Sparta – Slavia 5:4 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:2 (kon.) | HC Plzeň – Hr. Králové 1:4 (kon.)
Kladno – Písek 2:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 1:5 (kon.) | K. Vary – Hvězda Praha 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:5 (1:1, 0:4, 0:0)
Piráti Chomutov
Neděle 08.03.2015, 15:00 • Tipsport arena Pardubice. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    35:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    K odraženému kotouči se dostal Stínil, který ho následně poslal do mezikruží na JAKUBA LAUKA, jenž střelou o tyčku navýšil vedení Pirátů. Asistence: Michal Stínil.
     
    33:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rychlé přečíslení tři na dva po přihrávce od Stínila zakončil přesně JAKUB LAUKO. Asistence: Michal Stínil a Tomáš Koblížek.
     
    30:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po přihrávce od Stínila proti DANIELU BUKAČOVI vyjel Černý, toho si obehrál a poté příklepem zamířil přesně do pardubické klece. Asistence: Michal Stínil.
     
    21:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejprve se zdálo, že z šance Jírovce už nic nebude, Vlk ale nedokázal přikrýt kotouč a JAKUB VESELÝ ho dorazil za jeho záda. Asistence: Štěpán Jírovec.
     
    17:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z levého kruhu pro vhazování vypálil příklepem do vzdálenějšího horního rohu brány DANIEL BUKAČ, který svou trefou vyrovnává stav utkání. Asistence: Jakub Lauko a Tomáš Koblížek.
     
    01:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Trejbal vyjel zpoza brány a nasměřoval kotouč na zcela volného MATĚJE BLÜMELA, který poté zakončoval do odkyrté klece. Asistence: Ondřej Trejbal.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 2. Blümel (Trejbal) – 18. Bukač (Lauko, Koblížek), 22. Veselý (Jírovec), 31. Bukač (Stínil), 33. Lauko (Stínil, Koblížek), 36. Lauko (Stínil)


    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Jánský) – Dubovči, Matěcha, Hybeš, Rudy, Trejbal, Javůrek, Mert, Žouželka – Koffer, Blümel, Matýs, Zahradník, Černý, Kaut, Bucek, Machač, Svatoš, Chára, Pochobradský, T. Zeman.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Šedivý) – Jírovec, Bukač, Seemann, Studený, D. Zeman, Jarý, Záruba – Mežnar, Baier, Lauko, Chlán, Jaroš, Veselý, Hnídek, Stínil, Breczko, Koblížek.

    Rozhodčí: Barek – Pilný, Čížek
    bahis siteleri