Havlíčkův Brod – Kadaň 10:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
10:2 (2:0, 4:1, 4:1)
Sportovní klub Kadaň
Pátek 06.03.2015, 18:30 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod po fantastickém výkonu naprosto jednoznačně rozstřílel Kadaň a Severočechům přibalil na dalekou cestu domů potupnou desítku. Ode mě je to pro dnešek vše, na závěr si vás dovoluji pozvat na zítřejší utkání mladšího dorostu, který dopoledne může rozhodnout o svém postupu do extraligy. Tímto se s vámi loučím, přeji vám příjemný víkend. Na shledanou. (20:38:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Puky létají kolem gólmana Németha, jen to sviští.
     
    59:30
    A zahrají si ještě jednu přesilovku. Vladimír Kopica (KAD) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    59:12
    Broďáci jsou odhodlaní dohrát zbytek zápasu v klidu a bez inkasovaného gólu. Tomuto cíli jdou naproti, protože drží puk stále v ofenzivním postavení.,
     
    58:59
    Hosté vyvezli puk do bezpečí jen na chvíli, už se musí znovu bránit.
     
    58:35
    Tomáš Cejpek se protlačil k dorážce, ale z mírného úhlu na pravé straně jen vyprášil ranou po ledě betony gólmana Németha.
     
    58:08
    A tlak Rebelů nepolevuje. Přísní a velmi úspěšní trenéři Václav Adam a Jaroslav Benc jsou vyhlášení tím, že své svěřence nenechají vypustit na ledě ani jeden souboj.
     
    57:55
    Jako teď, kdy znovu brankář Németh jen tak tak uhájil své brankoviště! Rebelové na něj hodně nepříjemně doráželi, ale bez gólového efektu.
     
    57:45
    Za úspěchem Rebelů nepochybně stojí i to, že se hodně často a bez respektu tlačí do prostoru před brankou, kde to nejvíc bolí. Soupeřově obraně to vždy činí velké problémy.
     
    57:20
    Tentokrát se však gólman Németh obávat ničeho nemusí, Rebely zastavil při slibné kombinaci ofsajd. Buly ve středním pásmu.
     
    57:07
    Havlíčkův Brod už opět uhání s kotoučem kupředu.
     
    56:57
    Domácí teď ztratili při přechodu přes střední pásmo puk, ale hosté se vlastní nepřesnou nahrávkou na modrou čáru sami vyhnali pryč.
     
    56:28
    Mladí bojovníci z Kotliny hrají opravdu v neskutečné pohodě a naplno ukazují, že postup do extraligy jim právem náleží. Na jejich pohlednou hru je radost pohledět.
     
    56:05
    A pozor, za zády gólmana Németha po střele z levého kruhu cinkala tyčka! Nevím, kdo byl autorem, ale vypadalo to na kapitána Tomáše Cejpka!
     
    55:52
    A skutečně se tak i stalo, Rebelové hru v početní převaze tentokrát nevyužili a hraje se už 5 na 5.
     
    55:45
    Černožlutí vyvezli puk do útočného území a vypadá to, že přesilovku už dohrají v klidu.
     
    55:10
    Až nyní se ocitl ve slibné palebné pozici před brankou Pavel Hendrych, jenž neuspěl ani na dva pokusy. Zblízka nedokázal přehodit ležícího Németha!
     
    54:53
    Teď si hosté zaslouží pochvalu. Puky se jim daří vyhazovat pravidelně do bezpečí a soupeře navíc nepustili do větší šance.
     
    54:30
    Domácí neudrželi útočné pásmo a puk jim už utekl do středního území, ale rychle se vrátili zpět do přesilovkových pozic.
     
    54:10
    Severočeši vyhodili, ale už se musí znovu bránit.
     
    53:52
    Havlíčkobrodský tlak vyústil v další faul hostů. Ondřej Bláha (KAD) si pomohl držením protihráče.
     
    52:58
    Domácí si nahrávají v útočném pásmu, trochu jim teď chybí přesnější střelba.
     
    52:32
    Hosté teď trochu uklidnili ze svého pohledu hodně rozháranou hru a podrželi kotouč ve středním pásmu. Jenže to bylo z jejich strany znovu vše.
     
    52:10
    A rušno už znovu máme v blízkosti brankáře Németha, jenž se opět musí mít na pozoru před neustále aktivnímu soupeřovými střelci.
     
