Piešťany – Košice 3:4 (kon.) | Martin – Nitra 4:1 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
HK Nitra
sk Středa 04.03.2015, 17:00Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tejto chvíli je to už od nás všetko. Z Martina sa s vami na dnes lúčime a tešíme sa na vás aj pri zajtrajšom stretnutí. Za pozornosť ďakuje Jozef Čelestiak. (20:49:10)
     
    Ohlasy trénerov:

    Jaroslav Török, tréner Martina:
    "Kvalitné stretnutie, taktiež ako v Nitre s perfektnými divákmi. Základ nášho víťazstva sme položili v presilovej hre piatich proti trom. Ako čiernu škvrnu vidím nebezpečné zákroky pri mantineloch, niektoré boli aj zbytočné a pritom ide o zdravie hráčov. Hádam sme sa dostali do série a pokúsime sa víťazstvo potvrdiť aj zajtra. "

    Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: "Videli sme duel vo výbornej atmosfére. Celý zápas bol vyhrotený, no je to play-off a všetci hráči museli čakať, že to také bude. Rozhodla martinská efektivita – v našich radoch mohol skórovať Tománek či Novák, no potom zlomili zápas domáci v dlhej presilovke."
     
    Laserová show pred začiatkom stretnutia predpovedala význam tohto stretnutia pre domácich. Celý martinský klub sa snažil urobiť všetko preto, aby sa domáci tím cítil silný a motivovaný pobiť sa o zdramatizovanie série – zatiaľ sa to domácim podarilo. Aj keď mala Nitra za stavu 1:1 jednu či dve gólové šance, buď domácich podržal brankár Čech, alebo potom zaúradovala aj šťastena. Kedže však mali domáci viac tutoviek, preukázali viac bojovnosti a húževnatosti, zaslúžene sa radovali z víťazstva. Zajtra to zaiste bude ešte viac vyhecovaný duel, v ktorom si nikto nič nedaruje. Uvidíme či niekto zo zranených Martinčanov – Galamboš, Markovič, Matejka, ktorí patria medzi lídrov, nastúpi. Vieme však, že Nitre bude chýbať Michal Novák, ktorý dostal trest v hre za kopnutie a bude ho posudzovať disciplinárna komisia.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Ďalšia potýčka – Ivan Ďatelinka (5. min. 10. min. + dkz za zhodenie rukavíc) zboku narazil protihráča na mantinel a to si nenechal iste vyprovokovaný Nitran Erik Bednár 2. min. + 10. min. za údery.
     
    59:00
    Jakub Čech si poradil s tvrdou strelou od Dušana Mila.
     
    58:39
    Marek Kolba 2. min. faul lakťom.
     
    58:18
    Martinskí diváci už víťazoslávne oslavujú.
     
    57:44
    Martinu už stačí iba dohrať bez vyhrotených súbojov. Určite tréner Török upozornil svoj tím na vyvarovanie sa provokácií.
     
    57:30
    Začína teda samostatne 5. min. presilová hra domácich, pretože sa tresty vynulovali
    Zápas v Martine vrcholí!
     
    57:00
    Henrich Ručkay 2. min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou. Michal Novák 5. min. trest v hre – kopnutie + údery . 4. min. údery – Peter Smrek.
     
    57:00
    Situácia je vyhrotená na ľade aj v hľadisku! Michal Novák si vyšliapol na Jokeľa, ktorý ho možno slovne provokoval. Súboj – nesúboj dopadol podľa očakávania, kedy skúsený Novák vyzliekol Martinčana cez dres. Predtým ale ostal ležať na ľade jeden z Martinčanov. Medzitým v hľadisku prokovovali Nováka, ktorý sa nedal a snažil sa hokejkou vysvetľovať domácim divákom za trestnou lavicou, nech mu dajú pokoj. To sa nepáčilo usporiadateľom, ktorí horkokrvných divákov upokojovali.
    BÍLEK - 4:1
     
    56:13
    Martin dal gól!
    Domáci vyhrali súboje vo vlastnom pásme a dostali sa do prečíslenia 3:1, z ktorého na dvakrát uspel VITEZSLAV BILEK. Asistencie: Dominik Fujerík, Tomáš Török.
     
