Boston – Detroit 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 5:2 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Ottawa – Calgary 5:4 (3:2 po s.n.) | Chicago – NY Rangers 0:1 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 09.03.2015, 17:30 • Budvar Arena • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to bude ještě drama! Hosté se prosazují v početní výhodě, když si střelu Bilčíka šikovně přikopl na hůl Havel, jehož pokus ještě Bláha chytil, na dorážku MATĚJE PEKRA už ale nestačil. Asistence: Lukáš Havel, Vlastimil Bilčík.
     
    50:37
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč skóruje a Motor tak dnes ještě vyhráno nemá. V dvojnásobné početní výhodě se po střele obránce Holíka odrazil puk od brusle DAVIDA DOLNÍČKA a došoural se až za brankovou čáru. Asistence: Aleš Holík.
     
    47:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí navyšují svůj náskok a našli tak na tvrdou hru Třebíče ideální odpověď. Po střele Heřmana se kotouč odrazil do mezikruží, kde se nad rameno brankáře Horčičky trefil kapitán JOSEF STRAKA. Asistence: Martin Heřman.
     
    46:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor vede již o dvě branky! Třetí útočná formace domácích se dostala ke slovu, když po Švihálkově přihrávce nadvakrát překonal Horčičku MAREK VANIŠ. Asistence: Michal Švihálek, Martin Semrád.
     
    33:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a je opět ve vedení! Tvrdou přízemní střelu obránce Bohunického od modré čáry hezky tečoval clonící MARTIN HEŘMAN, který překonává brankáře Třebíče. Asistence: Lukáš Bohunický, Tomáš Nouza.
     
    23:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá dvojnásobnou přesilovou hru! Hosté do slova vyšachovali domácí tým, když předvedli pohlednou kombinaci do prázdné branky. Havel dokonale předložil puk MATĚJI PEKROVI, který pohodlně trefil odkrytou klec. Asistence: Lukáš Havel, Aleš Holík.
     
    02:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou početní výhodu a jdou do vedení! Straka v útočném pásmu našel ideální přihrávkou TOMÁŠE NOUZU, který ranou z pravého kruhu propálil brankáře Horčičku. Domácí budou hrát ještě 1:34 přesilovou hru pět na čtyři. Asistence: Josef Straka.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 3. Nouza (Straka), 34. Heřman (Bohunický, Nouza), 47. Vaniš (Švihálek, Semrád), 48. Straka (Heřman) – 24. Pekr (Havel, Holík), 51. Dolníček (Holík), 59. Pekr (Havel, Bilčík)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha – Punčochář, Žovinec, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Semrád – Kuchejda, Rob, Boháč – Nouza, Straka, Heřman – Vaniš, A. Přibyl, Švihálek – Švec, Trummer, Pašek
    SK Horácká Slavia Třebíč: Horčička – Malena, Holík, Zdráhal, Bartoň, Bilčík, M. Přibyl, Charousek – Erat, Dolníček, Havel – Wasserbauer, Čuřík, Pekr – Vodný, Raška, Králík – Jaroš, Čech, Voženílek

    Rozhodčí: Mikula, Mrkva – Bryska, Skopal

    Diváci: 6354
    bahis siteleri