    51:57
    Po dlouhé době se dostali do zakončení i hosté, i když rána Jana Jindry nebyla vůbec nebezpečná, protože o dobré dva metry minula levou Hanákovu tyč.
     
    51:36
    Několik puků opět proletěla v těsné blízkosti gólmana Németha. Všechno teď ale dopadlo pro kadaňské barvy dobře, jedenáctý gól z toho nebyl.
     
    51:17
    SK nakonec získal puk po souboji v rohu svého pásma a kus černé gumy dovezl alespoň do středového bodu pro vhazování.
     
    51:00
    Rebelové vyhráli vhazování a znovu se tlačí do zakončení.
     
    50:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a je to tady! Jubilejní desátou branku dnes vsítil skvěle pracující útok Vojtěch Veverka – David Michálek – JAKUB ABBRENT, přičemž posledně jmenovaný to bude mít asi dnes hodně drané, protože po přesné střele zblízka bude muset platit do kasy příspěvek za hattrick! Asistence: David Michálek, Vojtěch Veverka.
     
    50:05
    Útočná aktivita jako kdyby byla nekonečná ze strany Rebelů. Hosté si opravdu hodně vážně koledují o to, že si domů na cestu přibalí deset kousků.
     
    49:41
    Nápor Rebelů je opravdu drtivý. Rána střídá ránu a hosté se hodně sporadicky dostávají s pukem na svých holích alespoň do blízkosti středového kruhu.
     
    49:12
    A znovu nepříjemná sprška střel. Severočeši byli teď navíc hodně málo důrazní přes svým brankovištěm, ale trest je nakonec nestihl. Brankář Németh zalehl puk ještě před čarou!
     
    48:40
    A znovu se musel brankář Németh činit. Myslím si, že kdyby ho dnes hosté neměli, bylo by to s nimi ještě horší. O tom svědčí i to, že ještě nebyl vystřídaný.
     
    48:12
    Kadaň má obrovské problémy se ještě zmátořit. Do konce zápasu zbývá ještě takřka dvanáct minut a skóre už činí z jejího pohledu hrozivých 9:2.
     
    47:50
    Utkání je i nadále jednostrannou záležitostí. Havlíčkův Brod stále drží puk na svých holích a nepolevuje v nasazení.
     
    47:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A desítka už je teď hodně cítit ve vzduchu! Jakub Lacina nabil do předbrankového prostoru DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž vůbec nad ničím nepřemýšlel a skóroval přesně k tyčce do protipohybu přesouvajícího se gólmana Németha! Asistence: Jakub Lacina.
     
    47:10
    Ani teď se nepovedlo Kadani vyhodit.
     
    46:58
    A zdecimovaná Kadaň jako kdyby čekala na další úder, znovu hraje hodně pasivně a nestíhá rozjeté Rebely, kterých je doslova plný led.
     
    46:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové jsou dnes neskutečně produktivní a prosazují se i obránci! Lukáš Beran poslal dobrý pas na JIŘÍHO KOPICE, který si sjel až před brankoviště, kličkou si rozhýbal gólmana Németha a vypadalo to, že puk prošel mezi betony až za brankovou čáru! Asistence: Lukáš Beran.
     
    46:08
    Havlíčkův Brod opět vybojoval puk a řítí se po pravém křídle dopředu.
     
    46:00
    Brankář Hanák pomohl svým obráncům, když nahozený puk ztlumil svou holí a raději ho před dojíždějícími protihráči podržel pod rukavicí do přerušení hry.
     
    45:26
    Martin Pipota vypálil z levého kruhu, ale jen do připraveného gólmana Hanáka, který opět stál přesně tam, kde měl být. Uprostřed brankoviště.
     
    45:00
    SK je teď hodně aktivní a neustále operuje s pukem na svých holích v útočném pásmu.
     
    44:37
    Vladimír Kopica si vybruslil na levé straně dál od obránce a vystřelil nad beton, ale tam měl gólman Hanák nachystanou svou lapačku.
     
    44:13
    Rebelové nakonec neudrželi útočné pásmo a musí uhánět rychle ke svému brankářovi Hanákovi, na kterého se okamžitě valí kadaňská lavina.
     
    43:55
    A havlíčkobrodská družina by ráda dosáhla desítky, ale zatím se jí nedaří prosadit se proti pečlivé obraně Severočechů, kteří si dávají pozor.
     
