NY Islanders – Ottawa 1:2 (kon.) | Washington – Dallas 2:4 (kon.) | Columbus – Edmonton 5:4 (po s.n.)
Minnesota – Anaheim 1:2 (kon.) | Calgary – Toronto 6:3 (kon.) | Philadelphia – Detroit 7:2 (kon.)
Pittsburgh – Boston 0:2 (kon.) | San Jose – Chicago 2:6 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
7:2 (2:0, 1:1, 4:1)
Detroit Red Wings
Sobota 14.03.2015, 18:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Zach RINALDO - 7:2
     
    57:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers letos neprožívají dobrou sezónu, ale alespoň dnes svým fanouškům dělají velkou radost! Obraně Detroitu pláchli hned dva hráči a po nahrávce Whita zakončoval ZACH RINALDO do odkryté branky. Howard byl opět bez šance. Asistence: Ryan White a Michael Raffl.
    Matt READ - 6:2
     
    56:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To byla nádhera! Obránce MacDonald našel krásným pasem MATTA READA, kterému už stačilo jen trefit prázdnou hostující klec – 6:2. Asistence: Andrew MacDonald a Carlo Colaiacovo.
    Erik COLE - 5:2
     
    50:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a snižují na rozdíl tří branek! Nahození Marka Židlického tečoval těsně před Masonem ERIK COLE a puk skončil v brance. Asistence: Marek Židlický a Pavel Dacjuk.
    Pierre-Edouard BELLEMARE - 5:1
     
    48:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí trestají obrovskou hrubku obránce Quinceyho, který se nechal obrat o kotouč Lecavalierem. Z toho následně těžil Zach Rinaldo, jenž z otočky nahrál PIERROVI-EDOUARDOVI BELLEMAROVI, proti jehož střele se již Howard nemohl stačit včas přemístit – 5:1. Asistence: Zac Rinaldo a Vincent Lecavalier.
    Brayden SCHENN - 4:1
     
    40:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Parádní vstup Letců do třetí třetiny! BRAYDEN SCHENN se dostal k dorážce vlastní střely a posílá svůj tým do třígólového trháku – 4:1. Asistence: Jakub Voráček a Claude Giroux.
    Brayden SCHENN - 3:1
     
    33:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí podruhé v utkání využili přesilovku a vedou 3:1! Po střele Girouxe doráželi Wayne Simmonds a BRAYDEN SCHENN a byl to právě druhý jmenovaný, kdo v pádu protlačil kotouč za záda Jimmyho Howarda. Asistence: Wayne Simmonds a Claude Giroux.
    Justin ABDELKADER - 2:1
     
    24:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté jsou zpět v utkání! Zetterberg poslal do úniku JUSTINA ABDELKADERA, který se dostal až před Masona a umístil kotouč mezi betony domácího gólmana – 2:1. Asistence: Henrik Zetterberg a Danny DeKeyser.
    Nicklas GROSSMANN - 2:0
     
    17:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je to 2:0 pro Flyers! Rychlý kontr domácích se vydal podpořit i obránce NICKLAS GROSSMANN, který obdržel přesnou přihrávku do jízdy od Couturiera a tváří v tvář Howardovi vypálil mimo dosah vyrážečky hostujícího gólmana. Asistence: Sean Couturier a Wayne Simmonds.
    Wayne SIMMONDS - 1:0
     
    05:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci početní výhodu bleskově využívají a ujímají se vedení! Od modré vypálil Mark Streit a clonící WAYNE SIMMONDS puk tečoval za záda bezmocného Howarda. Gól byl původně připsán Schennovi, ale nakonec byl za jeho autora označen Simmonds. Asistence: Brayden Schenn a Mark Streit.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. Simmonds (B. Schenn, Streit), 18. Grossmann (Couturier, Simmonds), 34. B. Schenn (Simmonds, Giroux), 41. B. Schenn (Voráček, Giroux), 49. Bellemare (Rinaldo, Lecavalier), 57. Read (MacDonald, Colaiacovo), 58. Rinaldo (White, Raffl) – 25. Abdelkader (Zetterberg, DeKeyser), 51. Cole (Židlický, Dacjuk)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit (A), Schultz, Grossmann, MacDonald, Colaiacovo, L. Schenn – Voráček, Giroux (C), B. Schenn – Simmonds (A), Couturier, Read – Rinaldo, Raffl, White – Lecavalier, Bellemare, VandeVelde. Trenér: Craig Berube
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall (A), DeKeyser, Quincey, Smith, Židlický – Glendening, Dacjuk (A), Tatar – Cole, Zetterberg (C), Abdelkader – Pulkkinen, Sheahan, Nyquist – Weiss, Andersson, Miller. Trenér: Mike Babcock

    Rozhodčí: Rooney, Kimmerly – Cameron, Mach

    Diváci: 19701
    bahis siteleri