívny najmä Sojčík, ale súboj napokon vyhral piešťanský brankár.
    Richard JENČÍK - 3:1
     
    31:35
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti bleskovo využívajú výhodu presilovky a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. Postaral sa o to RICHARD JENČÍK, ktorý pálil z vonkajšej hranice pravého kruhu nechytateľne priamo k žrdi. Asistencia: Adam Jánošík.
     
    31:03
    Za bránkou hosťujúcich Piešťan sa strhla menšia roztržka, po ktorej rozhodcovia musia vylučovať. Na trestnú lavicu smeruje za seknutie hosťujúci Matúš Rais a Košičania si zahrajú presilovku.
    Tresty inkasujú aj domáci Tomáš Hrnka a hosťujúci Rastislav Konečný za hrubosť.

    Košičania budú hrať v plnom počte, Piešťany vo štvorici.
    Tomáš KLEMPA - 2:1
     
    30:21
    Piešťany dali gól!

    Skvelá odpoveď v podaní hostí! Piešťanská hokejisti využili nepozornosť súpera v predbránkovom priestore, puk mal na hokejke TOMÁŠ KLEMPA, stiahol si ho pred Hyláka a zakončil pomedzi jeho betóny. Asistencie: Matej Mišura, Martin Leško.
    Peter SOJČÍK - 2:0
     
    29:32
    Košice dali gól!

    Košičania sa nasťahovali do pásma a zvyšujú svoje vedenie. Po prihrávke spoza bránky puk poskakoval v nebezpečnom priestore a v neprehľadnej situácii sa napokon najlepšie zorientoval PETER SOJČÍK, ktorý ho prepasíroval do siete. Asistencia: Tibor Kutálek.
     
    29:09
    Hostia teraz tlak súpera takmer nezvládli! Na ľavej strane nechali úplne voľného Lapšanského, ktorý však pálil z uhla a tak trafil len Rybára.
     
    27:48
    Hosťujúci hokejisti sa presunuli do útoku a pokúsili sa vyšachovať košickú obranu. Priamo spred bránky zakončoval Petráš, no našiel iba dobre pripravené Hylákove betóny.
     
    19:59
    Piešťany sa budú brániť! Za podrazenie smeruje na trestnú lavicu Eduard Šedivý.
     
    11:49
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Erik Černák.
     
    09:51
    Obrovská príležitosť Košičanov! Tí od svojej bránky založili novú útočnú akciu, na konci ktorej bekhendom zakončoval Kutálek, lenže gólman puk neudržal. Do dorážky sa tlačili hneď dvaja domáci hokejisti, no Rybár zázračným zákrokom podržal svoj tím.
     
    05:25
    Brániť sa budú aj Košice! Na tresnú lavicu smeruje za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Peter Sojčík.
     
    03:02
    Piešťany sa budú opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje za zovretie puku Jarko Leppänen.
    Adam JÁNOŠÍK - 1:0
     
    02:40
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti expresne využívajú výhodu presilovej hry a prvýkrát v sérii sa dostávajú do vedenia. Postaral sa o to ADAM JÁNOŠÍK, ktorý spred modrej čiary nekompromisne prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    02:18
    Piešťany sa budú brániť! Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Ivo Kotaška.
     
    02:02
    Košičania napokon svoj obrovský tlak zakončili strelou z ľavého kruhu, o ktorú sa postaral Šeda, ale Rybár puk schoval v lapačke.
     
    01:19
    Košičania začali zápas enormným tlakom a usadili sa pred bránkou! Tam sa v hlúčiku tiel pokúšali puk vybojovať Bicek i Hrnka, no piešťanská defenzíva napokon odolala.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Jánošík (Spilar), 30. Sojčík (Kutálek), 32. Jenčík (Jánošík), 36. Kutálek (Jánošík), 45. Jenčík (Spilar) – 31. Klempa (Mišura, Leško), 51. Kotaška (Konečný)


    HC Košice: Hylák (Mielicherčík) – Philipp, Černák, Šeda, Jánošík, Macejko, Cebák, Drgoň, Pavúk – Jenčík, Bartoš, Spilar – Lapšanský, Hrnka, Bicek – Sojčík, Chovan, Kutálek – Hinďoš, Suja, Bondra
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Šúrek) – Lappänen, Brňák, Škadra, Šedivý, Kotaška, Leško, Rais, Bučka – Haring, Peško, Petráš – Holovič, Pašek, Stupka – Klempa, Mišura, Konečný – Hudec, Vaculín, Románek

    Rozhodčí: Kubuš, T. Orolín – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri