Hr. Králové – Pardubice 3:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:2 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 5:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 22.03.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu
Partner:
     
    59:19
    Pardubice samozřejmě hrají v šesti!
     
    51:36
    Tvrdý střet se nakonec neobejde bez vyloučení! Jaroslav Dvořák obdržel 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku!
     
    48:55
    Vomáčka teď podržel hradecký tým ve vedení! Zadina našel zpětnou přihrávkou Žouželku, ten z mezikruží ale pouze trefil domácího brankáře!
     
    48:07
    Přesilovka pro hosty! Kryštof Pažourek je vyloučen za hákování!
     
    44:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se poprvé v dnešním zápase ujímá vedení! Z prostoru před brankou střílel Martin Štohanzl, jehož pokus ještě Vlk vyrazil. Na dorážku JAKUBA HAŠKA už byl ale krátký! Asistence: Martin Štohanzl.
     
    44:11
    Pardubice se nadechly k náporu. Od modré střílel Trejbal, jehož střelu tečoval jeden z hostujících útočníku, ale puk zamířil mimo hradeckou branku.
     
    38:13
    Mikuláš Matouš se dostal jako první k odraženému kotouči před pardubickou brankou a úplně volný zakončoval. Mířil ale pouze do plastronu pardubického brankáře.
     
    36:53
    Královští lvi v obrovské šanci! Hašek z druhé vlny střílel na Vlka, ale pardubický obránce dokázal střelu zablokovat!
     
    34:36
    Do dobré šance v oslabení se dostal Hradec, ale Vlk situaci ustál.
     
    32:29
    Vyloučení na straně Hradce. Jaroslav Dvořák ve snaze zabránit gólu fauloval Machalu a je vyloučen na 2+2 minuty za sekání a faul kolenem.
     
    32:24
    Ondřej Machala prokázal rychlé nohy a dojel vyhozený kotouč a místo zakončení zvolil nahrávku dojíždějícím Kautovi, kterého perfektně vychytal Vomáčka!
     
    32:01
    Pardubický Trejbal míří na trestnou lavici za podražení.
     
    28:13
    Přesilová hra pro Hradec! Na trestnou lavici míří hostující kapitán Žouželka za podražení.
     
    27:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pardubice mačkaly Hradec v jeho třetině, ale do protiútoku vyrazil Dvořák, který velmi důrazně vybojoval kotouč a našel najíždějícího FILIPA JIRÁSKA, který střelou na lapačku vyrovnává skóre! Asistence: Jaroslav Dvořák.
     
    24:48
    Ružička našel mezi kruhy volného Zadinu, který střílel z první, ale skvěle ho vychytal Tomáš Vomáčka!
     
    14:07
    Hradec má šanci na vyrovnání! Jakub Mert je vyloučen za faul kolenem.
     
    13:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Fantastická spolupráce mezi Filipem Zadinou a ADAMEM RUŽIČKOU. První jmenovaný našel z vlastní třetiny skvělým pasem přímo čepel hokejky svého spoluhráče, který zcela sám ujížděl na Vomáčku a rychlou bekhendovou kličkou našel skulinku mezi betony hradeckého brankáře. Asistence: Filip Zadina.
     
    11:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové se ihned po inkasování hnal do útoku za vyrovnáním a jeho snaha byla odměněna! V nepřehledné situaci před brankou se nejlépe zorientoval FILIP JIRÁSEK, který dokázal dostat puk do branky! Asistence: Martin Štohanzl, Jakub Muška.
     
    09:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Téměř stejná situace, jako ta předchozí, ale se šťastnějším koncem pro Pardubice. Zadina pálil od modré čáry, ale netrefil branku. Puk se odrazil od zadního mantinelu na hůl MICHALA ŽOUŽELKY, který z otočky zasunul kotouč do branky. Vomáčka se natahoval marně. Asistence: Filip Zadina.
     
    08:25
    Pardubice si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Radim Šalda za nedovolené bránění.
     
    03:19
    Další výborný zákrok Tomáše Vomáčky! Tentokrát vystavil stopku proti střele Machaly z mezikruží, když převedl krásný semafor!
     
    01:24
    Ondřej Machala se šikovně prosmýkl mezi hradeckou obranou a zjevil se sám před Vomáčkou, ten ale ramenem vyrazil kotouč do bezpečí!

    Rudolf Bernart

    Branky a nahrávky: 12. Jirásek (Štohanzl, Muška), 28. Jirásek (Dvořák), 45. Hašek (Štohanzl) – 10. Žouželka (Zadina), 14. Ružička (Zadina)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Kouba) – Lelek, Pohl, Muška, Gaspar, Šalda, Jonáš – Hladík, Jakubec, Růta, Pažourek, Matouš, Havelec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl (C), Hašek, Mazura, Maršík, Síla. Trenér: Tomáš Martinec
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Jánský) – Žouželka (C), Sýkora, Mert, Trejbal, Dubovči, Rudy – Machala, Blümel, Zadina, Machač, Chára, Ružička, Kaut, Matýs, Bucek, Hlaváček, Černý, Zahradník. Trenér: Jaroslav Landsman

    Rozhodčí: Veinfurter – Votroubek, Petr
    bahis siteleri