New Jersey – Nashville 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.) | Columbus – Washington 3:5 (kon.)
Tampa – Buffalo 3:0 (kon.) | Florida – Toronto 2:3 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:5 (0:0, 2:4, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 04.03.2015, 18:20 • Home Monitoring Aréna • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    A domácí gólman zůstane na střídačce, ještě jednou tak Plzeň hraje bez brankáře!
     
    59:34
    Ve velmi dobré šanci byl Michal Broš, Machovský ale jeho střelu vyrazil!
     
    59:03
    Tak to je rána pro domácí! Dominik Simon (PLZ) inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    58:23
    Matěj Machovský zůstává na střídačce a modrobílí to tak zkusí se šesti hráči v poli!
    Mário BLIŽŇÁK - 4:5

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    57:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to jen o jednu branku, domácí opět využili přesilovou hru! Miroslav Indrák předal před branku puk na MÁRIA BLIŽŇÁKA, který si stáhl puk na forhend a šikovnou střelou překonal Martina Růžičku! Je to 4:5 z pohledu Plzně. Asistence: Miroslav Indrák a Petr Kadlec.
     
    56:31
    Plzeňané dobře zaútočili a Ján Sýkroa vybojoval faul. Za podražení je vyloučen Mitja Robar (MBL). 14 sekund se bude hrát 4 na 4, pak začne přesilovka domácích.
     
    54:45
    Jakub Lev (PLZ) to s důrazem přehnal a dostává dvě minuty za sekání. Domácím se tedy situace výrazně komplikuje, Mladá Boleslav totiž bude hrát přesilovou hru.
     
    54:45
    Jozef Balej dostal puk před branku, kde se k němu dostal Jakub Lev! Jeho zakončení z blízka ale zneškodnil Martin Růžička!
    Vojtěch MOZÍK - 3:5

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak že by ještě naděje? Domácí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! Petr Kadlec předal puk VOJTĚCHU MOZÍKOVI, který si vybruslil do mezikruží, odkud nekompromisní střelou zápěstím propálil Martina Růžičku! Asistence: Petr Kadlec.
     
    50:57
    Plzeň dostává šanci vrátit se zpět do zápasu. Za vražení na hrazení je vyloučen Roman Čermák (MBL).
    Radan LENC - 2:5

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    45:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Důležitý gól pro hostující celek, který tak vede 5:2! Hyka si po levé straně v útočném pásmu vybruslil do lepší pozice, odkud vystřelil. Jeho pokus zápěstím tečoval před brankou stojící RADAN LENC! Díky tomu tak bruslaři mají o dost více nakročeno k první výhře v sérii! Asistence: Tomáš Hyka.
     
    39:38
    David Výborný našel Michala Broše, jehož střela orazítkovala tyčku domácí branky!
     
    38:12
    A domácí jdou opět do tří! Dvě minuty za naražení zezadu totiž inkasuje Dominik Boháč (PLZ). Početní výhoda by nyní měla trvat 77 sekund, pokud tedy nepadne gól. Plzeňský bek navíc inkasoval desetiminutový osobní trest.
    Tomáš KLIMENTA - 2:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    37:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští tuto nabídnutou šanci využívají a poprvé v zápase vedou o dva góly! Bártovu střelu Machovský nejprve vyrazil, o chvíli později se ale k puku dostal Výborný, který našel TOMÁŠE KLIMENTU, jenž prostřelil Machovského a dal tak na 4:2 pro hosty! David Výborný si připisuje čtvrtý bod v dnešním zápase. Asistence: David Výborný a Pavel Musil.
     
    37:29
    Petr Kadlec (PLZ) trefil protihráče holí do obličeje. Hosté tak budou hrát 76 sekund dlouhou dvojnásobnou početní výhodu!
     
    36:45
    Zbytečný faul domácích – za nedovolené bránění v útočném pásmu je vyloučen Dominik Kubalík (PLZ). Mladá Boleslav má dobrou šanci odskočit na rozdíl dvou branek!
     
    35:09
    David Výborný do samostatného úniku vyslal Dominika Pacovského, jehož střelu zápěstím lapil Matěj Machovský!
    David VÝBORNÝ - 2:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    32:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští se drželi v útočném pásmu a vytěžili z toho další branku! DAVID VÝBORNÝ obdržel skvělou přihrávku od Dominika Pacovského před odkrytou branku, odkud pro něj nebyl problém dopravit puk do sítě a vstřelit svůj druhý gól v zápase! Bruslaři dnes potřetí vedou. Asistence: Dominik Pacovský a Václav Kočí.
     
