Philadelphia – Chicago 4:1 (kon.) | Edmonton – Colorado 4:3 (kon.) | Calgary – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
4:3 (3:0, 0:2, 1:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 26.03.2015, 01:10 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Derek ROY - 4:3
     
    50:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hosté neubránili a domácí jsou opět ve vedení. Z levého kruhu vypálil Pouliot, jeho přízemní střelu tečoval DEREK ROY, ale trefil pouze brankáře Berru. Ten však neměl puk zcela pod kontrolou a než jej stačil přikrýt rukavicí, dostal se Roy k dorážce do odkryté branky! Asistence: Benoit Pouliot, Nail Jakupov.
    Ryan O'REILLY - 3:3
     
    44:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Obrovská hrubice domácí obrany, kterou hosté trestají. Schultz naslepo přihrával před vlastní branku, kde puk doslova ukradl Tanguay, který s nim následně vybruslil k pravé tyči a s ním i brankář Scrivens, následoval chladnokrevný pas na druhou stranu, kde již číhal RYAN O'REILLY, který posunul puk do prázdné domácí svatyně! Asistence: Alex Tanguay.
    Alex TANGUAY - 3:2
     
    30:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zpátky v zápase. Landeskog potáhl puk po levé straně, předal na střed O'Reillymu, který trefil Scrivense pouze do ramene, od něhož se však puk odrazil do prostoru, kam si sjel ALEX TANGUAY a ten už neměl problém dostat puk do odkryté části branky! Asistence: Ryan O'Reilly, Gabriel Landeskog.
    Jarome IGINLA - 3:1
     
    25:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se v pokračující, již klasiské početní výhodě, přeci jen dočkali. JAROME IGINLA dostal nabito do prostoru mezi kruhy a dělovkou z první trefil přesně u levé tyče domácí branky! Asistence: Tyson Barrie, Ryan O'Reilly.
    Taylor HALL - 3:0
     
    09:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod z říše snů pro domácí celek! Olejáři byli v přečíslení oproti hostujícím hokejistům, čehož dokázal využít TAYLOR HALL, jenž střelou z levého kruhu prostřelil Varlamova mezi betony! Asistence: Anton Lander, Andrew Miller.
    Jordan EBERLE - 2:0
     
    05:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A domácí vedou vzápětí již o dvě branky! Oscar Klefbom vypálil bez přípravy z prostoru mezi kruhy, Varlamov sice puk vyrazil, ale přímo do míst, kde stál nehlídaný JORDAN EBERLE, který již neměl problém trefit odkrytou branku hostí! Asistence: Oscar Klefbom, Benoit Pouliot.
    Martin MARINČIN - 1:0
     
    04:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo. Miller našel od pravého mantilenu na středu volného MARTINA MARINČINA, který přesným švihem vymetl pravý horní roh Varlamovovy branky! Asistence: Andrew Miller, Anton Lander.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Marinčin (Miller, Lander), 6. Eberle (Klefbom, Pouliot), 10. Hall (Lander, Miller), 51. Roy (Pouliot, Jakupov) – 26. Iginla (Barrie, O'Reilly), 31. Tanguay (O'Reilly, Landeskog), 45. O'Reilly (Tanguay)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Bachman) – Klefbom, Schultz, Marinčin, Fayne, Nikitin, Aulie – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle – Purcell, Roy, Jakupov – Hall, Lander, Miller – Gazdic, Hendricks, Klinkhammer.
    Colorado Avalanche: Varlamov (10. Berra) – Guenin, Barrie, Hejda, Redmond, Stuart, Holden – Mitchell, Duchene, Iginla – Landeskog, O'Reilly, Tanguay – McLeod, Cliche, Everberg – Caron, Hamilton, Briere.

    Rozhodčí: Kozari, L'Ecuyer – Cameron, Kovachik

    Diváci: 16.839
    bahis siteleri