NY Islanders – Ottawa 1:2 (kon.) | Washington – Dallas 2:4 (kon.) | Columbus – Edmonton 5:4 (po s.n.)
Minnesota – Anaheim 1:2 (kon.) | Calgary – Toronto 6:3 (kon.) | Philadelphia – Detroit 7:2 (kon.)
Pittsburgh – Boston 0:2 (kon.) | San Jose – Chicago 2:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (3:2, 0:0, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 14.03.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Teď už Růžička odjel na střídačku a Mladá Boleslav to zkouší v šesti! Její hráči bojují s těmi třineckými u domácí střídačky.
     
    54:52
    Sztefek mohl potrestat chybu v rozehrávce Bruslařů, posunul si puk na osu kluziště a tvrdou ranou divže neskolil Růžičku na led. Gólman Bruslařů puk vyrazil.
     
    52:52
    Dravecký ujel mladoboleslavské obraně, natlačil se před Robara, srovnal si puk na forhend a ještě stihl vystřelit! Proti jeho střele vystartoval Růžička vyrážečkou a byl úspěšný!
     
    50:00
    Rychlíka Matuše ubránil Trška, ale pak nerozehrál přesně. Puk sebral Cienciala, přiřítil se před Růžičku, ale bekhendovým blafákem na něj nevyzrál!
     
    47:10
    Oceláři dostanou svou šanci během přesilové hry. Za katr odjel Jiří Kučný (MBL), jehož rozhodčí potrestali dvěma minutami za nedovolené bránění. Přesilovka Třince začne po komerční pauze.
     
    42:38
    Vladimír Dravecký (TRI) u třinecké střídačky tvrdě dohrál Musila a neprovedl to v souladu s pravidly. Rozhodčí posílají slovenského útočníka na trestnou lavici na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    41:22
    Kočí uvolnil na modré čáře Bártu, jehož ránu tečoval pro Hrubce hodně nepříjemně bránící Linhart! Hrubec puk vyrazil do strany, kam přijel Pacovský, ale z úhlu už nedokázal vypálit směrem na odkrytou branku!
     
    36:51
    Po delší době si některý z týmů zahraje přesilovou hru. Vyloučen je Michal Broš (MBL) a za hákování bude pykat po dobu dvou minut. Na buly jde Žejdl proti Výbornému.
     
    32:54
    Velkou příležitost na srovnání však měli hosté! Ti jeli ve třech proti jednomu, Hyka vracel puk před branku, kde však operoval ležící Hrabal a Třinecké zachránil od pohromy!
     
    31:56
    To na druhé straně pálil dvakrát hodně nebezpečně Matuš! Poprvé po individuální akci branku netrefil, podruhé jeho pokus po nabídce Rotha vyrazil Růžička!
     
    28:02
    Třinečtí předvedli exkluzivní kombinaci na jeden dotek! Trončinský přihrál mezi kruhy Matušovi, ten našel zadovkou volného Ciencialu, který však pálil těsně vedle! Mimo branku skončil puk také po Rákosově teči Trončinského střely.
    Josef HRABAL - 3:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    19:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Střelecký účet první třetiny nejspíš uzavřou Oceláři, kteří znovu odskakují do vedení! JOSEF HRABAL sebral puk ve středním pásmu a dostal od hostů spoustu prostoru. Nabruslil si na levé křídlo, vypálil přes bránícího Tršku a Růžička na jeho střelu do horní poloviny branky nedosáhl – 3:2! Bez asistence.
     
    15:03
    A Bruslaři mohli jít okamžitě dokonce do vedení! Výborný předal do levého křídla na Pacovského, jeho střelu sice srazil Roth, ale Hrubec měl přesto problémy, aby ji vyrazil! M. Doudera pak zahrál jen na zakázané uvolnění.
    Michal BROŠ - 2:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    14:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav využívá přesilovou hru a dotahuje dvoubrankovou ztrátu! Látal dostal puk k mantinelu a chytře jej nahodil na teč MICHALU BROŠOVI. Zkušený útočník vložil mezi kruhy do nahození Látala hůl a opravdu se mu podařilo kotouč tečovat tak, že Hrubec neměl šanci zasáhnout – 2:2! Asistence: Martin Látal, Milan Mikulík.
     
