Philadelphia – Chicago 4:1 (kon.) | Edmonton – Colorado 4:3 (kon.) | Calgary – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
4:3 (3:0, 0:2, 1:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 26.03.2015, 01:10 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Ale ještě mohlo být vyrovnáno! Poslední vteřiny zbývaly do konce periody když po levé straně ujel Iginla, poslal skákavý pas na střed, kam si sjel Tanguay, jenž protečoval kotouč na domácí branku. Reflexivní zásah Scrivense ale zastavil radost hostí.
     
    59:10
    Nepříjemnost pro domácí hokejisty přichází v poslední minutě třetí třetiny. Ve snaze o vyhození kotouče z pásma jej Justin Schultz (EDM) poslal mimo mantinely. Dvě minuty za zdržování hry pro domácí celek.
     
    58:45
    Hosté to zkouší bez brankáře, Berra je na střídačce!
     
    52:56
    Martin Marinčin (EDM) putuje za katr. Není to sice vězení v pravém slova smyslu, ale dvouminutový pobyt může jeho mužstvo přijít hodně draho. Dvě minuty za hákování.
    Derek ROY - 4:3
     
    50:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hosté neubránili a domácí jsou opět ve vedení. Z levého kruhu vypálil Pouliot, jeho přízemní střelu tečoval DEREK ROY, ale trefil pouze brankáře Berru. Ten však neměl puk zcela pod kontrolou a než jej stačil přikrýt rukavicí, dostal se Roy k dorážce do odkryté branky! Asistence: Benoit Pouliot, Nail Jakupov.
     
    50:28
    Neskutečné! Hostující brankář Berra byl již zcela mimo branku a Eberle mohl zakončovat do zcela opuštěné branky Colorada, hostujícího brankáře však na brankové čáře skvěla zastoupil Holden a puk vyrazil do bezpečí!
     
    49:07
    První trest pro hosty v dnešním duelu, John Mitchell (COL) dostává dvě minuty za sekání.
    Ryan O'REILLY - 3:3
     
    44:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Obrovská hrubice domácí obrany, kterou hosté trestají. Schultz naslepo přihrával před vlastní branku, kde puk doslova ukradl Tanguay, který s nim následně vybruslil k pravé tyči a s ním i brankář Scrivens, následoval chladnokrevný pas na druhou stranu, kde již číhal RYAN O'REILLY, který posunul puk do prázdné domácí svatyně! Asistence: Alex Tanguay.
     
    39:09
    Eberle mohl vrátit klid na domácí hole, když si najel před branku na pas zpoza hrazení, puk si postavil na backhand a pokusil se jej poslat nad Berrův pravý beton, hostující brankář všakkotoučlapil.
     
    34:39
    A Barrie v další šanci, tentokrát trefuje tyč domácí branky! Tlak Colorada vrcholí a ve vzduchu visí vyrovnávací gól.
     
    34:26
    Závar před domácí brankou zakončuje Barrie, ke kterému se odrazil puk do prostoru kruhů, Scrivens ale vyrazil, i když asi ani sám neví jak.
    Alex TANGUAY - 3:2
     
    30:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou zpátky v zápase. Landeskog potáhl puk po levé straně, předal na střed O'Reillymu, který trefil Scrivense pouze do ramene, od něhož se však puk odrazil do prostoru, kam si sjel ALEX TANGUAY a ten už neměl problém dostat puk do odkryté části branky! Asistence: Ryan O'Reilly, Gabriel Landeskog.
     
    30:01
    Velké vzrušení i na druhé straně, do zakončení se zničehonic dostal domácí Taylor Hall, ke kterému se kotouč odrazil před branku. Nikým nehlídaný domácí forvard si puk potáhl, ale přes Berru ho prostě nedostal.
     
    29:26
    Scrivens je dnes v dobré formě, když povedeným zákrokem zastavil ostrou střelu z hole Holdena!
    Jarome IGINLA - 3:1
     
    25:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se v pokračující, již klasiské početní výhodě, přeci jen dočkali. JAROME IGINLA dostal nabito do prostoru mezi kruhy a dělovkou z první trefil přesně u levé tyče domácí branky! Asistence: Tyson Barrie, Ryan O'Reilly.
     
    23:59
    S domácími hráči může být tuze špatně. Matt Hendricks (EDM) vyloučen na dvě minuty za podražení a hosté mají k dispozici přesilovou hru 5 proti 3.
     
    23:21
    Tyson Barrie trefuje z prostoru mezi kruhy spojnici domácí branky!
     
    23:08
    Hosté budou hrát přesilovou hru. Hishon si sjel z druhé vlny pěkně mezi kruhy a domácím nezbylo než faulovat. Rob Klinkhammer (EDM) – 2 minut yza podražení.
     
    15:11
    První vážnější šance hostí přichází z hole O'Reillyho, Scrivens se však roztáhl na brankovišti a znemožnil hostujícímu forvardovi zasunout puk do sítě!
     
    11:59
    Přesilová hra pro Colorado. Za vyhození puku mimo hřiště vyloučen Martin Marinčin.
     
    09:36
    Hosté střídají brankáře, Varlamova nahrazuje Rato Berra.
    Taylor HALL - 3:0
     
    09:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je úvod z říše snů pro domácí celek! Olejáři byli v přečíslení oproti hostujícím hokejistům, čehož dokázal využít TAYLOR HALL, jenž střelou z levého kruhu prostřelil Varlamova mezi betony! Asistence: Anton Lander, Andrew Miller.
    Jordan EBERLE - 2:0
     
    05:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A domácí vedou vzápětí již o dvě branky! Oscar Klefbom vypálil bez přípravy z prostoru mezi kruhy, Varlamov sice puk vyrazil, ale přímo do míst, kde stál nehlídaný JORDAN EBERLE, který již neměl problém trefit odkrytou branku hostí! Asistence: Oscar Klefbom, Benoit Pouliot.
    Martin MARINČIN - 1:0
     
    04:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo. Miller našel od pravého mantilenu na středu volného MARTINA MARINČINA, který přesným švihem vymetl pravý horní roh Varlamovovy branky! Asistence: Andrew Miller, Anton Lander.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Marinčin (Miller, Lander), 6. Eberle (Klefbom, Pouliot), 10. Hall (Lander, Miller), 51. Roy (Pouliot, Jakupov) – 26. Iginla (Barrie, O'Reilly), 31. Tanguay (O'Reilly, Landeskog), 45. O'Reilly (Tanguay)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Bachman) – Klefbom, Schultz, Marinčin, Fayne, Nikitin, Aulie – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle – Purcell, Roy, Jakupov – Hall, Lander, Miller – Gazdic, Hendricks, Klinkhammer.
    Colorado Avalanche: Varlamov (10. Berra) – Guenin, Barrie, Hejda, Redmond, Stuart, Holden – Mitchell, Duchene, Iginla – Landeskog, O'Reilly, Tanguay – McLeod, Cliche, Everberg – Caron, Hamilton, Briere.

    Rozhodčí: Kozari, L'Ecuyer – Cameron, Kovachik

    Diváci: 16.839
    bahis siteleri