Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:0, 3:2, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 04.03.2015, 17:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    37:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Povedenou individuální akci nyní předvedl DANIEL KRÁLÍČEK, jenž v pravém kruhu kroužil s kotoučem tak dlouho, až se dostal ke střele a přesně umístěnou ranou se trefil nad rameno Jana Rychtáře! Bez asistence.
     
    30:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové tuto přesilovou hru využívají beze zbytku a vrací tak vedení na své hole! Jiří Kopic dostal nabito na modrou čáru a tvrdě vypálil, před bránou puk ještě tečoval JAKUB ABBRENT, načež hostující gólman již nedokázal zareagovat! Asistence: Jiří Kopic, Vojtěch Veverka.
     
    29:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A domácí tuto výhodu využívají a srovnávají krok se Slovanem! Dominik Suchý z pravého kruhu přesným pasem našel na protější straně JAKUBA KRAUČUKA, jenž střelou z první propasíroval puk pod lapačkou Jana Rychtáře! Asistence: Dominik Suchý, Jakub Lacina.
     
    28:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hostům se nakonec přeci jen podařilo přesilovou hru využít, čímž otáčejí vývoj utkání! Michal Vico domácího gólmana z blízkosti pokořit nedokázal, puk se ale odrazil k MARKU BRŇÁKOVI, jenž pohotově z dorážky uklidil puk do sítě! Asistence: Michal Vico.
     
    21:08
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté ujeli ve vlastním oslabení dopředu a vyrovnávají stav utkání! Famil Amirov najel do útočného pásma po pravé straně, v kruhu se zasekávačkou zbavil obránce a přihrál ke vzdálenější tyči MATĚJI DRHOVI, jenž se dokázal trefit nad vyrážečku domácího gólmana! Asistence: Famil Amirov.
     
    04:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Co se před tím Janu Rychtářovi povedlo, to už nyní zopakovat nedokázal. Vojtěch Veverka dopředu uháněl po pravé straně a přes šířku pásma poslal žabičku na DAVIDA MICHÁLKA, jenž dokázal puk ze vzduchu usměrnit za záda hostujícího gólmana! Asistence: Vojtěch Veverka.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Michálek (Veverka), 30. Kraučuk (Suchý, Lacina), 31. Abbrent (Kopic, Veverka), 37. Králíček – 22. Drha (Amirov), 29. Brňák (Vico)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "A", Kopic, Lacina, Hrabaň, Bancíř – Beran, Kraučuk, Michálek, Abbrent, Veverka, Hendrych, Cejpek "C", Němec, Králíček.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Rychtář (od 41. Dobiáš) – Michajličenko, Loukota "A", Vytejček, Drha, Moucha, Amirov "C", Ozom, Zdvořáček "A", Brňák, Vico, Tomáš, Spálenka.

    Rozhodčí: Michal Antonín – Vojtěch Czubay, Pavel Lainka
    bahis siteleri