    43:25
    A znovu brankář Németh v akci. Poradil si parádně, když na něj vyletěla střela z prostoru pravého kruhu.
     
    43:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, máme tady dalšího dvougólového střelce na straně Rebelů! Jan Jelínek vybídl ke skórování LUKÁŠE BERANA, který okamžitě práskl do puku a z mírného úhlu na levé straně propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jan Jelínek, Jakub Kraučuk.
     
    42:30
    SK je teď pod enormním tlakem, puk se mu vůbec nedaří vyhodit alespoň do neutrální zóny.
     
    42:07
    A teď už jsou vepředu mladí Rebelové, kteří si chtějí vzít zpět pětigólový náskok.
     
    41:58
    Výborně si teď poradil gólman Hanák, když dobře pokryl střelecký úhel. Martin Videv na něj tvrdě vystřelil z pravého kruhu, ale našel jen náruč.
     
    41:32
    Domácí se zabydleli u gólmana Németha, ale ten nemusel zasahovat do hry, protože mladí Rebelové měli hodně vychýlenou mušku.
     
    41:14
    Hraje se teď hlavně ve středním pásmu, ani jednomu ze soupeřů se nedaří získat puk na delší dobu pod svou kontrolu.
     
    40:56
    A Kadaň nemá dost, chce ještě s nepříznivým stavem něco udělat. Žene se hodně aktivně dopředu, ale její snaha se rozbíjí ve středním pásmu na obraně Rebelů.
     
    40:24
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to byl fofr! I když se Rebelové ubránili i v dalším oslabení, při hře 5 na 5 už se hosté prosadili! Radek Novák adresoval přesný pas na hůl FILIPA ŠMEJCE, jenž do puku práskl na okraji levého kruhu a trefil se přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Radek Novák.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Severočeši sice zlepšili po přestávce svůj herní projev a díky využité přesilovce Filipem Šmejcem snížili na nejtěsnější rozdíl, ale Rebelové pak rozjeli nevídanou kanonádu. Síťku rozechvěli Lukáš Beran, Jan Jelínek, Pavel Hendrych a Jakub Abbrent. Před třetí periodou, jež začne v Kotlině přibližně ve 20:03, vede Havlíčkův Brod nad Kadaní suverénně 6:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Ještě těsně před druhou sirénou to zkusil z levého kruhu David Kšíkal, ale nesešteloval si dobře mířidla a vypálil vedle bližší tyčky.
     
    39:34
    Hanuš Petržílka předvedl hezkou kličku v neutrální zóně a při situaci 2 na 2 hledal bekhendem svého spoluhráče před bránou, ale neúspěšně.
     
    39:12
    Filip Šmejc se protlačil ke střele z pravého kruhu, jenže brankář Hanák měl dobrý výhled a úspěšně zakročil u bližší tyčky, po čemž přerušil hru.
     
    39:00
    Nakonec to hostům vyšlo a s pukem se dostali do útočného území. Kus černé gumy ale zde nemají plně pod kontrolou, svádějí o něj černé souboje.
     
    38:37
    Kadaň se pokouší rozehrát od své brány, ale aktivní presink Rebelů jim činí pořádné problémy.
     
    38:18
    A poměr sil na ledě se vyrovná. Vojtěch Veverka (HBR) vyfasoval 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    38:00
    Broďáci rozvinuli rychlou kombinaci, ale z ní pramenily jen hodně nepřesné střely.
     
    37:39
    Dan Georgiev (KAD) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    37:02
    Převaha Havlíčkova Brodu je obrovská, hostům jejich aktivita z úvodu 2. třetiny moc dlouho nevydržela. Teď to zkoušel Vojtěch Veverka z pravého kruhu, ale nastřelil jen Némethův beton.
     
    36:45
    Kadaň toho má očividně plné zuby. Když už se probije ke kotouči, nezbývají jí síly na útočení. A to by za stavu 6:1 nutně potřebovala.
     
    36:04
    S neskutečnou chutí dnes hraje už dvougólový střelec Jan Jelínek, který si jde za hattrickem. Nejdříve zblízka vyprášil betony gólmana Németha a na druhý pokus neuspěl s rychlou dorážkou.
     
