NY Islanders – Ottawa 1:2 (kon.) | Washington – Dallas 2:4 (kon.) | Columbus – Edmonton 5:4 (po s.n.)
Minnesota – Anaheim 1:2 (kon.) | Calgary – Toronto 6:3 (kon.) | Philadelphia – Detroit 7:2 (kon.)
Pittsburgh – Boston 0:2 (kon.) | San Jose – Chicago 2:6 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:6 (1:1, 1:1, 0:4)
Chicago Blackhawks
Sobota 14.03.2015, 21:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marián HOSSA - 2:6
     
    57:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ani odvolání Niemiho Sharks nevyšlo! Hjalmarsson vyhodil kotouč přes celé hřiště. Sice branku minul, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil k MARIANU HOSSOVI, který si připisuje další branku do svých statistik. Asistence: Niklas Hjalmarsson, Jonathan Toews.
    Patrick SHARP - 2:5
     
    55:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je nejspíše rozhodnuto! PATRICK SHARP se dostal ke kotouči, vypálil z pravého kruhu a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Brent Seabrook, Antoine Vermette.
    Bryan BICKELL - 2:4
     
    44:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To je šok pro domácí! Richards zpoza brány našel v mezikruží BRYANA BICKELLA, který využil času, který měl na zakončení a zakončil přesně. Asistence: Brad Richards, Michal Rozsíval.
    Brandon SAAD - 2:3
     
    41:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks opět vedou! BRANDON SAAD po té, co uklouzl Mueller chvátal sám na Niemiho, kterého překonal přesným průstřelem. Druhou asistenci na tuto branku si připisuje brankář hostí. Asistence: Teuvo Teravainen, Corey Crawford.
    Joe THORTON - 2:2
     
    32:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci trestaní! Nahození, které letělo z hole JOE THORNTONA, tečoval za záda vlastního brankáře Seabrook. Asistence: Logan Couture, Brent Burns.
    Duncan KEITH - 1:2
     
    28:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté si opět berou vedení! Hossa posunul na modré čáře kotouč na DUNCANA KEITHA, který překonal Niemiho střelou, která mířila mezi tělo a ruku domácího brankáře. Asistence: Marian Hossa, Brandon Saad.
    Melker KARLSSON - 1:1
     
    16:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Pavelskiho střelu z mezikruží ještě Crawford vyrazil před svojí bránu, odkud ovšem pohotově dorazil kotouč za brankovou čáru MELKER KARLSSON. Asistence: Joe Pavelski, Matt Irwin.
    Patrick SHARP - 0:1
     
    06:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    To je šok pro domácí! PATRICK SHARP ujel domácí obraně po pravém křídle a zkoušel překonat Niemiho blafákem, který brankář Sharks vyrazil jen zpět k Sharpovi, který z velmi ostrého úhlu trefil odkrytou domácí branku, čímž vstřelil první gól tohoto utkání. Asistence: Antoine Vermette, Brent Seabrook.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 17. Karlsson (Pavelski, Irwin), 33. Thorton (Couture, Burns) – 7. Sharp (Vermette, Seabrook), 29. Keith (Keith, Saad), 42. Saad (Teravainen, Crawford), 45. Bickell (Richards, Rozsíval), 56. Sharp (Seabrook, Vermette), 58. Hossa (Hjalmarsson, Toews)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Irwin, Dillon, Mueller – Pavelski, Thornton, Karlsson, Nieto, Couture, Marleau, Wingels, Tierney, Hertl, Goodrow, Smith, Scott
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook, Timonen, Rozsíval, Keith, Hjalmarsson, Oduya – Hossa, Toews, Versteeg, Teravainen, Vermette, Saad, Sharp, Richards, Bickell, Shaw, Kruger, Desjardins
    bahis siteleri