    55:10
    Zucker – Svoboda – Bílek zas a raz narobila hosťujúcej päťke obrovské problémy.
     
    54:40
    Hostia v plnom počte.
     
    54:30
    Martin pokračoval v presilovkovom tlaku – no ani strela Bíleka či Brcka sa neujala.
    VARGA - 3:1
     
    53:01
    Martin dal gól!
    Už znova hrali presilovú hru Martinčania – Tomáš Török pekne našiel TIBORA VARGU, ktorý vymietol pavučinu v pravom hornom rohu. Asistencie: Tomáš Török, Michal Macho.
     
    52:28
    Nebezpečná strela do prehusteného priestoru od Michala Nováka. Čech pokryl.
     
    51:30
    Strela od Kolbu po excelentnej práci Bíleka. Mohutné povzbudzovanie domácich, ktorí sa dostali po góle na 2:1 do extázy.
     
    50:54
    Dve minúty pre Tomáša Töröka – seknutie. Zbytočný faul v útočnom pásme.
    BÍLEK - 2:1
     
    50:10
    Martin dal gól!
    Potom hrali už dobre zoradení Martinčania klasicky presilovku piatich proti trom, zbytočne nestrieľali, no keď dostali viac priestoru – využili to VITEZSLAV BILEK dorazil za bezmocného Lakosila. Asistencia: Tibor Varga.
     
    49:48
    Výborný zákrok Ordzovenského, ktorý na chvíľku zdržal Martinčanov.
     
    49:32
    Likvidačný faul na Ivana Ďatelinku . Rozhodcovia váhali, no napokon videli zdecimovaného obrancu MHC v krvi a verdikt museli potvrdiť aj čiaroví rozhodcovia – 5. min. + dkz stretnutia za napadnutie odzadu. Branislav Mezei je tvrdý obranca, no teraz to so svojou defenzívou výrazne prehnal! 106 sekúnd 5:3 a potom ak domáci nevyužíjú presilovú hru 3. min. 14 sekúnd 5:4.
     
    49:18
    Peter Konig 2. min. za držanie. Príležitosť pre domácich zverencov trénera Jaroslava Töröka.
     
    48:40
    Dlouheho strela iba do ramena pripraveného Lakosila.
     
    48:04
    Blíži sa polovička tretej dvadsaťminútovky – čas kedy sa môže stať osudnou každá jedná minichybička. Martin pokračuje v tvrdej hre, no musí si dávať pozor na vylúčenia, pretože Nitra ukazuje, že má dostatok technických hráčov, ktorí vedia zakončiť.
     
    47:31
    Domáci v plnom počte.
     
    46:35
    Skvelo zapracoval Zucker a Martin sa už ubránil.
     
    45:44
    Roman Tománek v obrovskej šanci ihneď po buly – Stumpel mu krásne nahral a Tománekovi puk nesadol na strelu z prvej, inak by bol možno gól!
     
    45:31
    Dve minúty pre Ainarsa Podzinša – podrazenie.
     
    44:55
    Nenápadná strela Ainarsa Podzinša z veľkého uhla, zrejme myslená na teč alebo dorážku, no Lakosil pozorne prikryl.
     
    43:49
    Čím však prebieha viac minút, tým sa hráči viac zameriavajú na defenzívu.
     
    43:00
    Richard Lelkeš v rýchlosti od červenej stredovej čiary nahodil puk na Čecha a Nítra získala pásmo.
     
    42:45
    Ivan Ďatelinka strieľal od modrej čiare po obrannej chybe jedného z obrancov Nitry.
     