    35:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle je v havlíčkobrodském podání třetina snů, na tabuli už svítí stav 6:1! Od Domina Suchého převzal puk kapitán Tomáš Cejpek, jenž po svém návratu na led po dlouhém zranění vykouzlil fantastickou nahrávku, když z rohu pásma naservíroval puk jako na zlatém podnose PAVLU HENDRYCHOVI, jenž zblízka zavěsil pod břevno! Asistence: Tomáš Cejpek, Dominik Suchý.
     
    35:05
    Kadaň se dopustila chyby a vpřed hned pelášil s pukem u hole Pavel Hendrych. Zkoušel kličku, ale ta mu nakonec nevyšla. Puk v rohu pásma hostů.
     
    34:43
    Daniel Králíček (HBR) si pomohl hákováním a zamířil ke dvěma minutám na lavici hanby.
     
    34:26
    Zodpovědnost vzal na sebe nakonec nejproduktivnější Rebel David Michálek, jenž předvedl hezkou kličku a od mantinelu se dostal až mezi kruhy, odkud zápěstní střelou napálil Némethovu hruď.
     
    34:03
    Jakub Abbrent teď pokazil dvě nahrávky, ale Havlíčkův Brod po hodně kostrbaté kombinaci udržel pásmo.
     
    33:35
    SK se brání ve velké pohodě, pravidelně vyhazuje puky do bezpečí a zodpovědně střeží nebezpečný předbrankový prostor.
     
    33:05
    A znovu, přesilovka se zatím Rebelům vůbec nedaří tak, jak by si představovali.
     
    32:50
    Severočeši po chvilce snažení vybojovali puk a vyhodili ho do bezpečí.
     
    32:30
    Martin Videv (KAD) – 2 minuty – podražení.
     
    32:07
    Kadaň opět musí čelit neutuchající útočné chuti svého soupeře z Vysočiny, který teď hraje v neuvěřitelné lehkosti.
     
    31:40
    Rebelové udrželi postavení v útočném území a Vojtěch Veverka hledal své najíždějící spoluhráče před bránou, ale jeho pas z rohu pásma nenašel adresáta.
     
    31:15
    A znovu v akci aktivní David Michálek, jenž prošel jako nůž máslem kadaňskou obranou, ale zblízka nedokázal vyzrát na brankáře Németha.
     
    30:56
    Hosté nepřesně vystřelili z okraje kruhů, ale drží se na dostřel gólmana Hanáka. Pokouší se o kombinaci.
     
    30:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To už je slušný debakl! Kotouč objel v útočném pásmu destinace Vojtěch Veverka – David Michálek – JAKUB ABBRENT a posledně jmenovaný ze vzdálenosti několika kroků prostřelil bekhendem bezmocného brankáře Németha! Asistence: David Michálek, Vojtěch Veverka.
     
    30:08
    Rebelové opět tlačí svého soka u jeho brány a pálí ze všech možných pozic.
     
    29:43
    Až nyní hosté přebrali puk pod svůj patronát a vyvezli ho za gólmana Hanáka, čímž nechali vydechnout svou zatíženou defenzivu.
     
    29:13
    Havlíčkův Brod se ještě více uklidnil a s komfortním tříbrankovým náskokem i nadále buší do kadaňské obrany.
     
    28:58
    A tlak Havlíčkova Brodu pokračuje, kadaňská defenziva teď dostává pořádně zabrat a je značně přetížená. Vůbec se hostům nedaří puk dostat ven ze svého pásma.
     
    28:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Brodský soubor opět předvedl, jak moc silný je v protiútocích! Jan Jelínek při přečíslení našel z levého křídla před brankovištěm osamoceného Jakuba Kraučuka, jenž zkoušel hezkou kličku, ale nastřelil jen gólmana Németha, ale JAN JELÍNEK dojel vyražený puk před brankoviště a do zcela odkryté brány ho uklidil! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    27:50
    Hraje se hlavně ve středním pásmu, oba týmy mají problém s přechodem do pásma soupeře.
     
    27:20
    To byla tutovka, kterou Kadaň naprosto zahodila! Brodská obrana se zapomněla vrátit a v samostatném úniku se ocitl Marek Berky. Zblízka však se svou střelou neuspěl proti brankáři Hanákovi!
     
    26:56
    Hosté nyní odvádí velmi dobrou práci. Obranná čtyřka drží kotouč v rohu pásma a šetří cenné vteřinky ze svého trestu. Střídačka Kadaně tleská.
     
