Hr. Králové – Pardubice 3:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:2 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:1 (0:1, 5:0, 0:0)
HC Plzeň 1929
Neděle 22.03.2015, 13:00 • SD ARÉNA, Chomutov • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu
Partner:
     
    35:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po následném buly navyšují Chomutovští svůj náskok. JAKUB LAUKO nahodil kotouč na Červenku, který vzápětí rozehrál na svého spoluhráče, který si nechtěně srazil puk do vlastní klece. Branka je tak připsána domácímu forvardovi. Bez asistence.
     
    29:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesně po sedmadvaceti vteřinách Chomutovští trestají. Bukač nahrál na ONDŘEJE BUCHTELU, který svou střelou překonal Červenku. Asistence: Daniel Bukač.
     
    28:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Červenka nyní sklepl nahozený kotouč pouze na hůl JANA SVOBODY, který volný kotouč propasíroval do branky. Piráti rázem vedou o dvě branky. Asistence: Ondřej Buchtela a Tomáš Koblížek.
     
    28:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAN HNÍDEK se dostal za záda plzeňských zadáků a svůj úniku zakončil střelou mezi Červenkovy betony. Asistence: Eric Mežnar a Richard Záruba.
     
    24:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku. Po střele Buchtely se kotouč odrazil od Červenkových betonů a zůstal ležet u tyčky. Jako první se zorientoval TOMÁŠ KOBLÍŽEK, který černou pryž poslal do odkryté klec a vyrovnává. Asistence: Ondřej Buchtela a Vít Seemann.
     
    14:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jen co se vyloučený Buchtela dotkl ledové plochy, tak Plzeňští otevírají skóre. Puk za Pavláta dostal VOJTĚCH KOVAŘÍK. Asistence: Petr Eret, Matěj Hajžman.

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 25. Koblížek (Buchtela, Seemann), 29. Hnídek (Mežnar, Záruba), 29. J.Svoboda (Buchtela, Koblížek), 30. Buchtela (Bukač), 36. Lauko – 15. Kovařík (Eret, Hajžman)


    Piráti Chomutov: Pavlát – Buchtela, Jírovec "A", Bukač "C", Seemann, Studený, Zeman, Záruba – Mežnar, M. Svoboda, Baier, J. Svoboda "A", Lauko, Chlán, Jaroš, Veselý, Hnídek, Stínil, Breczko, Koblížek.
    HC Plzeň 1929: R. Červenka – Houdek, Kaňák, Staněk, Kvasnička "A", Lokajíček, Čada, Beneš – Přikryl, Krystl, Lang, Hajžman, Benetka, M. Červenka, Krýner, Eret "A", Straka, Kovařík, Erhart, Roubal "C", Váňa.

    Rozhodčí: Řešáto – Hanzlík, Krejsa
    bahis siteleri