New Jersey – Nashville 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.) | Columbus – Washington 3:5 (kon.)
Tampa – Buffalo 3:0 (kon.) | Florida – Toronto 2:3 (kon.) | Minnesota – Ottawa 3:2 (3:2 po s.n.)
Dallas – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Vancouver – San Jose 2:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Středa 04.03.2015, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Play-off extraligy st. dorostu
Partner:
     
    30:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali a snižují. TOMÁŠ MLYNÁŘ zůstal po nevydařené střele i nadále aktivní, objel branku, zakončil a puk přeskočil Odložilíkův beton a zapadl do sítě. Bez asistence.
     
    21:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševcům dnes vychází na co sáhnou a v brance Komety je další puk. Z první střely na branku ve druhé třetina domácí navyšují vedení. Peška se ze strany natlačil k bráně, Slavíček puk vyrazil před sebe a k dorážce se protlačil PATRIK KOTEK, který bez větších potíží doklepl puk za ležícího gólmana hostí. Asistence: David Peška.
     
    19:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Mela před Slavíčkem a ruce zlínských mladíků letí radostí do vzduchu potřetí. Ševci kooperovali kolem branky, puk nebezpečně lítal kolem Slavíčka, až se k odraženému puku dostal NICOLAS WERBIK a uklidil kotouč za záda brněnského brankáře. Asistence: Petr Miko.
     
    17:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    A ta je bleskurychle využita. Jen co se vrátili ševci do plného počtu, udeřili. Miko dal puk na modrou, odkud šikovně nahodil puk PETR PROCHÁZKA. Slavíček přes clonícího hráče mnoho neviděl a puk zapadl do sítě. Asistence: Petr Miko, Daniel Gazda.
     
    03:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. To přesně nyní platilo. Po šanci Brna se dostal do tlaku opět Zlín. Peška kombinoval se Stiksou, ten poslal puk na branku a do sítě Brna ho uklidil JIŘÍ KARAFIÁT. Asistence: Filip Stiksa, David Peška.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 4. Karafiát (Stiksa, Peška), 18. Procházka (Miko, Gazda), 20. Werbik (Miko), 22. Kotek (Peška) – 31. Mlynář


    Berani Zlín: Odložilík (Šimonů) – Padrnos, Sirota, Fridrich, Váňa, Procházka, Budil, Gazda – Fryšara, Strmiska, Peška, Miko, Mikulec, Krejčiřík, Stiksa, Rezek, Karafiát, Kotek, Gago, Dlabaja, Werbik.
    HC Kometa Brno: Slavíček (Huzlík) – Petrla, Trnka, Jirůšek, Furch, Sedláček, Zukal, Kratochvíl – Mlynář, Havlát, Heinrich, Hasoň, Čejka, Knap, Hroudný, Ferda, Havránek.

    Rozhodčí: Vaněk – Bryška, Valentík
    bahis siteleri