    26:26
    Na konci dlouhé kombinace stál Jakub Lacina, jenž to zkusil od modré čáry zápěstím. Jeho ránu vyrazil gólman Németh ramenem do ochranné sítě.
     
    26:07
    Teď už se hraje tam, kde Rebelové chtějí. U gólmana Németha.
     
    25:52
    Domácí si teď nedali úplně pozor na zadní vrátka a mohlo být zle. mezi kruhy to zkusil Marek Berky, jenže puk nasměroval jen doprostřed brány, kde číhal gólman Hanák.
     
    25:30
    Havlíčkův Brod už zaujal přesilovkové postavení a snaží se rozhýbat obrannou čtveřici svého soupeře, jež hlídá prostor před svým gólmanem.
     
    25:12
    David Kšíkal (KAD) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    24:40
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale jejich snaha nedopadla na úrodnou půdu. Brankář Hanák zasahovat nemusel.
     
    24:05
    Kadaň musíme za herní projev v prostřední části pochválit, protože je Rebelům mnohem vyrovnanějším soupeřem než v předchozím dějství.
     
    23:46
    Krásnou akci teď vystřihl soubor z Kotliny! Jakub Abbrent už mohl mezi kruhy klidně střílet, ale nádherným pasem našel před brankovištěm ještě lépe postaveného Davida Michálka. Brankář Németh se ale zaskvěl, koncem betonu zabránil jistému gólu!
     
    23:12
    A domácí pokračují v útočném hokeji, už nechtějí zbytečnou pasivitou pustit svého soupeře z dalekého severu Čech na dostřel.
     
    22:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové si vytvořil chvilkový tlak a dokonale ho využili ve svůj prospěch, protože opět mají k dobru 2 branky! Jakub Kraučuk vyhrál buly na hůl Jana Jelínka, jenž vypálil a puk ještě šikovně tečoval mimo dosah překvapeného brankáře Németha LUKÁŠ BERAN! Asistence: Jan Jelínek, Jakub Kraučuk.
     
    22:50
    Jiří Kopic se dostal k puku v útočném pásmu a od modré čáry hned střílel, ale protihráč jeho projektil vytlačil jen do ochranné sítě.
     
    22:35
    Rebelové si teď zahrávají s ohněm! Hosté se znovu nebezpečně natlačili do předbrankového prostoru a puk ze skrumáže vyletěl těsně vedle pravé Hanákovy tyčky!
     
    22:14
    A Kadaň je rázem na koni, i nadále drží Rebely pod velkým tlakem a nenechává brankáře Hanáka ani na chviličku vydechnout.
     
    21:52
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Teď už se ale hosté mohou naplno radovat ze snížení, kterého dosáhli při přesilovce! Martin Videv zblízka se svou střelou ještě neuspěl a na první pokus to nevyšlo ani FILIPU ŠMEJCOVI, ale z bleskové dorážky už si spravil chuť a zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Martin Videv, Vladimír Kopica.
     
    21:34
    Pohádkový zákrok předvedl brodský gólman Hanák! Z levého kruhu pálil bez přípravy po rychlé nahrávce nad beton Jan Jindra, ale maskovaná opora Rebelů předvedla prvotřídní semafor!
     
    21:24
    Kadaň si pomohla dlouhou nahrávkou a už si přihrává v přesilovkovém postavení.
     
    21:10
    Mladí Rebelové hned po vhazování vyhodili a drží hru v rohu útočného pásma.
     
    20:48
    Jakub Lacina (HBR) usedá ke dvěma minutám na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    20:40
    SK se zabydlel v útočném pásmu a i nadále se prezentuje ofenzivní hrou. Broďáci jsou zatím vzadu hodně obezřetní.
     
    20:21
    Ondřej Bláha předvedl hezkou individuální akci. Po levé straně se protáhl až na okraj kruhů, odkud prověřil pozornost gólmana Hanáka, jenž schoval puk v náruči.
     
    20:10
    Kadaň zvládla lépe situaci po vhazování ve středovém kruhu. Kotouč může v klidu rozehrát až od svého gólmana Tomáše Németha.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Uvidíme, s jakou hrou vyjede po první přestávce Kadaň. Rebelové ji totiž v úvodní dvacetiminutovce jednoznačně přehráli.
     
    Hráči už jsou zpět na ledové ploše, prostřední část každou chvíli začne.
     