    41:55
    Výborný obranný zákrok Brcka na ostrostrelca Tománeka.
     
    40:40
    Henrich Ručkay mohol Nitru poslať do vedenia, no neuspel strelou švihom. Na druhej strane sa nepresadil Bílek.
     
    40:17
    Ďatelinka so svojim typickým obranným štýlom tvrďasa robil problémy unikajúcim Nitrančanom. hadzuje sa pred Čechom.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:25
    V záverečnej minúte sme videli iba márnu snahu Nitry pretlačiť puk k možnosti na streľbu, domáci zahrali defenzívne činnosti poctivo a zabránili hroziacemu nebezpečenstvu.
     
    38:18
    Po asi piatich minútach solídna príležitosť Martina – David Zucker dostal prihrávku na útočnú modrú a ohrozil Lakosila delovkou.
     
    37:45
    Pupák nebezpečne vystrelil po tom, čo mala martinská obrana Brcko – Dlouhý dlhé striedanie.
     
    36:34
    Priebeh hry sa začína čoraz viac kúskovať. Vidíme veľa postavení mimo hry a taktiež mnoho zakázaných uvoľnení, ako v tomto prípade.
     
    35:53
    Domáci v plnom počte.
     
    35:36
    Dva veľmi dobre obranné zákroky spôsobili fakt, že si Martin opäť o čosi viac odkrojil z oslabenia a zostáva už iba 20 sekúnd.
     
    34:32
    V prvej polminútovke vyskúšal iba Juraj Štefanka strelu od modrej, pred Čechom však neclonil nik a tak to bola jednoduchá situácia pre brankára MHC, ktorý prerušil hru.
     
    33:53
    Zbytočný faul Michala Važana, ktorý dostal 2. min. za podrazenie. Nitra má nebezpečné presilové hry a môže ich využiť.
     
    33:39
    Machova formácia zapracovala a prinútila hostí riskovať prihrávkou – útočné pásmo pre hráčov z Turca.
     
    33:01
    Teraz séria nepresných prihrávok z hokejok hráčov MHC – Nitra má druhýkrát možnosť útočného pásma.
     
    32:11
    Ivan Ďatelinka sa snažil prelstiť Lakosila nečakane výpadom spoza bránky, brankár Nitry si však tieto miesta postrážil.
     
    31:45
    Nitra naopak zlepšila defenzívu, začala viac zhusťovať priestor medzi obrannou modrou a červenou stredovou, čím sa Martinu zatarasila príležitosť k únikom.
     
    31:25
    Domácim sa v posledných minútach nedarí dostať do gólovej šance.
     
    31:19
    Hostia v plnom počte.
     
    30:20
    Martin sa snaží hrať svoj presilovkový vzorec na I. Datelinku, ktorý cloní a snaží sa tečovať, Nitra však v prvej polovici oslabenia zahrala dobre a odtlačila robustného beka mimo bránkovisko.
     
    29:19
    Dlho sa nevylučovalo ? Problém je zažehnaný. Teraz bude hrať presilovku domáci Martin. 2. min. pre Mareka Slováka za seknutie.
     
    28:19
    Stále vidíme čoraz viac chtivých domácich hráčov po osobných súbojoch, nezaostávajú teraz ani Nitrania, keď jeden z obrancov trafil Zuckera pomerne blízko k hlave, pokračuje sa ďalej a stále vidíme množstvo hokejových bodyčekov.
     
    27:29
    V Martine vidíme typický play off zápas s nasadením na martinskej strane výrazne okorenený aj fyzickou hrou do tela – teraz však domácim ušiel peknou kľučkou Richard Mráz, ked sa odzbrojil od zovretia MT obrancu a zakončil bekhendom, to si však všetko pozorne postrážil brankár Čech a zabránil nebezpečenstvu.
     
