New Jersey – Pittsburgh 2:0 (kon.) | Carolina – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.)
Florida – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.) | Winnipeg – San Jose 5:2 (kon.)
Chicago – NY Islanders 4:1 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 4:1 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
Minnesota Wild
Středa 18.03.2015, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt DUMBA - 2:3
     
    60:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Suter vybojoval puk v obranném pásmu a vyslal své spoluhráče do přečíslení 3 na 2. MATT DUMBA přihrál do útočného pásma Parisemu, který mu přihrávkou pod sebe vrátil kotouč a Dumba pohotovou střelou z vrcholu pravého kruhu překonává Rinneho. Asistence: Zach Parise, Ryan Suter.
    Charlie COYLE - 2:2
     
    53:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zasloužené vyrovnání je na světě! Stewart přibrzdil akci hostů, podržel kotouč u levého mantinelu a počkal, až mu z druhé vlny najede CHARLIE COYLE, kterému adresoval perfektní přihrávku mezi obránci a Coyle tvrdou ranou na bližší tyč propálil Rinneho. Asistence: Chris Stewart, Nino Niederreiter.
    Roman JOSI - 2:1
     
    34:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme tu rychlý obrat v podání Predátorů a střelcem je opět ROMAN JOSI! Švýcarský obránce tentokrát přes Spurgeona parádně vystřelil pod víko a Dubnyk podruhé kapituloval. Asistence: Viktor Stalberg, Matt Cullen.
    Roman JOSI - 1:1
     
    33:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Forsberg našel přihrávkou z rohu kluziště ROMANA JOSIHO, který pohotovou střelou do horního rohu branky překonává Dubnyka z mezikruží. Asistence: Filip Forsberg.
    Charlie COYLE - 0:1
     
    19:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté jdou po krásné akci do vedení! Pohlednou kombinaci zakončoval z pravé strany Leopold, na kterého krásně přistrčil kotouč Vanek. Rinne vyrazil puk jen před sebe a CHARLIE COYLE zblízka dorazil kotouč do odkryté branky. Asistence: Jordan Leopold, Thomas Vanek.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 34. Josi (Forsberg), 35. Josi (Stalberg, Cullen) – 20. Coyle (Leopold, Vanek), 54. Coyle (Stewart, Niederreiter), 61. Dumba (Parise, Suter)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber – Jones, Franson – Ekholm, Ellis – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Santorelli – Cullen, Järnkrok, Stalberg – Burque, Gaustad, Beck
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon – Leopold, Folin – Brodin, Dumba – Niederreiter, Koivu, Stewart – Parise, Granlund, Pominville – Vanek, Coyle, Fontaine – Bergenheim, Brodziak, Haula

    Rozhodčí: Mike Leggo, Dave Jackson – Mike Cvik, Greg Devorski
    bahis siteleri