    Stihnou, ale hodně nepřesně. V úvodní dvacetiminutovce měli dobrou mušku jen Rebelové, kteří se ujali dvoubrankového vedení po trefách Jakuba Abbrenta a Davida Michálka. Prostřední část začne přibližně v 19:16.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Hosté ale získali kotouč do své moci a uhánějí s ním k brodské bráně. Stihnout ještě vystřelit?
     
    19:09
    A vpřed se ženou ještě domácí, pokouší se projít do ideální střelecké pozice před brankovištěm z levého křídla.
     
    19:00
    Hanuš Petržílka se nemazal s pukem na levé straně a z velkého úhlu ho poslal na bránu. Brankář Hanák byl však u první tyče připravený.
     
    18:53
    Svěřenci trenérského tandemu Václav Adam – Jaroslav Benc přečkali i další oslabení a stále vedou o 2 góly. Soupeři skoro nic nedovolili.
     
    18:28
    Hosté by rádi do přestávky snížili, ale mají k tomu v těchto chvílích hodně daleko. Brodská obrana je i nadále pevná jako skála.
     
    18:09
    Trápení SK nebere konců. Tři puky v krátkém časovém sledu vyletěly z brodského pásma až do hájemství brankáře Németha.
     
    17:55
    Ne, ani tentokrát se Severočechům proti oslabenému soupeři vůbec nedaří. Havlíčkův Brod skvěle bruslí a je ho plný led. Brankář Hanák jen sleduje dění před sebou.
     
    17:30
    Kadaň má velké problémy s rozehrávkou, kterou jí Rebelové velmi aktivně napadají.
     
    17:07
    Kadaň vyslala jen dvě hodně nepřesné střely, po nichž se k puku dostali dříve domácí a rychle vyhodili.
     
    16:53
    Jiří Kopic (HBR) se dopustil v obranném pásmu podražení.
     
    16:20
    Celá situace se nakonec zbrzdila a gólman Németh měl výrazně ulehčenou práci, protože puk letící vedle své brány kontroloval jen pohledem.
     
    15:58
    Havlíčkův Brod odrazil další soupeřův útok a žene se do dalšího brejku.
     
    15:40
    Děj hry už se přesunul na opačnou stranu ledové plochy. Teď měl pro změnu napilno gólman Németh, jehož zasypali Rebelové sprškou střel z prostoru kruhů, ale poradil si.
     
    15:13
    Fantastický Miroslav Hanák! Mladý gólman Rebelů teď vytasil dva skvělé zákroky betonem, zejména druhou ránu Dana Georgieva zblízka zmařil parádně!
     
    14:38
    Domácí se teď trochu trápí s přechodem do útočného pásma. Navíc si dávají dobrý pozor na to, aby soupeře nenechali zbytečně snížit.
     
    14:15
    Dvě slibné šance na obou stranách! Nejdříve neuspěl s ranou z mezikruží Jan Jelínek, jenž ztroskotal na betonech, a vzápětí z levého křídla trefil jen rameno pozorného brankáře Hanáka Marek Berky.
     
    13:41
    Teď už drží puk Kadaň a rychle s ním kvapí vpřed napříč neutrální zónou.
     
    13:10
    Rebelové se probili do útočného pásma, ale zde se nedokázali dlouho udržet, Kadaň ukořistila puk dřív, než musel gólman Németh zasahovat.
     
    12:55
    Sledujeme teď hlavně tuhý boj o střed hrací plochy.
     
    12:19
    Havlíčkův Brod je už v plném počtu. Oslabení sehrál bez obdržené branky a navíc se po krásné akci dostal do dvougólového trháku.
     
    11:59
    Domácí teď zasypali brankáře Németha sprškou tvrdých střel ze všech možných koutů pásma, ale tentokrát strážce hostující brány neprostřelili.
     
    11:34
    Kadaň je po dvou obdržených brankách očividně otřesená a horko těžko se vrací zpět do hry. Stále se musí soustředit hlavně na hlídání zadních vrátek.
     
    11:10
    Vypadá to, jako kdyby měli přesilovku Rebelové a ne jejich soupeř. Kotouč se zdržuje po většinu času u kadaňské brány.
     
    10:59
    Severočeši se pokusili rychle odpovědět. Po pravé straně se prohnal jako vítr Vlastimil Špiegl, ale nasměroval puk jen do lapačky gólmana Hanáka.
     