    26:32
    Domáci v plnom počte.
    ŠTEFANKA - 1:1
     
    24:53
    Nitra dala gól!
    Úplne zbytočne ponúkli domáci Nitre voľný priestor, keď nezmyselne zaútočili v oslabení 3:5. To využila Nitra rýchlou kontrou – JURAJ ŠTEFANKA prestrelil Čecha strelou pomedzi betóny. Asistencie: Henrich Ručkay, Vlastimil, Lakosil.
     
    24:32
    Ďalšie vylúčenie na strane Martina, teraz sa previnil podľa hl. rozhodcu Macho – 2. min. držanie, Diváci sa búria, pretože hrozil aj offside.
     
    23:28
    Dve minúty pre Dominika Fujeríka za držanie. 4:3 pre Nitru.
     
    23:17
    Jaroslav Svoboda pekne prebral na útočnej modrej puk od Tomáša Rusinu, nahodil na Lakosila. Domáci tak získali pásmo.
     
    22:44
    Kolba sa nepredral cez nitriansku presilu na modrej čiare a dostal sa do postavenia mimo hry.
     
    22:01
    Marek Slovák na strane Nitry 2. min. držanie hokejky a na strane MHC – Michal Dvořák 2. min. hákovanie Hráme teda 4:4.
     
    21:44
    Hostia v plnom počte.
     
    21:30
    Pekná strela od Jokeľa. Lakosil zapracoval výborne lapačkou.
     
    21:00
    Zucker pekne priťukol Svobodvi a ten z prvej dostal do pozoru Lakosila. Pekná útočná akcia, no o pár sekúnd sa Nitra opäť oslobodila.
     
    20:15
    Pokračuje presilová hra Martina, Nitra vyhrala úvodné buly druhej časti a ihned sa oslobodila.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:44
    Filip Kuzma zbytočne atakoval 2. min. faul lakťom Davida Zuckera, ten ostal aj chvíľu ležať na ľade, no zdá sa že bude v poriadku. Brániť sa ho už – už chystal robustný bek Ivan Datelinka.
    TÖRÖK - 1:0
     
    19:21
    Martin dal gól!
    Ukážkové napádanie od druhej formácie domácich. Najmä Michal Važan zabral v útočnom pásme, to prinieslo tlak a z ničoho nič sa dostal ku strele TOMÁŠ TOROK. Asistencie: Dominik Fujerík, Michal Važan.
     
    18:33
    Zucker sa šikovne prebíjal cez nitriansku húštinu, bez výsledku.
     
    17:42
    Už iba pár sekúnd presilovky. Nitra bránila výborne. Zápas sa hrá mimochodom vo výbornej atmosfére, do Martina prišlo asi 200 fanúšikov z Nitry.
     
    16:30
    Tvrdá strela v závere hry 4:4 od Petra Koniga. Pokračuje niečo menej ako minútová početná výhoda domácich.
     
    15:49
    Dve minúty pre Romana Tománeka zahákovanie.
     
    15:25
    David Zucker vyhodil cez všetky čiary – Nitra bez gólovej šance.
     
    14:41
    Ivan Ďatelinka 2. min. nedovolené bránenie v hre.
     
    14:22
    Henrich Ručkay obkrúžil okolo ľavého kruhu a vystrelil – Čech opäť vyriešil teraz nie ťažkú situáciu.
     
    14:15
    Tománek v slušnej šanci nenašiel priestor medzi betónami Jakuba Čecha.
     
    13:30
    Menšie provokácie medzi Smrekom a Školiakom, martinský obranca je aktívny no teraz si právoplatne bráni vlastné bránkovisko.
     
    12:07
    Hostia v plnom počte.
     
    12:05
    Presilovka uplynula pomerne rýchlo, hostia bránili účelovo a domáci si vylámali zuby na offsidovej čiare.
     
    11:45
    Nitrania bez problémov bránia svoje pásmo a domácich k ničomu nepúšťajú. Presilovka domácich je už skoro na konci.
     