    28:06
    Jakub Lev (PLZ) seknul Mitju Robara a dostává trest na dvě minuty. Po komerční přestávce budou tedy hosté hrát přesilovku.
    Nicholas JOHNSON - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    25:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilová hra je bleskově využita a opět máme vyrovnáno, 2:2! Simon předal na modrou puk na Petra Kadlece, jehož střílenou přihrávku do branky usměrnil americký útočník NICHOLAS JOHNSON! Martin Růžička nestihl zareagovat. Asistence: Petr Kadlec a Dominik Simon.
     
    25:13
    Mitja Robar (MBL) je vyloučen na dvě minuty za hákování a domácí budou hrát 64 sekund v pěti proti třem!
    David VÝBORNÝ - 1:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    24:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři vstřelili branku v oslabení a opět vedou! Tomáš Klimenta za brankou obral Machovského o puk a poslal ho na DAVIDA VÝBORNÉHO, který domácího brankáře parádně vymíchal a dopravil puk do branky! Asistence: Tomáš Klimenta.
     
    24:17
    Indrákovi byla v šanci před brankou vyseknuta hůl, za což Michal Bárta (MBL) inkasuje dvouminutový trest.
    Dominik KUBALÍK - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Netrvalo to ani minutu a opět máme vyrovnáno! Jozef Balej ve středním pásmu předal puk DOMINIKU KUBALÍKOVI, který krásnou a hlavně nechytatelnou střelou golfákem vymetl šibenici branky Martina Růžičky! Asistence: Jozef Balej a Jakub Lev.
    Václav KOČÍ - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku, hosté se dostávají do vedení 1:0! Holub nahodil puk do útočného pásma, kde se ho za brankou ujal Výborný. Ten si s ním vybruslil před ní, odkud perfektní přihrávkou našel VÁCLAVA KOČÍHO, který neměl problém s dopravením puku do sítě Matěje Machovského! Asistence: David Výborný a Jan Holub.
     
    17:49
    Látal obdržel přihrávku od Mitji Robara do zajímavé příležitosti, jeho střelu z první ale zneškodnil Matěj Machovský, který se dobře přesunul!
     
    16:59
    Nyní se útočného faulu dopustili domácí. Mário Bližňák (PLZ) inkasuje dvouminutový trest za sekání. Následnou menší roztržku mezi hráči obou týmů ukončil rozhodčí rozdělením rozvášněných hráčů.
     
    16:13
    Hosté šli opět do přečíslení 2 na 1, Michal Broš nahrával na Tomáše Klimentu, který ale z blízkosti přestřelil Machovského branku!
     
    15:28
    Útočný faul hostů. Dvě minuty za napadení dostává Tomáš Hyka (MBL). Plzeň tak bude hrát druhou přesilovku.
     
    10:30
    Jeřábek se pěkně uvolnil ke střele, se kterou ovšem neuspěl. Během toho ho ale podrazil Ctirad Ovčačík (MBL), který je prvním vyloučeným hráčem v dnešním zápase.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 22. Kubalík (Balej, Lev), 26. Johnson (Kadlec, Simon), 53. Mozík (Kadlec), 58. Bližňák (Indrák, Kadlec) – 22. Kočí (Výborný, Holub), 25. Výborný (Klimenta), 33. Výborný (Pacovský, Kočí), 38. Klimenta (Výborný, Musil), 46. Lenc (Hyka)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Jeřábek "A", Kadlec "C", Sklenička, Mozík, Boháč, Pulpán, od 41. Pavlíček – Johnson "A", Simon, J. Sýkora – Schleiss, Bližňák, Indrák – Kubalík, Lev, Balej – Culek, T. Sýkora, Hollweg – Beran
    BK Mladá Boleslav: M. Růžička (Rittich) – Kučný, Ovčačík "A", Robar, Kočí, Holub, Čermák – Látal, Broš "A", Klimenta – Pacovský, Výborný "C", Bárta – Mikulík, Kašpařík, Pabiška – Hyka, Musil, Lenc

    Rozhodčí: Hodek, Šír – Flegl, Zíka

    Diváci: 3785
    bahis siteleri