    10:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vyřešili protiútok při vlastním oslabení učebnicově a vedou už o dvě branky! Jakub Abbrent při přečíslení 2 na 1 na sebe navázal pozornost na pravém křídle a předložil lahůdkový pas mezi kruhy na úplně volného DAVIDA MICHÁLKA, jenž se v těchto situacích nemýlí. Rozhýbal si brankáře Németha a chladnokrevně skóroval k jeho pravé tyčce! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    10:26
    Kadaň sice prověřila pozornost brankáře Hanáka, ale Filip Šmejc se svou ranou z pravé strany narazil jen na betony gólmana Hanáka. Vpřed se ženo domácí.
     
    10:19
    Dominik Suchý (HBR) – 2 mnuty – sekání.
     
    09:57
    Hra je teď hodně rozháraná. Kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, ale moc zajímavých momentů ani před jednou z branek nevidíme.
     
    09:30
    Havlíčkobrodští hladoví střelci vyslali několik svižných projektilů, ale těm chyběla větší přesnost. Brankář Németh mohl tentokrát zůstat v klidu.
     
    09:08
    Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Havlíčkův Brod diktuje tempo hry a pravidelně ohrožuje pozornost brankáře Németha, jenž musí mít neustále oči na stopkách.
     
    08:55
    Mladí Broďáci už se dostali s pukem při útočném snažení za modrou čáru a píská se tak jejich postavení mimo hru.
     
    08:26
    A domácí rozhodně nemají dost, ba naopak. Vypadá to, že jejich tlak ještě narostl. Kadaň je teď hodně zatlačena do úzkých.
     
    08:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se SK ubrání bez úhony, ale opak je pravdou! Mladí Rebelové předvedli vzorný důraz před brankovištěm, přičemž se probil ke kotouči JAKUB ABBRENT a z bezprostřední blízkosti obstřelil gólmana Németha, jenž neměl žádnou šanci zasáhnout! Asistence: David Michálek, Vojtěch Veverka.
     
    08:00
    Havlíčkův Brod už znovu kombinuje u gólmana Németha.
     
    07:36
    Kadaň vybojovala puk a vyhodila přes celou délku hřiště.
     
    07:10
    Nakonec se parta z Kotliny přeci jen probila ke střele, ale brankář Németh měl dobrý výhled a projektil z pravého kruhu schoval ve své náruči.
     
    06:59
    Havlíčkův Brod i nadále drží svého soupeře pod tlakem, ale je to stále stejný obrázek. Chybí střelba nebo moment překvapení.
     
    06:41
    Hosté jsou zatlačeni hluboko do obranného bloku, ale zatím se brání velmi dobře. Rebelům se nedaří vytvořit si lepší příležitost.
     
    06:19
    Domácí hned získali puk pod kontrolu a už rozjeli svou přesilovkovou kombinaci.
     
    06:10
    Martin Videv (KAD) – 2 minuty – podražení.
     
    05:29
    Domácí ukořistili kotouč u hrazení za zády brankáře Hanáka a okamžitě vrhli všechny své síly kupředu. Nyní kombinují v soupeřově pásmu.
     
    05:08
    Havlíčkův Brod ustál zbytek oslabení bez problémů a ubránil se bez úhony. V početní nevýhodě si vedl na jedničku podtrženou.
     
    04:53
    Ne, tahle přesilovka se hostům prostě vůbec nevede podle představ. Nepřesná a dlouhá nahrávka končí jen zakázaným uvolněním.
     
    04:29
    Až nyní se vydávají Severočeši s pukem na holích vpřed. Střední pásmo je ale od Havlíčkova Brodu velmi dobře zahuštěné.
     
    04:09
    Brodská obranná čtveřice si teď vede skvěle. Ukazuje, jak moc jsou Rebelové silní na puku. Kotouč se drží stále za bránou hostů.
     
    03:54
    Hráči v černožlutém se protlačili zpět do přesilovkového postavení, ale domácí je vytlačili do rohu pásma, kde je odzbrojili. Další vyhození.
     
    03:39
    Kadaň se sice na chvíli usadila v útočném pásmu a vyměnila si několik přihrávek, ale to bylo vše. Její soupeř získal kotouč a osvobodil se.
     