    14:01
    Přiostřuje se, jenomže domácí přidávají do své důrazné hry také fauly. Josef Hrabal (TRI) fauloval u hrazení Musila a je potrestán dvěma minutami za podražení. Po komerční pauze si Bruslaři zahrají další přesilovku.
    Mitja ROBAR - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    13:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se přeci jen stihla prosadit a snižuje! Linhart už skočil na led, ale nestihl se vrátit před branku. Na modré čáře napřáhl MITJA ROBAR ke střele, napálil bránícího Rotha před bránou a od něj se kotouč odrazil do horního rohu, mimo dosah Hrubce – 2:1! Bez asistence.
     
    11:27
    A Oceláři teď musí dokonce do tří. Na dvě minuty byl vyloučen za nedovolené bránění Tomáš Linhart (TRI). Linhart poslal na led u mantinelu Pacovského, následovala ještě strkanice Plíhala a Pabišky, tam už se to obešlo bez trestů.
     
    10:52
    Stříteský byl u hrazení tvrdě dohrán a na střídačku musí v doprovodu realizačního týmu. Viníkem byl Daniel Rákos (TRI), který je také vyloučen na dvě minuty za faul kolenem. Ještě si to s ním vyříkával obránce Kučný.
     
    10:52
    Po dvou inkasovaných gólech prožívají hosté světlejší chvilky! Hrubec obě střely Stříteského vyrazil, ale dorážka Klimenty z mezikruží byla hodně nebezpečná! Třinecký gólman puk udržel a jeho jméno je v aréně vyvoláváno.
    Jakub KLEPIŠ - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    09:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí jsou jednoznačně lepším týmem a po zásluze přidávají další zásah! Hrňa objel Tršku a nebezpečně vypálil. Růžička jeho pokus vyrazil před sebe, poradil si i s dorážkou Ružičky, ale na doklepnutí volného JAKUBA KLEPIŠE do sítě už absolutně neměl nárok – 2:0! Asistence: Štefan Ružička, Erik Hrňa.
     
    09:14
    Třinec je v tlaku a z toho pramení gólové šance! Nejdříve hostům ujel Hrňa, ale jeho střelu Růžička vyrazil! Domácí Slovák Ružička pak v přečíslení volil místo přihrávky na Hrňu bekhendový blafák, gólman Bruslařů si mezírku u tyče pohlídal!
    Erik HRŇA - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    04:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři první přesilovku bleskově využívají a jdou v zápase do vedení! Roth vezl puk po pravém křídle za branku Mladé Boleslavi, ale na poslední chvíli přihrál pod sebe. Nalezl úplně volného ERIKA HRŇU, ten měl spoustu času a trefil se přesně do levého horního růžku – 1:0! Asistence: Vladimír Roth, Tomáš Plíhal.
     
    04:07
    Michal Bárta (MBL) to s agresivitou při napadání třinecké rozehrávky přehnal a jeho tým musí do čtyř. Bárta byl potrestán dvěma minutami za napadení.
     
    00:10
    Oceláři začali ve velkém stylu a hned měli obrovskou šanci! Ružička zavezl puk po levém křídle a přihrál před branku Hrňovi! Růžička našel puk někde pod sebou a naštěstí pro něj se neodrazil do klece Bruslařů!

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Hrňa (Roth, Plíhal), 10. Klepiš (Ružička, Hrňa), 20. Hrabal – 14. Robar, 15. Broš (Látal, Mikulík)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – M. Doudera, Roth, Linhart, Galvas (A), Trončinský, Hrabal, Foltýn – Ružička, Klepiš (C), Hrňa – Pechanec, Plíhal (A), Jašek – Sztefek, Žejdl, Dravecký – Rákos, Matuš, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Rittich) – Kučný, Stříteský, Kočí, Ovčačík (A), Robar, Trška, Čermák – Látal, Broš (A), Klimenta – Pacovský, Výborný (C), Bárta – Mikulík, Kašpařík, Pabiška – Hyka, Musil, Lenc. Trenéři: František Výborný a Marian Jelínek.

    Rozhodčí: René Hradil, Petr Úlehla – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri