Tampa – Dallas 5:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – Colorado 0:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:3 (kon.) | Arizona – Montreal 0:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:6 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 0:1 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:3 (kon.)
Boston – Detroit 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 5:2 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Philadelphia Flyers
Neděle 08.03.2015, 22:30 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Stephen GIONTA - 5:2
     
    53:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš. Flyers nevyužili obrovské šance, načež Patrik Eliáš našel přes celé hřiště přesnou přihrávkou unikajícího STEPHENA GIONTU, který v tváří tvář vyzrál na hostujícího gólmana. Asistence: Patrik Eliáš, Andy Greene.
    Michael RAFFL - 4:2
     
    51:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A co víc, Letci v oslabení snižuje na rozdíl dvou branek, poté, co Ryan White vyslal před domácí branku ukázkou nahrávku na MICHAELA RAFFLA, který se z voleje prosadil k pravé tyčce Kinkaidovy brány. Asistence: Ryan White, Steve Mason.
    Adam HENRIQUE - 4:1
     
    45:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Nádherná hokejová akce v podání domácího výběru, který vede již o tři branky. ADAM HENRIQUE obral ve vlastním pásmu beky Flyers o kotouč a dostal se společně s Stevem Bernierem do úniku. Ten ukázkově hráči Devils využili poté, co si bleskurychle před bezradným Masonem vyměnili kotouč. Asistence: Steve Bernier.
    Eric GELINAS - 3:1
     
    38:09
    Devils právě vstřelili branku! Domácí fanoušci jsou ve varu! Jejich miláčci totiž využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového trháku poté, co ERIC GELINAS dostal namazáno na modrou a ránou na zadní tyč propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Scott Gomez, Steve Bernier.
    Jacob JOSEFSON - 2:1
     
    23:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Flyers kombinovali až překombinovali. Domácí hráči obrali ve vlastní třetině svého soupeře o kotouč a bezezbytku využili v oslabení přečíslení tři na dva. Gionta dostal namazáno na vrcholek pravého kruhu, svoji ránu ovšem za Masonova záda nepropasíroval, o to se až o malou chvíli později postaral dorážející JACOB JOSEFSON. Asistence: Stephen Gionta, Andy Greene.
    Ryan WHITE - 1:1
     
    07:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers hned po komerční přestávce srovnávají skóre zápasu. Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou čáru na Luka Schenna, který ho bez většího váhání vyslal na bránu. Jeho projektil šikovně až za záda domácího brankáře ztečoval RYAN WHITE. Asistence: Luke Schenn.
    Adam HENRIQUE - 1:0
     
    04:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí hráči se z ničeho nic ujímají v dnešním utkání vedení. Po sérii odrazů se ke kotouči dostal na brankovišti ADAM HENRIQUE, který přes tři hráče hostů dopravil kotouč bekhendem až za Masonova záda. Asistence: Steve Bernier, Scott Gomez.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 5. Henrique (Bernier, Gomez), 24. Josefson (Gionta, Greene), 39. Gelinas (Gomez, Bernier), 46. Henrique (Bernier), 54. Gionta (Eliáš, Greene) – 8. White (Schenn), 52. Raffl (White, Mason)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene, Larsson, Merrill, Severson, Fraser, Gelinas – Cammalleri, Zajac, Tootoo – Henrique, Gomez, Bernier – Zubrus, Eliáš, Gionta – Ruutu, Josefson, Harrold
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Schultz, Luke Schenn, Manning MacDonald, Colaiacovo – Simmonds, Giroux, Raffl – Voráček, Couturier, Read – Umberger, Brayden Schenn, White – Rinaldo, Bellemare, VandeVelde

    Rozhodčí: Peel, Morton – Brisebois, Kovachik

    Diváci: 16 592
    bahis siteleri