New Jersey – Nashville 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.) | Columbus – Washington 3:5 (kon.)
Tampa – Buffalo 3:0 (kon.) | Florida – Toronto 2:3 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:6 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
1:4 (0:2, 0:2, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 04.03.2015, 15:00 • Home Monitoring Aréna • Play-off extraligy st. dorostu
Partner:
     
    51:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni snižují na rozdíl tří branek! FILIP KOKOŠKA si výborně najel na přihrávku Kodýtka a přesnou střelou z pravé strany v polední vteřině přesilovky dává ještě naději svému týmu. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    33:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté vedou již o čtyři branky! V dvojnásobné přesilovce Pardubice indiány zcela rozebrali. Celou pěknou akci zakončil do prázdné branky JAKUB MARTINEC. Asistence: Adam Růžička, Denis Kusý.
     
    24:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice vedou již o tři branky! Indiánům se podařilo v prostoru mezikruží vyhodit kotouč, a proto přišel trest v podobě inkasované branky! DENIS KUSÝ využil zaváhání Plzeňských, plácl do kotouče a ten skončil až v plzeňské brance. Bez asistence.
     
    16:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši vedou již o dvě branky! Hosté nakonec vydolovali puk ze skrumáže a poté založili bleskový protiútok, který po přihrávce Martince zakončil střelou do poloprázdné branky ADAM RŮŽIČKA. Jakub Martinec, Matouš Boček.
     
    15:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši jdou do vedení! MATĚJ KREJČÍK zkusil vystřelit z mezikruží a vyšlo to. Jeho utajený pokus nakonec skončil a v plzeňské síti. Dominik Dušek, Filip Roubal.

    Branky a nahrávky: 52. Kokoška (Kodýtek) – 16. Krejčík (Dušek, Roubal), 17. Růžička (Martinec, Boček), 25. Kusý, 34. Martinec (Růžička, Kusý)


    HC Plzeň 1929: Zeman (34. Krasanovský) – Kvasnička, Kaňák, Sysel, Čechura, Sedláček, Pokorný – D. Roubal, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, J. Roubal, Suchý, Rubner, Hajšman, Hanzlík, Stráský
    HC Dynamo Pardubice: Červený (Klouček) – Vála, Budík, Rudy, Boček, Horyna, Kučera, Faltys, Mikulčák – Machala, Hoskovec, Zadina, Růžička, Martinec, Kusý, Tomaník, Voženílek, Rohlík, Krejčík, F. Roubal, Dušek

    Rozhodčí: Kostourek – Brejcha, Gerát
    bahis siteleri