Uh.Brod B – Blansko 0:7 (kon.) | Polička – Litomyšl 1:5 (kon.) | Chotěboř – Moravská Třebová 5:4 (kon.)
Písek – David Servis 4:1 (kon.) | HC Šumperk – Boskovice 2:6 (kon.) | Semechnice – Dvůr Králové n. L. 1:5 (kon.)
Nová Paka – Opočno 3:5 (kon.) | Č. Lípa – Lomnice n/P 10:6 (kon.) | PSK Liberec – Gepardi Jablonec 3:7 (kon.)
Klatovy – Kaznějov 4:7 (kon.) | Chrudim – Světlá nS 3:5 (kon.)
konec
HC Chrudim
3:5 (0:1, 3:0, 0:4)
HC Světlá nad Sázavou
Neděle 01.03.2015, 18:00Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    59:57
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přece jen pojišťují své vítězství! Tři vteřiny před koncem dovezl puk do prázdné klece JAROSLAV ŽÁK – 3:5! Bez asistence.
     
    54:45
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Hosté dokonávají na chrudimském ledě velkolepý obrat! Přesilovkový zámek byl pro domácí hráče až příliš drtivý, nahození od modré čáry bylo několikrát tečování a nakonec skončilo za zády Filipa Amenta! Jako autor gólu byl uveden ONDŘEJ ŠÍMA – 3:4! Asistence: Jakub Kořínek.
     
    46:35
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Vzápětí však hosté ujeli podruhé a tentokrát se již radují z branky vstřelené při vlastním oslabení! Do samostatného úniku se dostal JAKUB DOLEŽAL a neomylnou střelou mezi nohy znovu srovnal stav prvního finálového duelu – 3:3! Asistence: Jaroslav Žák.
     
    41:44
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Tak přece jen bude ve třetí třetině ještě o co hrát! Hosté snižují na rozdíl jediné branky, volný puk na brankovišti dotlačil do sítě JOSEF ŠTROS – 3:2! Bez asistence.
     
    32:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obrana Světlé trestuhodně zapomněla na chrudimskou dvojici, která v přečíslení tvrdě trestala! Vynikající druhou dvacetiminutovku korunuje přesnou trefou JAN JEŽEK, který vzal vše na sebe a střelou pod lapačku potřetí rozjásal chrudimské tribuny – 3:1! Asistence: Radim Zrůst.
     
    24:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obrat chrudimského týmu je na světě! Parádní střelu vytáhl ze svého repertoáru MAREK DVOŘÁK, který obdržel přesný pas na modrou čáru a tahem vymetl vzdálenější šibenici – 2:1! Asistence: Jiří Polák.
     
    21:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se z první kloudné akce směrem dopředu dočkávají vyrovnávací trefy! Nahození od modré čáry bylo o obránce sraženo na hůl DAVIDA CVRČKA, který z voleje uklidil kotouč mezi Zvolánkovy betony – 1:1! Asistence: Luděk Vích.
     
    18:10
    Světlá nad Sázanou právě vstřelila branku!
    Ještě před přestávkou zde máme úvodní trefu dnešního zápasu! Hosté se usadili před chrudimskou brankou, po obkroužení našel Jaroslav Žák přesným pasem najíždějícího RADIMA KŘIŠŤANA, jenž z první uklidil puk do chrudimské sítě – 0:1! Asistence: Jaroslav Žák.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 22. Cvrček (Vích), 25. Dvořák (Polák), 33. Ježek (Zrůst) – 19. Křišťan (Žák), 42. Štros, 47. Doležal (Žák), 55. Šíma (Kořínek), 60. Žák


    HC Chrudim: Ament (Chalupa) – Vích, Polák , Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Seidler, Cvrček, Budínský, Brožek, Langr, Urban, Kišš, Zrůst, Plch, Ondráček, Ježek, Králíček, Švadlenka
    HC Světlá nad Sázavou: Zvolánek (Koubský) – Kořínek, Šíma, Venc, Doležal, Špatenka, Včela O., Svoboda, Kubát, Doležal, Kopecký, Šudoma, Dolinský, Blažek, Dušátko, Křišťan, Žák, Včela P., Štros, Kůrka
    bahis siteleri