    03:08
    Mladí Rebelové to přehnali s důrazem a dopustili se zbytečného faulu. Michal Němec (HBR) se dopustil podražení.
     
    02:57
    A brankář Németh se nakonec musel zapojit do hry a předvést první povedenější zákrok. Rebelové ho prověřili ranou z levého kruhu, ale to byla pro maskovanou oporu SK lahůdka.
     
    02:40
    Oba týmy se pokusily o rychlé útočné výpady, ale ty s sebou nepřinesly nic nebezpečného, protože je provázely nepřesnosti. Hrát mohou teď domácí od své brány.
     
    02:15
    Kadaň sice přišla o puk v útočném pásmu dříve, než stihla zakončit, ale Havlíčkův Brod vyhodil jen na zakázané uvolnění. Buly u gólmana Hanáka.
     
    01:59
    A pozor, na druhé straně o sobě dali vědět i Severočeši. Rychlost nabral na pravém křídle kapitán Vladimír Kopica, ale minul vzdálenější tyčku.
     
    01:39
    Hosté jsou pod tlakem, ale soubor z Kotliny se horko těžko probíjí přes důraznou obranu svého soupeře do zakončení.
     
    01:14
    Havlíčkův Brod má zatím puk pevně ve své moci, ale marně se s ním snaží přejít do lepší palebné pozice. Gólman Németh zatím jen kontroluje puky, jež kolem něj létají.
     
    00:56
    Domácí to musí zkusit znovu, protože při přechodu do ofenzivního postavení se na modré čáře vystavili do ofsajdové pasti. Buly ve středním pásmu.
     
    00:36
    Teď už hrají Rebelové, kteří si hledají co nejkratší cestu do blízkosti gólmana Németha.
     
    00:15
    Hosté se ujali puku po úvodním vhazování, ale nedokázali s ním dobře naložit. Při přechodu do útočného pásma o kus černé gumy přišli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák (Kekula) – Suchý, Kopic, Lacina, Hrabaň, Bancíř, M. Němec – Beran, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Abbrent, Veverka, Hendrych, Cejpek "C", Králíček

    Sportovní klub Kadaň: Németh (Bárta) – Bláha, Šmejc, Novák, Georgiev, Berky, Kšíkal, Videv, Pipota, Týr "A", Špiegl, Jindra, Kopica "C", Petržílka, Möll.

    Rozhodčí: Petr Coufal – Lukáš Klouda, Robin Horký.
     
    Kadaň už také nemá o co bojovat, jen o vlastní čest. Aktuálně jí v tabulce patří předposlední 5. příčka, odkud má před třemi zápasy, které jí ještě zbývají odehrát, osmibodový náskok na poslední Kobru Praha a stejnou ztrátu na čtvrtou Hvězdu Praha.
     
    Havlíčkův Brod už může hrát úplně v klidu, protože postup do extraligy už mu nikdo nemůže vzít. To ale rozhodně neznamená, že mladí Rebelové zbývající dva zápasy už jen tak odkloužou. To by přísný trenérský tandem Václav Adam – Jaroslav Benc nikdy nedovolil.
     
    Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde se dnes v rámci 16. kola skupiny "O postup" ligy staršího dorostu odehraje zápas HC Rebel Havlíčkův Brod – SK Kadaň. Utkání začíná v 18:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Abbrent (Michálek, Veverka), 11. Michálek (Abbrent), 23. Beran (Jelínek, Kraučuk), 29. Jelínek (Kraučuk), 31. Abbrent (Michálek, Veverka), 36. Hendrych (Cejpek, Suchý), 44. Beran (Jelínek, Kraučuk), 47. Kopic (Beran), 48. Michálek (Lacina), 51. Abbrent (Michálek, Veverka) – 22. Šmejc (Videv, Kopica), 41. Šmejc (Novák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák (Kekula) – Suchý, Kopic, Lacina, Hrabaň, Bancíř, M. Němec – Beran, Jelínek "A", Kraučuk, Michálek, Abbrent, Veverka, Hendrych, Cejpek "C", Králíček
    Sportovní klub Kadaň: Németh (Bárta) – Bláha, Šmejc, Novák, Georgiev, Berky, Kšíkal, Videv, Pipota, Týr "A", Špiegl, Jindra, Kopica "C", Petržílka, Möll

    Rozhodčí: Petr Coufal – Lukáš Klouda, Robin Horký
    bahis siteleri