    11:07
    Domáci držia puk v útočnom pásme, avšak je to bez strely na bránku Nitry.
     
    10:07
    Presilovka pre domácich! Filip Bajtek 2 minúty za držanie!
     
    08:30
    Hlavný rozhodca R. Lauff si zvolal oboch kapitánov, začalo sa pritvrdzovať, aktívnejší sú aj v tejto hernej činnosti domáci hráči.
     
    07:44
    Zatiaľ majú domáci viac z hry, no nedostávajú sa do výraznejšieho tlaku.
     
    07:30
    Macho sa predieral do útoku, zatiaľ sa domáci síce nevedia dostať do výraznejšieho tlaku, no môžeme prehlásiť, že majú viac z hry aj viac tutoviek.
     
    06:44
    Martin sa momentálne bráni efektívne a vyhadzuje puky cez všetky čiary. Ospravedlňujeme sa za krátkodobé technické problémy spôsobené zlou infraštruktúrou na štadióne Martina.
     
    05:18
    Dve minúty pre Petra Smreka – údery.
     
    05:14
    Buly v obrannom pásme domácich vyhrali Nitrania a usadili sa v pásme. Momentálne dostávajú domácich pod menší tlak.
     
    05:13
    Veľká príležitosť na strane Martina, Nitrania mali veľké šťastie! Po krásnej akcii o ktorú sa postarali Fujerík a Varga zazvonila po strele žŕdka nitrianskej bránky!
     
    05:00
    Ospravedlňujeme sa divákom, kvôli technickým príčinám začíname zápas trochu neskoršie. Ďakujeme za pochopenie!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MHC Mountfield (Martin): Čech (Dzubina)

    Zucker-Svoboda-Bílek, Ďatelinka-Dlouhý
    Török-Fujerík-Važan, Smrek-Dvořák
    Jokeľ- Macho-Varga, Kolba-Brcko
    Pokrivčák-Dírer-Podzinš, Fillo-Rusina

    HK Nitra: Lakosil

    Tománek-Stumpel-Novák, Ordzovenský-Konig
    Lelkeš-Štefanka-Pupák, Milo-Mezei
    Slovák-Školiak-H.Ručkay, Kuzma-Novák
    Mráz-Bajtek-J.Ručkay, Bednár-Piačka

    Rozhodca: Lauff, Novák – Smrek, Bednár (Marušin).
     
    Cesta Nitry do štvrťfinále:
    Hokejisti Nitry vstúpia v sobotu už do svojho desiateho účinkovania v play-off hokejovej extraligy. Najväčší úspech zaznamenal klub v predchádzajúcej sezóne a to druhé miesto. Okrem toho Corgoni zaznamenali dvakrát tretie miesto a to v sezónach 2005/2006 a 2012/2013.
    V tomto ročníku obhájila Nitra druhé miesto po základnej časti so ziskom 110 bodov. Z toho doma dosiahla 65 a na klziskách súperov 45. Hráči striedali počas sezóny lepšie úseky s horším. Úvodné zápasy Nitranov prinášali strelecké hody, kedy veľa gólov hráči strelili, ale na druhej strane aj veľa inkasovali. Preto sa posilnili v priebehu sezóny na brankárskom poste príchodom Martina Valenta. Či bol toto dôvod zlepšenej obrannej činnosti nevedno. Faktom však je, že Nitra začala inkasovať menej gólov a najmä forma v októbri a novembri jej dopomohla k zisku druhého miesta.
    Najproduktívnejším hráčom mužstva sa stal so ziskom 62 bodov za 29 gólov a 33 asistencií Roman Tománek. Nitra vsietila počas základnej časti najviac gólov zo svojich súperov, konkrétne 201, na čo potrebovali jej hráči 2031 striel. Nitra zdolala svojho súpera v tejto sezóne 4:2 na zápasy, predpokladáme že podobným výsledkom sa skončí aj séria medzi oboma mužstvami.

    Cesta Martina do štvrťfinále:
    V prípade Martina sa jedná o trinástu účasť v play-off. Najlepším umiestnením je tretie miesto, ktoré získali Martinčania hneď v premiérovom ročníku slovenskej extraligy a pomohol im k tomu aj ich súčasný tréner Jaroslav Török. Tretie miesto dosiahol Martin aj v sezóne 2009/2010.
    Pred touto sezónou si Turčania dali smelé ciele. Minimálne play-off a v ňom pokus prelomiť štvrťfinálovú bariéru. Začiatok sezóny nasvedčoval, že diváci v Martine môžu azda konečne vnímať svoj tím aj z predných miest extraligovej tabuľky. Po pár kolách bol Martin druhý, no postupne začali prichádzať aj prehry – aj keď tesné. Neskúsený, no ctižiadostivý, kormidelník Daniel Babka mal priveľa práce s nevyrovnanými výsledkami a s nedisciplinovanou hrou ešte väčšie starosti. Keď sa prepadal Martin nižšie, prišli zmeny. Babku vystriedal Török a k nemu vedenie najskôr pripojilo aj Berana a Novotného, teda ďalších odchovancov Martina, ktorí dostali priestor na to, aby posunuli Martin so svojimi skúsenosťami čo možno najďalej.
    Martinské vedenie vsádza na jasnú kartu, a to úspech vo vyraďovacích bojoch. Škrt cez rozpočet však zakaždým urobilo nejaké to zranenie a to musíme podotknúť, že od polky októbra vari Martinčania ani raz nenastúpili kompletní. Aj kvôli zraneniam Martin bojoval v základnej časti len o siedme miesto, herne a hlavne papierovo to mohlo byť aj lepšie, no so skúsenou, odhodlanou a výborne hrajúcou Nitrou to zaiste bude súboj nielen plný nasadenia a bojovnosti, ale aj súboj urputnej snahy prejsť ďalej.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní play-off našej najvyššej hokejovej súťaže! V piatom hracom dni sa v ňom odohrajú dva štvrťfinálové zápasy – Piešťany nastúpia proti Košiciam a Martin vyzve Nitru. V tomto textovom prenose sa podrobne pozrieme na duel v Martine, kde siedmy tím po základnej časti za stavu 0:2 v sérii privíta mužstvo, ktoré skončilo druhé.

    1. zápas: HK Nitra – MHC Mountfield Martin 9:2 (2:0, 2:2, 5:0), stav série 1:0
    Góly a asistencie:
    8. Stümpel (Tománek, Novák L.), 12. Bajtek (Tománek, Ordzovenský), 30. Stümpel (Tománek, Ordzovenský), 39. Mráz (Novák L.), 50. Novák L. (Stümpel, König P.), 51. Ručkay H. (Školiak, Slovák), 53. Stümpel (König, Tománek), 57. Lelkeš (Mráz, Mezei), 59. Lelkeš (Novák M., Ručkay J.) – 32. Fujerík (Brcko), 37. Brcko (Zucker, Macho)

    V prvom štvrťfinálovom zápase sme boli svedkami jasného víťazstva Corgoňov nad Kosačkami. Nitra si v polovici zápasu vypracovala trojgólový náskok, ale Martin nezložil zbrane a gólmi Fujeríka a Brcka znížil na rozdiel gólu. 95 sekúnd pred druhou sirénou pridal štvrtý gól domácich Mráz a hostia sa v záverečnej tretine už k ničomu nedostali. Nitra naopak predviedla svojim divákom exibícu, v poslednej časti hry nastrieľala Martinu ďalších 5 gólov a nakoniec zvíťazila 9:2. Mužom zápasu bol jednoznačne Jozef Stümpel, ktorý dosiahol hetrik a pridal aj jednu asistenciu. Sekundoval mu Roman Tománek so štyrmi gólovými prihrávkami. Zaujímavé je, že brankár Jakub Čech inkasoval všetkých 9 gólov hostí a pripísal si 22 úspečných zásahov, čím dosial úspešnosť zásahov 70,96%. Dá sa očakávať, že v dnešnom stretnutí ho nahradí jeho nádradník Michal Dzubina. Nitra sa tak po presvedčivom víťazstve ujala v sérii vedenia 1:0.

    2. zápas: HK Nitra – MHC Mountfield Martin 6:2 (2:1, 4:0, 0:1), stav série 2:0

    Góly a asistencie:
    9. Štefanka (Bajtek, Pupák), 20. Ručkay J. (Mráz), 22. Ručkay H. (Slovák), 25. Tománek, 30. Stümpel (Tománek, Novák L.), 32. Slovák (Ručkay H.) – 3. Varga (Dlouhý, Matejka), 47. Svoboda

    Po prvom zápase sa Martinčania nazdávali, že góly nehrajú rolu v play-off sérii. No keď Nitra naštartovala svoj typický kolotoč útočných akcií aj v druhom stretnutí od začiatku, vôbec sa nezdalo, že by sme sledovali úplne iný zápas. Martin síce išiel do vedenia po umnom tečovaní puku od Vargu, no to bolo z martinskej strany všetko a tesne po polovici stretnutia č. 2 bolo 6:1 a niečo málo vyše 90 minút, t.j 1 a 1/2 stretnutia celkové skóre 15:3. Nebyť nedisciplinovanosti domácich v prvej polovici tretej časti, mohol sa blížiť výsledok aj druhého stretnutia k dvojcifernému výsledku, no nemohúcni Martinčania nevymysleli v takmer 10. min. presilovej hry absolútne nič. Žalostná vizitka a nie dobré vyhliadky pred domácimi stretnutiami, na ktoré sa verní fanúšikovia tak tešia. Nitra je v laufe, na Martin to aj v tejto sezóne dokázala zahrať na jeho ľade a domáci musia výrazne pridať v defenzíve, ak chcú pomýšľať nielen na zdramatizovanie série, ale aj na to aby si zachovali česť pred vlastnými priaznivcami.

    Termíny série:
    28.2.2015 (Nitra Aréna): NR – MT
    1.3.2015 (Nitra Aréna): NR – MT
    4.3.2015 (Martin): MT – NR
    5.3.2015 (Martin): MT – NR
    8.3.2015 (Nitra Aréna): NR – MT
    10.3.2015 (Martin): MT – NR
    12.3.2015 (Nitra Aréna): NR – MT

    Všetky štatistiky základnej časti, pravidlá play-off, zaujímavosti z histórie a ešte oveľa viac si môžete prečítať TU.

    Z tohto zápasu vám v priamom prenose ponúkneme opis všetkého, čo sa udeje na ľadovej ploche i mimo nej, GIF-obrázky gólov a zaujímavých situácií, fotografie priamo zo štadióna a po skončení duelu aj ohlasy oboch trénerov.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 20. Török (Fujerík, Važan), 51. Bílek (Varga), 54. Varga (Török, Macho), 57. Bílek (Fujerík, Török) – 25. Štefanka (Ručkay, Lakosil)


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina)

    Zucker-Svoboda-Bílek, Ďatelinka-Dlouhý
    Török-Fujerík-Važan, Smrek-Dvořák
    Jokeľ- Macho-Varga, Kolba-Brcko
    Pokrivčák-Dírer-Podzinš, Fillo-Rusina

    HK Nitra: Lakosil

    Tománek-Stumpel-Novák, Ordzovenský-Konig
    Lelkeš-Štefanka-Pupák, Milo-Mezei
    Slovák-Školiak-H.Ručkay, Kuzma-Novák
    Mráz-Bajtek-J.Ručkay, Bednár-Piačka

    Rozhodčí: Lauff, Novák – Smrek, Bednár (Marušin)
    bahis siteleri